Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 127 לא מניעה מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פיאט 127 דור 2 , שנת ייצור 1979

מכיוון שהרכב בחניון תת קרקעי, רשיון מוקפא וללא טסט לא ניתן להוציא אותו משם.

השאלה היא כזאת, יש חשמל לרכב .

אבל כשמסובבים מפתח אין סטרטר ואין שום דבר, ממש כלום.

וזה לא בעיית מצבר , בדוק!

מה יכולה להיות הסיבה? איך אפשר לפתור את הענין .?

אם יש מישהו מאזור פתח תקוה עם רצון טוב לעזור וזמן פנוי בשעות הערב שיוכל לבוא לסייע להניע אותה איכשהו אשמח מאד.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

בפעם הראשונה שגיליתי שהיא לא מניעה זה היה שבוע אחרי שהנעתי אותה.

אין קשר למצבר, המצבר חדש ונבדקה טעינה.

יש חשמל רק שמסובבים את המפתח אין כלום, לא רעש , לא קליק ולא כלום.

וכמו שציינתי אם מישהו מהאזור עם כוונות טובות ויוכל להגיע מתישהו לסייע אשמח מאד

כמה זמן עמדה בלי נסיונות התנעה?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

היי צביקה! אפשר לנסות אולי היום בערב (אבל מאוחר יחסית), אם אתה רוצה. אני מניח, שהתנתק משהו בסטרטר, או שסולונויד שלו נתקע, לך תדע... ניסית לדפוק (בעדינות) עליו? איןנקישות אין כלום? ניסית לתת חשמל ישירות על הסטרטר (עם הכבל)?

יש מלא אופציות להניע אותה, אם אתה בטוח, שהמנוע תקין ויניע! למה, אגב- אתה מוציא אותה, ומתחיל לעבוד עליה?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הרכב נמצא בחניון של מרכז מסחרי כלשהו בעיר החניון סגור בשישי בלילה אך בשבת פתוח החל משעות אחה"צ...

נסיתי פעם לדחוף אותו אבל לבד לא ממש קל בחניון תת קרקעי מחניק משהו....

אני לא מתכוון להוציא אותו משם עד ינואר 2009 אבל זה לא אומר שלא צריך להניע אותו מדי פעם

מה עוד שהרכב כרגע לא רשום על שמי (כי כידוע החוקים המוזרים מאד במדינה מונעים העברת בעלות על רכב שגילו פחות מ 30 שנה וללא טסט)

כל סיוע יתקבל בברכה מקרב ליבי.

צביקה

היי צביקה! אפשר לנסות אולי היום בערב (אבל מאוחר יחסית), אם אתה רוצה. אני מניח, שהתנתק משהו בסטרטר, או שסולונויד שלו נתקע, לך תדע... ניסית לדפוק (בעדינות) עליו? איןנקישות אין כלום? ניסית לתת חשמל ישירות על הסטרטר (עם הכבל)?

יש מלא אופציות להניע אותה, אם אתה בטוח, שהמנוע תקין ויניע! למה, אגב- אתה מוציא אותה, ומתחיל לעבוד עליה?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אםא היה לי חניה מיותרת בבית הייתי עובד עליה או אפילו לפחות מחנה אותה לידי אבל כשזה לא אפשרי אז מחנים בחניון בתשלום (סיפור לא זול בכלל) ללא שמירה (כבר גנבו לי כיסוי והתעסקו או ניסו להתעסק ברכב)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
הרכב נמצא בחניון של מרכז מסחרי כלשהו בעיר החניון סגור בשישי בלילה אך בשבת פתוח החל משעות אחה"צ...

נסיתי פעם לדחוף אותו אבל לבד לא ממש קל בחניון תת קרקעי מחניק משהו....

אני לא מתכוון להוציא אותו משם עד ינואר 2009 אבל זה לא אומר שלא צריך להניע אותו מדי פעם

מה עוד שהרכב כרגע לא רשום על שמי (כי כידוע החוקים המוזרים מאד במדינה מונעים העברת בעלות על רכב שגילו פחות מ 30 שנה וללא טסט)

כל סיוע יתקבל בברכה מקרב ליבי.

צביקה

שלח לי בפרטי את הפל' שלך, אולי מחר נבוא נעזור לך! גם אם לא עם סטרטר- מקסימום נגרור אותך, לא בעיה!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...