Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנסה לאתר פורד טאונוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהוא יודע אם יש בארץ או יותר נכון נותרו פורד טאונוס מהדגם כמו בתמונה ? לא משנה 2 או 4 דלתות.

B31368-2.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

שלום.

קודם כול זה לא טאונוס זה גרנדה!

שנית אני יודע על אחת שנוסעת ראיתי אותה במיפגש בנוקיה במצב עלוב מאוד.

האמת אוטו מדהים ביופיו וגם נדיר בארץ

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

קודם כול זה לא טאונוס זה גרנדה!

שנית אני יודע על אחת שנוסעת ראיתי אותה במיפגש בנוקיה במצב עלוב מאוד.

האמת אוטו מדהים ביופיו וגם נדיר בארץ

בברכה בני ל.

בני ,אני זוכר שלגרנדה קראו גם CONSUL .קישור מצורף http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://members.tripod.com/~drdesign/consul1a.jpg&imgrefurl=http://members.tripod.com/~drdesign/mk1page.htm&h=281&w=421&sz=6&hl=en&start=4&tbnid=lfmjnwrN2Xjk0M:&tbnh=83&tbnw=125&prev=/images%3Fq%3Dford%2Bconsul%26hl%3Den

בברכה

מוטי.

פורסם

אופיר, יש כמה כאלה במחירים מצחיקים בגרמניה.

אם תרצה אני יכול לחפש.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

סליחה טעיתי, כמו שבני כתב זו גרנדה ואני מנסה לאתר אחת בארץ,

אין לי כוונה לייבא אני פשוט רוצה לראות אחת במציאות ולדבר עם הבעלים.

פורסם

אז זהו, שבאמת יש אחת, שאני מכיר, שנוסעת, ופעם אחת באה למפגש. היא בצבע הכחול (הייתה פעם:?), והבעלים טוען, שלא מוכן למכור בשום אופן!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הגרנדה\קונסול הוצגה ב 72' כמחליפתה של הזפיר והזודיאק שהיו מיושנות להחריד.

מבחר המנועים היה גדול; המנוע הבסיסי היה V4 בנפח 1.7 ו 2.0 והן ניקראו קונסול.

לגרנדה היה מנוע פינטו 2.0 ,V6 2.3 שנקרא קלן ,2.6 שנלקח מהטאונוס 26M ומאוחר יותר מנועי 3.0 מוזני מאייד או הזרקת דלק אלקטרונית, לראשונה בפורד.

לגרנדה היו מיתלים ניפרדים, כלומר גם הסרן האחורי היה ניפרד וכלל זרועות עוקבות עם ציריות.

הגרנדה יוצרה בתצורות מרכב שונות; 2 דלתות, 4 דלתות, סטיישן וגירסת קופה נאה למראה.

באותה תקופה החל להתפתח באירופה פלח שוק די מיוחד - מכוניות סאלון בעלות מנועי 6 צילינדר שהתבססו על הדגמים בעלי 4 צילינדר של היצרנים - וולבו 164, אופל קומודור, רובר P6 ועוד.

הגרנדה נועדה לתת מענה ותחרות לאותם מכוניות, והדגמים היקרים נועדו להתחרות בסידרה E של מרצדס וב 2.5 ו 2.8 של ב.מ.וו.

הביצועים בדגמים בעלי המנועים הגדולים היו טובים, אולם המכונית סבלה מאיכות ייצור נמוכה יחסית מה שגרם לה להתפרק די מהר.

לארץ יובאה הגרנדה ביבוא סדיר, אולם באותם שנים לפורד בארץ לא היתה תדמית יוקרתית דיה, והמכירות היו שוליות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

בחיפוש שערכתי פה בפורום הגעתי לנושא הזה.- אני מודע לזה שהוא ישן!

ולשאלתך אופיר. יש לאבא שלי פה בבית פורד קונסול מודל 73 ואתה בהחלט מוזמן לבוא ולראות ולהתרשם.

הרכב לא למכירה בכלל. להפך, אם יש כאלו עוד בארץ (ויש ממש בודדות אנחנו נשמח לדעת עליהם!)

צור איתי קשר בפרטי

אני לא יכול להעלות את התמונות כי אין לי 20 הודעות :shock:

ערכו לי את החתימה.

פורסם
בחיפוש שערכתי פה בפורום הגעתי לנושא הזה.- אני מודע לזה שהוא ישן!

ולשאלתך אופיר. יש לאבא שלי פה בבית פורד קונסול מודל 73 ואתה בהחלט מוזמן לבוא ולראות ולהתרשם.

הרכב לא למכירה בכלל. להפך, אם יש כאלו עוד בארץ (ויש ממש בודדות אנחנו נשמח לדעת עליהם!)

צור איתי קשר בפרטי

אני לא יכול להעלות את התמונות כי אין לי 20 הודעות :shock:

האם היא בחדרה? אם כן, אנחנו מכירים.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

לא מזמן פורסמה (אם אני זוכר נכון מאזור השומרון), גרנדה לימוזין למכירה

תמונה להמחשה

2248738527_7be4efc292.jpg

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

את ההיא מהשומרון חיפשתי, פורסמה לפני כמה שנים באחת התצפיות באיזה מוסך,

עד היום לא ראיתי דגם כזה במציאות.

פורסם

מצאתי את השרשור, שאל את יובל (משה והרפורמים), ראה מה שכתב אז

דיברתי עם הבן אדם, הרכב נוסע, אבל בלי טסט 4 שנים, רשיונות לא מופקדים.

נראה לי בעייתי להעביר בעלות ככה, לא?

כמו כן הוא מבקש 20K על האוטו.

נו שוין, כנראה שאת זה אני לא אקנה...

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

יש בחיפה בשכונת בת גלים אחת בגרסת סטיישן בצבע אפור שעדיין נוסעת, היא תמיד חונה בכיכר ליד חנות הפיצה שאחרי בית חולים רמב"ם לכיוון יטבתה בעיר

לפני 25 שנה היתה לאבא שלי כזאת סטיישן צהובה בלי חלונות מאחורה

פורסם
האם היא בחדרה? אם כן, אנחנו מכירים.

לא בחדרה. הייתי מעלה תמונות אם לפורום הזה היה קצת הגיון ולא היה מחייב אותי ל25 הודעות כדאי להעלות תמונה!

אופיר - ראיתי את הה"פ ששלחת לי ואשמח לענות לך עלייה ואף לשלוח לך תמונות של הרכב אבל דרך המייל, כי אני לא יכול אפילו לשלוח ה"פ עד שלא יהיו לי 25 הודעות. אני כבר קרוב לשנתיים אם לא יותר צופה ועוקב בפורום הזה. אבל מה לעשות שאני לא אוהב להגיב, אז עד שלא יהיו לי 25 הודעות. שלח לי תמייל שלך בפרטי...

ערכו לי את החתימה.

• תוכן חדש...