Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני מאמין שבמה שניתקלתי היום, אני לא היחיד וקרא (לצערי) לאחדים מכם.

עברו רק יומיים מאז הרכב אצלי בחניה, והיום שמתי לב שגנבו לי את כיסויי הוונטילים.

נו באמת.

בדקתי לראות אם לא גנבו לי את המנוע...

ואז מה עכשיו? רציתי להדביק היום את הסמלים, ואולי בסוף שבוע להחליף את מכסי השסתומים.

לא ניראה לי....

כל כך התבאסתי כשראיתי את הוונטילים חשופים...

אני לא אזמין שוב את הכיסויים מ eBay - קניתי עם לוגו של Mopar , ועכשיו הם על צמיגים של ארס עם הונדה.

כן, אני מכליל.

אייל

פורסם

כנראה מדובר בילדים שגנבו את זה לאופניים שלהם.

קנה מכסים לונטילים שחורים פשוטים ולא ייגעו בהם, חבל להשקיע סתם.

פורסם

אתה עוד במצב טוב - לחבר גנבו ברגים מהג'אנטים של STI - ועוד באמצע מפגש רכב !

אז וונטילים פתאום כבר הפך לעניין שבשגרה...

לאן הגענו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

והספויילר???

כמה זמן לתת עד שיגנבו לי אותו??

היה לי חבר שהיו לו סיוטים שגונבים לו את הספויילר לSTI.

אבל היה לו על מה להתבסס, גנבו לו פעמיים.....

פורסם

היית צריך לסגור אותם עם פלייר ובד שלא ישרטו.

בכל אופן, פעם הבאה תהיה פחות גזען ואולי יהיה לך יותר מזל עם ונטילים או סמלים או מנוע.

אני בטוח שאם היית חונה ביפו והיית רושם ערבי אפילו בלי המילה מכוער אז היו מוחקים לך את האשכול, אז ישראלי מכוער מותר לאמר ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אתה עוד במצב טוב - לחבר גנבו ברגים מהג'אנטים של STI - ועוד באמצע מפגש רכב !

אז וונטילים פתאום כבר הפך לעניין שבשגרה...

לאן הגענו.

שכחת שגם את מכסי הוונטילים עם הסמל של הסובארו גנבו באותה הזדמנות...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

גם לי גנבו את הונטילים ברכב הישן,אנשים זבל!.

אבל למה להכליל ותפסיקו עם הסטיגמא על ערסים והונדה.

יש לי הונדה שחורה ואני בכלל לא ערס! :roll:

פורסם

... לכמה מחברי הטובים יש הונדה....

העיקר הוא לא ההונדה, אלא העובדה שאנשים לא רואים פסול בלגנוב / להשחית רכוש של אדם אחר.

פורסם

לוקשיין לוקשיין לוקשיין

או במילים אחרות מי מחזיק רכב בחניה פתוחה לכל.

אני ישן טוב רק בגלל היקרות ללבי מאחורי 3 שערים שומר 24 ומצלמות במעגל סגור .

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

ולי גנבו סמל מהלנטיס המסכן של עבודה... ועוד שרטו מקום שלו, כשהורידו... האוטו לא שלי, אבל בכ"ז- מה-זה מרגיזזזזזזזז!!!!:evil::evil::evil::x ולפי מה, ששמעתי- לאותו חבר, שגנבו לו את הברגים ומכסים- במפגש האחרון ניסו לגנוב שוב מכסי הוונטילים, הפעם מפרארי (מעניין, מי זה יכל להיות אותו חבר:wink: ), כאשר הוא עמד לידה!:evil: לפחות, זה מה ששמעתי שמישהו אמר לו, שראה ילד מנסה להוריד... ואני כבר לא מדבר על זה, שבמפגשים אנשים פשוט באים ונשענים על המכוניות, דוחפים ידיים, מנסים לסובב דברים, נכנסים לבפנים אפילו! אבל דובר על זה רבות כבר... אז, מפתיע אותך, שגנבו לך מחניה?:roll::?:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לדעת הרבה אנשים אני ערס בגלל חזות מזרחית (תמני עם שרשר מהבר מצווה) צורת לבושי, שכונת מגורי והחברה שאיתם אני מסתובב. לרובם המכונית מקושתות במדבקות וגנטים נוצצים. הם יודעים שזה לא בשביל מהירות אבל זה יפה לדעתם.

כל מי שרואה אותנו ישר אומר חבורה של ערסים, תשמרו על הפלאפונים. אבל אנחנו שמים ז*ן!

אני בטוח שלפחות 20% מהפורום הזה עונה להגדרה של ערס בעינך

לי בתור ערס (ואני ערס שגאה בזה), לא נעים לשמוע ערס ערסים ערס.

אני בתור ערס, לא גנבתי לא יגנוב ולא יקנה גנוב(ויש לי מלא הצעות, הציעו לי סאב L7 חדש ב150 שקל.)!!

אני מכבד אנשים כי אני מעוניין שיכבדו אותי. לא חסר אשכנזים ערסים שכן עושים את כל השטויות.

אז די עם ההיתבטויות האלה "הערסים האלה.." וכו'. לא מוסיף לך לכבוד ולא מעלה לך את הרמה, להפך מכך.

מקווה שמה שכתבתי יכנס לאנשים הטובים ועם "הרמה הגבוה" להוריד את האף. תוציאו את המילה ערס מהלקסיקון שלכם

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

אוף......

:cry:

איזה מרגיז.....

לא חשבתי על זה לפני - לא עלה בדעתי הנושא של וונדליזם.

הסמלים ישארו במגירה, ולא במקומם הנכון - על האוטו.

פורסם

לפני כמה חודשים גילתי שמישהו גילח לי מהפורד אנגליה את הרשת אוורור שנמצאת על מכסה המנוע...

מי שלקח ידע בדיוק מה הוא צריך , זה לא משהו שמשך לו את העין... הכי עצוב לי שאותו גנב נכנס להגדרה של חובב רכבים קלאסים...

באותה מידה גנבו לחבר מרצדס משנות השישים ומצאנו אותה נטושה ליד מקורות הירקון , אך פלא ופלא הורדו מהרכב אך ורק החלקים היקרים שיובאו מחול... כמו ראש מנוע.. דיפוני עץ... הגה.. ושאר תוספות... רוב הרכב נשאר שלם למראית עין

הם ידעו לאן הם באו, למה הם באו, ומה הם בדיוק רוצים!

האם אנחנו צריכים לעבור לנוהל "כבדהו וחשדהו" כשמישהו מתקרב "לשטוף" עיניים ומתפאל מהיצירה...? עצוב!

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

• תוכן חדש...