Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב הגולף יוצאת מהמוסך לאחר יישור קו ראשוני: החלפת מיסבי גלגלים, משאבת מים, ברקסים, טיימינג ועוד...

אני כבר מתחיל לתכנן את כל השיפוץ שלה ואחד הדברים הכי מעצבנים אותי באוטו זה הדשבורד.

שלא תבינו לא נכון, הדש שלם ולא חסרים חלקים הוא רק קצת רעוע כיאה למודל ואני אישית גם לא ממש מת על העיצוב שלו.

בעבר שתלתי דש של 305 סלקט(דגמי 88/87) ב 305 מודל 79, המון התאמות והמון עבודה אבל התוצאה היתה מדהימה לדעתי.

גם החלפתי לוח שעונים בסיאט פורה כי רציתי מד טורים:oops:

בקיצור רציתי לשמוע את דעתכם או הארותיכם לגבי התאמת דש של פולו או גולף MK3 ומעלה בגולף הקבריולט שלי, גם הצעה לדש של 206 יכולה להיות מענינת:lol:.

בכל אופן אני לא רוצה להיכנס לפרוייקט של התאמות עם רכב שכל הדש שלו מלא באלקטרוניקה ומחשבים, רוצה דש מכני ופשוט שיוכל לעבוד אחרי התאמות מכניות וחשמליות אבל עם זאת שיהיה יפה ומעניין.

לגבי השעונים אני אחליף לשעונים אחרים בכל מקרה.

בכל מקרה לא מעניינת אותי מקוריות כי הרכב הזה לא הולך להישאר מקורי אלא להפוך למיוחד, מיוחד מאוד אפילו!

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
ראיתי תמונות של MK1 ו-MK2 ששמו דש של MK3 או של ראדו או של פולו, אבל זה לא פלג אן פליי.

אם יש לך קצת ניסיון בעבודה עם פיברגלאס, אתה יכול לעצב לך דשבורד חדש או לשדרג את הישן.

דרך אגב, אם תרצה לזרוק את הישן, אשמח לקבל אותו.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
ראיתי תמונות של MK1 ו-MK2 ששמו דש של MK3 או של ראדו או של פולו, אבל זה לא פלג אן פליי.

שמח לשמוע שנעשה בעבר, זה מעודד

חבר מועדון 13925

פורסם
אם יש לך קצת ניסיון בעבודה עם פיברגלאס, אתה יכול לעצב לך דשבורד חדש או לשדרג את הישן.

דרך אגב, אם תרצה לזרוק את הישן, אשמח לקבל אותו.

אני מבטיח שכשאחליף הוא שלך:wink:.

אין לי נסיון בעבודה עם פיברגלאס:-( אבל חשבתי לעצב משהו מעץ, לא בטוח לגבי העמידות שלו לאורך השנים

חבר מועדון 13925

פורסם
אני מבטיח שכשאחליף הוא שלך:wink:.

אין לי נסיון בעבודה עם פיברגלאס:-( אבל חשבתי לעצב משהו מעץ, לא בטוח לגבי העמידות שלו לאורך השנים

אם תרצה, אשמח לעזור לך, וכך יהיה לך דשבורד יחודי לטעמך וגם ניסיון :wink:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

פורסם
אם תרצה, אשמח לעזור לך, וכך יהיה לך דשבורד יחודי לטעמך וגם ניסיון :wink:

היי אסף, תודה!

אני אשאיר את ההזמנה בהיכון למקרה שלא אסתדר עם ההשתלה:brickwall:

חבר מועדון 13925

פורסם
היי אסף, תודה!

אני אשאיר את ההזמנה בהיכון למקרה שלא אסתדר עם ההשתלה:brickwall:

אין בעיה מתי שתרצה

• תוכן חדש...