Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מכשיר שלדעתי הוא מעולה - DEH-P7400MP של pioneer.

מחירו בארץ כפי שפורסם בכמה אתרים נע בין 2500 ל3000 ש"ח.

מצאתי את אותו המכשיר בדיוק באיזה סייל באתר אחד

(https://www.onlinecarstereo.com/caraudio/product.asp?sku=11954) 0X

ושמה מחירו 250$ שזה 1245 שקל (מחיר מעולה)

השאלה היא האם יעשו לי בעיות במכס?

ועד כמה הבעיות יהיו רציניות (בכסף...)

אשמח לקבל תשובה / עצות לעיניין...

תודה מראש :shock: .

פורסם

מסתבר שלא. ראלימן מהפורום קנה את זה ה7400 בדיוטי פרי והוא אמר שזה עלה לו 400$. אז אין לי מושג איזה דגם זה, אולי משהו ישן.

או שמישהו מחו"ל יביא לך רדיו דיסק מוברח או אחר שעולה מתחת ל200$ או שתקנה בארץ, אלה הברירות.

פורסם

אחי הגדול רכש את הדגם הזה בחודש אוגוסט השנה, כלומר לפני שלושה חודשים.

מחירו היה אז 400$ עם אופציה להוסיף 25$ ולקבל שלט..

המכשיר עצמו מצוין, עמוס אפשרויות, איכות טובה אבל עם מגרעה אחת לוקח לו זמן להעביר שיר בפורמט של MP3, משהו באיזור ה-3 שניות...

אבל הוא בהחלט מומולץ..!

אם יש כסף להשקיע קנה את מחליפו הDEH8400... הוא יותר יקר אבל גם יותר טוב..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

וואחס 3 שניות, אם אתה לא רוצה הפסקה של מאית בין שיר לשיר (טוב נו אני מעריך שמאית יש אבל זה הולך מהר כמו דיסק רגיל) לך על JVC 707 אני לא יודע אבל כמה הוא עולה בארץ. אני מעריך שאולי קצת יותר מה7400.

פורסם

כן ... אני יודע , אני מכיר את המכשיר הוא באמת פצצה

גם באיכות הסאונד וגם בהפסקה בין טראק לטראק, גם מבחינת הפונקציות וגם בעיצוב !!!

הבעיה היא למצוא אותו בארץ(או המחיר שלו בארץ בערך כמו ה DEH 8400MP) !!!

פורסם

אני ממש מצטער על ההגזמה .... אבל ה DEH 8400 MP עולה בארץ בסביבות ה4500 ש"ח, איזה שחיטה !!!!!!!!!!

אני מתאר לעצמי שה JVC עולה הרבה פחות, למרות שהוא לא יורד מהפיוניר בכלל !!!

פורסם

אני גם מתאר לעצמי שהוא עולה פחות כי בארה"ב נראה לי יש הבדל של משהו כמו 100$ בינהם אם אני זוכר נכון.

אבל לך תדע זה ידוע שבארץ ברגע שלמוצר יש שם טוב דופקים לו מחיר גבוה יחסית לעלות שלו.

פורסם

אבל כיום יש לי את ה909, שלדעתי הוא המכשיר הכי טוב שלהם.

בכל אופן באלפא היה לי CLARION 815MP,

והJVC קורא MP3 ללא שום DELAY ופיענוח מעולה.

האלפא

פורסם

וואלה גם אני לא היתי חסיד גדול של JVC וגם אין להם שם גדול בתחום תעשיית האלקטרוניקה לרכב, אבל הנה בזמן האחרון הם הביאו אותה בהפוכה עם מכשירים

פשוט ליגה !!!!

• תוכן חדש...