Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמי טל ויש לי פורד אנגליה 66 ואני עכשיו בתהליכי שיפוץ והוצאת רישיונות.

הייתי מעוניין לדעת קצת בנושא ביטוח לרכב אספנות אבל לא ביטוח רגיל אלא של "נהג צעיר"

(אני בן 17 וחצי),כמו כן איכן ניתן לעשות טסט לרכב ועל מה הבוחנים מקפידים כאשר הם בודקים את התקינות שלו.

בנוסף האם למישהו יש חלקי חילוף,אני צריך את שני המכסים של משאבות הקלאץ' והבלמים.

בתודה טל מטר!

פורסם

נהג צעיר אצל חמדה - חובה = 626 ש"ח, צד ג' = 450 ש"ח.

זה מה שאני משלם (אין לראות בזה המלצה, או הצעת מחיר).

אפשר לעבור טסט בכל מכון רישוי, להקפיד על אישור מוסך מורשה משרד התחבורה (עניין של עד 150 ש"ח), תקינות בלמים, אורות, איתותים, מספרים וצמיגים.

בהצלחה בשאר,

משכנתא זה קל

פורסם

שלום טל.

על פי שם מישפחתך, אני מניח שאתה אחיו הצעיר של איציק מטרסו ז"ל שהיה חבר מועדון וניפטר צעיר מאד לאחר מחלה קשה.

אני זוכר היטב את המכונית, שלפני 15-16 שנה היתה במצב מעולה.

את אחיך איציק ז"ל אני זוכר היטב, ולמרות העצב אני שמח שמישהו משפץ את הפורד אנגלייה שהוא אהב כל כך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גם אני מבוטח אצל חמדה.

לגבי מחיר, אני אבדוק ואעדכן אותך.

בהצלחה בשיפוץ.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

היי חן,נעים להכיר אתה זוכר נכון פרט לתיקון קטנטן שאני הבן ולא האח:wink:

עם מישהו יוכל בבקשה לתת לי את המספר של חמדה אני אשמח!

• תוכן חדש...