Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב מכת גניבות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והפעם, מרצדס 280 מודל 84 שעמדה מכוסה בחניון בת"א.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

יכול להיות מצב שמישהו פתח לי את המכסה מנוע ודלת נהג בחיפושית?

כי היום בבוקר קמתי והדלת לא הייתה נעולה וכנ"ל המכסה מנוע.(אני בטוח שנעלתי את הדלת)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

תבדוק אם המנוע נמצא....

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אולי רזמל צריך חלקי חילוף? :wink:

יכול להיות מצב שמישהו פתח לי את המכסה מנוע ודלת נהג בחיפושית?

כי היום בבוקר קמתי והדלת לא הייתה נעולה וכנ"ל המכסה מנוע.(אני בטוח שנעלתי את הדלת)

או שהנך סנילי...:shock:

פורסם

כל עוד הענישה במדינתנו לא תהיה מחמירה דברים מהסוג הזה יחזרו על עצמם שוב ושוב לצערנו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זו המרצדס הספיציפית שנגנבה.

רון.jpg

אם למישהו יש מידע לגביה, אשמח אם יעביר לי ואעדכן את רון הבעלים מיד.

תודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תיארתי לעצמי ,אם זה החניון שאני חושב, אז שמעתי על הרבה פריצות לאור יום שהיו בחניון הזה וזאת הפעם הראשונה שאני שומע על גניבת רכב. בכל מקרה לא ממליץ להחנות שם, לא רק בגלל הגניבות אלא גם בגלל הצפיפות ובעלי הליסינגים שדופקים מכוניות בלי לראות בעיניים.

הלוואי והייתי יכול לעזור לך, דיברת עם בעל החניון נראה לי ש...:wink:

פורסם

לשי:

יש תופעה של גניבת מצברים. יכול להיות שרצו לבדוק איזה מצבר יש לך, וכשראו שהוא ישן עזבו את הרכב.

• תוכן חדש...