Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי יעבוד בהחלט. שר התחבורה שלנו ניזון מהתקשורת, נבנה ממנה ועובד רק לשם סיקור בה.

עוד טיפה נידנוד מצידו של רועי, ותצא מיד הודעה מרגיעה מהמשרד.

לא נדרש שום שינוי של חקיקה.

התקנות שמשרד התחבורה "נזכר" פתאום לאכוף היו קיימות מאז ומעולם.

כל מה שצריך לעשות הוא להודיע לפקידה שאישרה בעבר והפסיקה פתאום, שלרכבי אספנות ניתן להמשיך ולאשר יבוא.

זה משהו שמנכ"ל משרד התחבורה יכול לעשות מחר בבוקר. לא צריך בשביל זה שום שינוי בתקנות או בחקיקה.

פורסם

אותי יותר מדאיגה התקנה, (חלילה שלא תצא),

על איסור יצוא מגבולות ארה''ב של רכב קלאסי

בטענה שזו מורשת. כפי שעשו בצרפת ואיטליה.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

קשה לי להאמין שבארצות הברית, מקדש היזמות הפרטית והקפיטליזם, יכול לעבור חוק המכתיב לאזרחים מה מותר או אסור להם לעשות עם רכושם הפרטי.

תקום מייד זעקה גדולה שתטען שאם המדינה מעוניינת לשמר מורשת, שתתכבד לתקצב רכישה של המכוניות והצבתן במוזיאון, במקום להגביל את זכויות אזרחיה.

פורסם
קשה לי להאמין שבארצות הברית, מקדש היזמות הפרטית והקפיטליזם, יכול לעבור חוק המכתיב לאזרחים מה מותר או אסור להם לעשות עם רכושם הפרטי.

תקום מייד זעקה גדולה שתטען שאם המדינה מעוניינת לשמר מורשת, שתתכבד לתקצב רכישה של המכוניות והצבתן במוזיאון, במקום להגביל את זכויות אזרחיה.

עובדה!

זה בדיוק מה שקרה בצרפת ואיטליה.

מספיק שאיזה סנטור פטריוט יעביר במחטף חוק בסנט

כשכולם ירדמו בשמירה, כמו כל חוק מטופש

שעובר ואח''כ שואלים ''איך זה קרה''?

החוק יתיר מכירה בגבולות ארה''ב וקנדה וימנע יציאה לחו''ל.

אני מקווה שנתבדה.

ומשהו על הגברת:

פורסם

בארצות הברית גם לא ייתכן שכל המשק ישבות בגלל הכוונה לשנות במעט את חוקי העבודה, כך שיתאפשר ביתר קלות לפטר עובדים זמניים, והנה זה מה שקרה בצרפת.

אם צרפת ואיטליה היו יודעות שהישוות אותן לארצות הברית, היו נעלבות מאוד.

טוב שהם לא מבינים עברית.

פורסם
בארצות הברית גם לא ייתכן שכל המשק ישבות בגלל הכוונה לשנות במעט את חוקי העבודה, כך שיתאפשר ביתר קלות לפטר עובדים זמניים, והנה זה מה שקרה בצרפת.

אם צרפת ואיטליה היו יודעות שהישוות אותן לארצות הברית, היו נעלבות מאוד.

טוב שהם לא מבינים עברית.

אני מזכיר לך שמי שהמציא את המושג ''חרם צרכנים''

היו האמריקאים.

לילה טוב

ומשהו על הגברת:

פורסם

נכון, כי ארצות הברית היא מדינה המקדשת את זכויותיו של האזרח (והצרכן. זה אותו דבר שם).

ולכן אני לא מאמין שהממשלה הפדרלית תעיז לעסוק בחקיקה שכזו, המכתיבה לאזרח מה מותר לו לעשות עם רכושו.

יותר מדי שנים בישראל הרגילו אותנו לחשוב שבכל מקום מזלזלים באזרחים ולא שואלים לדעתם.

פורסם
לדעתי יעבוד בהחלט. שר התחבורה שלנו ניזון מהתקשורת, נבנה ממנה ועובד רק לשם סיקור בה.

עוד טיפה נידנוד מצידו של רועי, ותצא מיד הודעה מרגיעה מהמשרד.

לא נדרש שום שינוי של חקיקה.

התקנות שמשרד התחבורה "נזכר" פתאום לאכוף היו קיימות מאז ומעולם.

כל מה שצריך לעשות הוא להודיע לפקידה שאישרה בעבר והפסיקה פתאום, שלרכבי אספנות ניתן להמשיך ולאשר יבוא.

זה משהו שמנכ"ל משרד התחבורה יכול לעשות מחר בבוקר. לא צריך בשביל זה שום שינוי בתקנות או בחקיקה.

מה פתאום?!

השר עסוק, נלחם בתאונות דרכים- מעלה את הזמן המותר להיות בכביש לנהגי המשאיות ללא מנוחה, ומתיר לטוסטוסים 50 סמ"כ לנסוע בכביש המהיר- מאיפה יהיה לו זמן?:roll::twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער שאני מקפיץ הודעה ישנה אבל האם יש חדש בנושא הייבוא?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

איך יהיה חדש?

עכשיו הם עסוקים במי יהיה ראש ממשלה.

יש כמעט 38,000 חברים רשומים ב-CF, שזה לפחות מנדט שלם.

אולי אם CF יזמו כנס בחירות עם השר, הוא יחשוב איך אפשר להשיג עוד קצת קולות :shock3:

:lol:

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
פורסם ב YNET

18/06/08

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-355718,00.html

מקווה שזה יעזור והתקנה תבוטל.

הכתבה לא עולה

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אין שום בעייה עם רכב אספנות וגם לא הייתה.

נבדק (ומאומת) עם מי שמאשר רשיונות ייבוא.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...