Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו אכן מציאה יוצאת דופן. המנוע פשוט דנדש!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מצטער לקלקל שמחות.... אבל כל הקישורים האלו לאיביי עושים כאב לב ותו-לא...:cry: הרי אם נרצה להביא מנוע כזה לארץ, מדובר בעוד מאות דולרים משלוח ועוד אלפי דולרים מכס, מה שהופך מנוע חדש במחיר סביר למנוע חדש במחיר שעושה אולקוס...

ככה זה כשגרים באפריקה.... :roll:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

לא התכונתי לענין כדאיות היבוא. מה שמענין זה העובדה שפריטים כאלה נשתמרו כל כך הרבה זמן.

מה שמביא אותי למחשבות על הקפי הייצור באר"הב בתקופת מלחמת העולם השניה.

ויש כאלה שטוענים כי את נצחון בנות הברית ניתן לזקוף לזכות כשר הייצור של התעשיה האמריקנית.

אריה

פורסם
מצטער לקלקל שמחות.... אבל כל הקישורים האלו לאיביי עושים כאב לב ותו-לא...:cry: הרי אם נרצה להביא מנוע כזה לארץ, מדובר בעוד מאות דולרים משלוח ועוד אלפי דולרים מכס, מה שהופך מנוע חדש במחיר סביר למנוע חדש במחיר שעושה אולקוס...

ככה זה כשגרים באפריקה.... :roll:

התכוונת, וודאי, אפריקה פינת אסיה....איזור חיוג סח'תיין.

פורסם
לא התכונתי לענין כדאיות היבוא. מה שמענין זה העובדה שפריטים כאלה נשתמרו כל כך הרבה זמן.

מה שמביא אותי למחשבות על הקפי הייצור באר"הב בתקופת מלחמת העולם השניה.

ויש כאלה שטוענים כי את נצחון בנות הברית ניתן לזקוף לזכות כשר הייצור של התעשיה האמריקנית.

אריה

קפוץ לבסיס המשמר האזרחי הקרוב לביתך ותיווכח כמה נרתיקים למחסניות קרבין עוד בניילונים עטופים מעודפיי מלחמת העולם השניה!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אפשר גם למצוא דברים יותר גדולים ודומים לזה בבסיסי צה"ל במחסני החירום וכמה מחסנים במצל"ח צריפין יש גם עדיין מנועים בני 50 עדיין בארגזים לא צריך לנסוע עד ארה"ב :twisted:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אני אישית מחזיק בארון תחבושת אישית ארוזה בקרטון מייצור 1944 בארצות הברית.

השתמשו בהן בכמויות גדולות במהלך תרגיל מילואים רפואי שבו גילמתי פצוע אב"כ.... וכנראה רק אני שמתי לב להיסטוריה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...