Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש פורד אנגליה ע"מ לשפצה, (דגמי 60' ולא 50')

לפני שאני קונה יש לי כמה שאלות:

1. כמה (בערך) מכוניות כאלה בכלל מסתובבות בארץ? חוץ מאחת שראיתי בירושלים לא יצא לי לראות עוד אחת.

2. איפה אפשר להשיג חלפים לרכב כזה? (בעיקר חלקי ניקל/פח).

3. שמעתי על רכב שמסתובב בארץ עם בעיית רשיונות, האם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא? מה הבעיה שלו בדיוק? איך אני יכול לדעת שאני לא אפול בטעות עליו?

4. האם יש למישהו כאן עצות והצעות למשפץ מתחיל?

5. כמובן - האם מישהו פה מוכר אחת... ?

בתקווה שגם אני אצטרף בקרוב למועדון החמש...

תודה.

דוד.

פורסם

חבל הפסדתה מכרתי את האנגליה שלי ב2000 שח לפני אולי חודש!

היא היתה שנת 66 מנוע 999 סמק. אחרי אוברול מנוע ושיפשוף פח עד היסוד וכו....

אבל אל תידאג יש עוד מלא בשוק!

אחרי שקניתי את שלי פתאום ראיתי שיש עוד איזה 10 רק באזור שלי!

יש אחת באיזור חיפה נותר נכון בקריות למכירה שהיא משופצת לחלוטין במצב תצוגה שהבעלים שלה רוצה עליה אם אני לא טועה 17K תחפש אותה באתר של ליאור ברוך.

דרך הגב רכב סוף הדרך מבחינת אמינות וחוזק פח!

ירין אלקיים!

פורסם

אם תהיה מעוניין בפורד אנגליה לחלקים צור איתי קשר , האנגליה שלי נמצאת במגרש גרירה בעיריית ראשון אתה מוזמן ליצור קשר עם האחראים שם ולקחת את כל האוטו .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...