Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות ממפגשישי מועדון 5 13.06.2008 מס' 21

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונות ממפגשישי מועדון 5 מס' 21 13.06.2008 היכל נוקיה ת"א

שאר התמונות בקישור המצורף להנאתכם.

http://public.fotki.com/ufd41/z-6/

DSCF8130.JPG

DSCF8133.JPG

DSCF8134.JPG

DSCF8136.JPG

DSCF8137.JPG

DSCF8139.JPG

DSCF8156.JPG

DSCF8155.JPG

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

עוד כמה תמונות.

היה נחמד, מזמן לא הייתי - שמחתי מאוד לראות את Pontiac GTO - Judge.

ולשמוע את הפרארי עושות שוויץ לפני הכניסה לחנייה...

אייל

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

לא יכולתי להתעלם מה"עובדה"!:-):shock::twisted:8)

DSCF0676.jpg

DSCF0678.jpg

DSCF0679.jpg

DSCF0682.jpg

DSCF0683.jpg

DSCF0680.jpg

DSCF0684.jpg

DSCF0675.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היי

תמונות מעניינות. אבל למה כל כך מעט...

האם הרכב הירוק "ירוק" גם בארץ?

יש פרטים?

ל', מה קורה איתך? מרגישה טוב? את בחופשה מהפורום? או אולי החום מכביד על האצבע הלוחצת?

מישהו אמר ששוקלים לבטל לך את מינוי הצלמת הרשמית ... :-)

יאללה להפגיז בתמונות.

ביי אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

בארץ ביותר!:-) ושייך ל"אחד והיחיד"- האדם, שמסוגל להביא כאלה דברים! לא חושב, שיש מישהו, שקשור ל"תחום", שלא מכיר אותו, ובכ"ז- אני לא מזכיר שמות. אם הוא ירצה- יגיב (או אחד מהחברים הקרובים שלו בפורום). האוטו, בנוסף, שנראה "לא רע בכלל"- גם נשמע "לא רע בכלל", וגם נוסע בהתאם!:twisted:8) אין לי פרטים בעניין של "מה יש לו מתחת למכסה מנוע"- אבל, בוא נגיד, שהוא לא נשמע, כאילו שיש לו "שש טורי"!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ליטל / נ"ש - התמונה הימנית העליונה מדהימה - הכי אדומה בפורום עד היום. :mm_yeah:

תודה רבה.

היי

ל', מה קורה איתך? מרגישה טוב? את בחופשה מהפורום? או אולי החום מכביד על האצבע הלוחצת?

מישהו אמר ששוקלים לבטל לך את מינוי הצלמת הרשמית ... :-)

יאללה להפגיז בתמונות.

ביי אבי.

אכן היה ניתן להבחין כי בחודש וחצי האחרון המעטתי לצלם.

מקווה שהכל יחזור להיות כמו בעבר, ואשוב לצלם את כל המפגש כמו שאתם ואני רגילים אליו.

נמאס לה לצלם אלפות אדומות :-P

עברתי לפרארי אדומות...:wink:

img8687ak9.jpg

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עורכת את המספרים של האדומות, והן תקבלנה שירשור של כבוד, עם הרבה תמונות.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תגידו, מה, אף אחד לא צילם את הסוברו רקס כמו שלי, שביקרה במפגש?!:roll::-(:cry::roll: איזו באסה איתכם! אני לא הספקתי לתפוס אותו- ברח, בדיוק כשבאתי!

• תוכן חדש...