Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נחמד שמצלמים רכבים במפגשים, נחמד להעלות תמונות יפות של הרכבים היקרים לליבנו בפורום שלנו, נחמד להינות מהתחביב המשותף לכולנו אבל:

כשאני מגיע למפגש עם הרכב שלי אני לא מעוניין שהרכב שלי יעטר שום כתבה בעיתון או אתר אינטרנט השייך לעיתון וכיוצא בזה.

נכון שמבחינה חוקית אני לא יכול למנוע מהצלם להעביר את תמונותיו לעיתונאים מכיוון שריכבי עמד במקום שנמצא ברשות הרבים והעיתונאים יודעים חוק זה, אחד מהם (המוכר לכולנו) ציין זאת היום שאינו זקוק לאישור בעל הרכב לפרסם תמונה של ריכבו אם ניתן אישור הצלם.

היו אליי בעבר פניות רבות בנוגע לכל מיני מבחני דרכים, כתבות וצילומים לעיתונות, לכולם סירבתי בנימוס ממגוון סיבות השמורות עימי. אני לא מעוניין שמכוניותיי "יככבו" בשום צורה של מדיה בלא אישורי.

הסיבה שאני כותב זאת היא הכתבה ב-YNET:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,3557158,00.html

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יכול לראות שגם שולח התמונות הוא חבר בפורום... אני חושב שצלמים ועיתונאים צריכים לכבד את רצון בעל הרכב למרות שכביכול "מותר" להם.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

תרשה לי להגיב, מכוון, שה"צלם", לצורך העניין, כפי שידוע לך- זה אני:

אז: העיתונאי (רועי צוקרמן, אפשר לציין את שמו), פנה אליי, ושאל, האם יש לי תמונות של פרארי ממפגשים, לצורך השימוש בכתבה, המוקדשת לאיסור יבוא של רכב האספנות מארה"ב. לא ראיתי בעיה עיקרונית, מלבד העובדה, שציינתי מפורשות, שאינני מעוניין (מן הסתם), שבתמנות בכתבה, בדיוק כמו שבתמונות בפורום, לא יופיעו מספרים גלויים של הרכבים- אינני מעוניין לפרסם ברבים אף רכב, בדיוק, כפי שאינני מעוניין, שמישהו יפרסם מספרים גלוים של הרכבים שלי! ברגע הפניה בכל מיקרה לא היו תמונות "המקוריות" עליי, ומכוון שכך- נשאלתי, ונתתי רשות להשתמש בתמונות, שכבר פורסמו בפורום. לא ראיתי, ואינני רואה גם עכשיו, כל בעיה בשימוש בתמונות עם מספרים מכוסים לצורך כל שהוא, בטח לצורך כתבה אוהדת מאד לענף האספנות בארץ! עם זאת- אם מי מבעלי הרכבים, המופיעים בתמונה, שפורסמה, נפגע- אני מתנצל בפניהם. שוב- אישית אינני רואה כל פגיעה באף אחד כאן, ואפילו ההפך, אבל איש באמונתו יחיה! אם אינך מעוניין- אין לי בעיה להפסיק בכלל לצלם את רכבך, ולפרסמו בפורום. עד עכשיו הייתי בטוח, שאין כאן הרבה אנשים, שלא נהנים, שכמה שיותר רואים את הרכבים שלהם (שוב- מבלי לפרסם את פרטייהם המזהים, אם אינם מעוניינים בכך)! דבר אחרון, שהייתי מעלה על הדעת- שה יפריע למישהו, שרכבו (תוך חוסר זיהוי מוחלט- אם כבר, אז יש לפחות 3 פרארי בארץ כבר) יופיע בכתבה בנושא רכב אספנות!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

עם כל הכבוד, כל אחד שמציג את ריכבו במפגשים, צריך לקחת בחשבון שזה חלק מהעיניין ושהרבה אנשים מסתובבים עם מצלמות במפגשים ואי אפשר לדעת לאן התמונות האלה יתגלגלו.

חוץ מזה שהכתבה הזאת משרתת את האינטרסים של כולנו !

מי שרוצה, יכול לכסות את הלוחיות רישוי של הרכב.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

העניין הוא, שלוחיות כבר כוסו על-ידי בכל מיקרה בתמונות, ללא כל קשר לכתבה... הדעה שלי לגבי הפרסום נתונים מזהים ברבים ידועה כאן כבר מזמן! והתמונות, שפורסמו באתר- "מצונזרות"...:roll: בנוסף- קיימים מספיק אתרים (ובהם לא פחות מפורסמים, מ-YNET), שלא שמים ז, ומפרסמים הכל "ככה", ואין מה לעשות עם זה... אבל לא משנה- אמרתי- איש באמונתו יחיה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אתה יכול לראות שגם שולח התמונות הוא חבר בפורום... אני חושב שצלמים ועיתונאים צריכים לכבד את רצון בעל הרכב למרות שכביכול "מותר" להם.

אני יודעת ובטוחה שלגינאדי לא היתה כל כוונה לפגוע והכל נעשה בתום לב ומתוך רצון לסייע ולא לפגוע באף אחד.

אני מצלמת הרבה מאוד תמונות ובכל הזדמנות שיש לי המצלמה נמצאת עימי ואני מנציחה רגעים שונים ומשונים.

אני אף פעם לא אעלה תמונות המביכות אדם (תמונות פפראצ'י)ואעשה סינון קפדני מאוד לפני שאני שולחת תמונה על גבי הפורום.

במקרה הספציפי הזה רועי יצר עימי קשר וביקש להשתמש בתמונה שצלמתי, עד כאן הכל בסדר גמור, יש לי אוסף נחמד של תמונות של בעל הרכב, אך לפני זה ביקשתי כמה דקות כדי ליצור קשר עם בעל הרכב ולבקש את אישורו מפאת כבוד לאדם ולרכושו.

לרועי נמסר שהושארה הודעה לראובן שנמצא בחול, אבל מאידך אני יכולה לסייע לו ולבקש את אישורו של בעל הרכב השני.

רועי סירב בנימוס ואמר שהסתדר.

התוצאות לפניכם.

דעתי האישית, למרות שמבחינה חוקית אין מה לעשות, כי הרכב נמצא בתחום הציבורי, יש צורך לשאול את בעל הרכוש ולקבל את רשותו, הפרסום כאן בהקף הרבה יותר גדול מהפורום, ולא כל אחד מעוניין בפרסום הזה, מסיבות השמורות עימו ולדעתי צריך לכבד אותו.

*מקרה אישי שקרה לי כאן בפורום, חבר פורום פנה אלי בהודעה פרטית לאחר שצלמתי והעלתי לפורום "רכוש" שבבעלותו שהיה באחד המפגשים בהיכל נוקיה.

יכלתי "לצפצף", על ההודעה הפרטית שנשלחה לי ולהמשיך להעלות את התמונות לרשות הרבים לפי החוק היבש, אך מכיוון שראיתי שזה נושא רגיש והוא פנה אלי וביקש זאת,(הבקשה בהודעה הפרטית היתה גסת רוח) כיבדתי את הבקשה ובמיידית הסרתי את התמונה כדי לא לגרום חלילה נזק כי אין לי כל רצון לפגוע במישהו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תשים שלט אל האוטו שאתה לא מרשה לצלם אותו בזמן המיפגשים ובכלל אלה רק באישור מימך.

טל

יש לו בעיה שמשתמשים בצילומים לצורך כתבה בעיתון לא עם צילומים בCF

פורסם

דעתי האישית, למרות שמבחינה חוקית אין מה לעשות, כי הרכב נמצא בתחום הציבורי, יש צורך לשאול את בעל הרכוש ולקבל את רשותו, הפרסום כאן בהקף הרבה יותר גדול מהפורום, ולא כל אחד מעוניין בפרסום הזה, מסיבות השמורות עימו ולדעתי צריך לכבד אותו.

ל'

אני חושב שזו הדרך הנכונה.

יש הבדל מהותי מאוד בין לצלם לאופן אישי ללמסור תמונות למדיה ציבורית.

אני יכול לגמרי להבין את ראובן, לדעתי חבל שהלהיטות להשיג תמונה של פרארי דילגה מעל הצורך ברשות בעלי הרכבים המצולמים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

רון בוא נבדיל - אין צורך ברשות שכן מבחינה חוקית מותר להשתמש בצילומים, יש התנהלות בין אישית שיכולה לגרום לאדם לבקש את רשותו של האחר ואין כל פסול בזה, זה אפילו דבר מצויין.

דבר נוסף שאני רוצה לעשות הוא לחזק ידיו של גנאדי שהעביר את התמונות ללא מספרי רכב גלויים - ראוי לציון.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

ראובן מכיוון שאני מרבה לצלם ולהעלות תמונות בפורום.

יש לי הצעה בשבילך.

פרסם בפורום הודעה על כך שאינך מעוניין שתמונות ריכבך יפורסמו (פרט את הרכבים שברשותך).

ואני בטוח ש יכבדו את בקשתך.

אני בכל אופן אשתדל לא להעלות תמונות של הרכבים שלך .

ואם ישתרבב אחד הרכבים לצילומים שלי בן יתר המכוניות המצולמות אעשה מאמץ לטשטש את צילום הרכב.

אבל כמו שידוע לך אין מניעה חוקית למנוע להעלות צילומים שצולמו ברשות הרבים.

אבל אני חושב שרצוי לכבד בקשות.

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

חיים, לפי מה שאני מבין, לראובן אין בעייה שתמונות של הרכבים שלו יופיעו באתר(CF) אלא בעיתון, או אתר אינטרנט השייך לעיתון .

נחמד שמצלמים רכבים במפגשים, נחמד להעלות תמונות יפות של הרכבים היקרים לליבנו בפורום שלנו,

כשאני מגיע למפגש עם הרכב שלי אני לא מעוניין שהרכב שלי יעטר שום כתבה בעיתון או אתר אינטרנט השייך לעיתון וכיוצא בזה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

האמת שראיתי את זה ובכלל לא הבנתי איך הם הרשו לעצמם לעשות את זה,

העיקר הם יודעים לפרסם כתבות, עיתונאים...

Polo 2012

פורסם
חיים, לפי מה שאני מבין, לראובן אין בעייה שתמונות של הרכבים שלו יופיעו באתר(CF) אלא בעיתון, או אתר אינטרנט השייך לעיתון .

לשיטתך אני אחליט איפה התמונות שאני מצלם יופיעו ואם הוא מבקש בקשה מסוימת אכבד אותה.

ובנתיים החלטתי שאשתדל לא להעלותן כלל ואם כן אטשטש את צללית הרכב.

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

חיים ידידי, תעשה מה שאתה חושב לנכון.

אני בסה"כ רשמתי מה כוונתו של ראובן. (לפחות ככה אני הבנתי).

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...