Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון לגבי האופל שלי ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה זמן לא עדכנתי אתכם לגבי מצב הרכב שלי ...

למי שזוכר פעם אחרונה שעדכנתי אתכם הייתי במצב גרוע, המוסכניק שלי הצליח לשכנע אותי שהרכב במצב גמור ואמר לי את הבשורה הרעה שהרכב לא יעבור טסט במצב הנוכחי שלו. אני תכננתי לסדר כמה דברים, להעביר אותו טסט ובעוד חצי שנה עד שנה להכניס אותו לטיפול מאסיבי. אבל לצערי גיליתי שהרכב רקוב עד היסוד, לאחר מכן הרכב עמד כמה חודשים במוסך עד שגררתי אותו לצפון לפחח שחברי הטוב דרור המליץ עליו, משהו שלא מפחד מפרויקטים רציניים ואפילו עשה לי מחיר נמוך מאוד ביחס לעבודה המרובה שיש על הרכב (המחיר כל כך נמוך שאני מתבייש להגיד אותו) ...

אני מצרף כמה תמונות של הרכב מהפחח, ברצוני להודות לדרור שמפקח על העבודה בצפון "הרחוק" ודואג לעדכן אותי בתמונות שפשוט גורמות לי להצטער ולבכות שאני לא שם לראות את הכל ...

Dscf0104.jpg

Dscf0094.jpg

Dscf0097.jpg

Dscf0096.jpg

Dscf0095.jpg

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחרון ודי ...

כפי שאתם רואים המצב היה הרבה יותר גרוע ממה שחשבתי, לפי מה שהפחח אמר אין חלק פח אחד ברכב שהוא כמו שצריך ...

פשוט הכל חלוד, מהאזורי פח מאחורי הגומיות ועד למוטות שלדה ...

זה מה שקורה כאשר מעמידים את הרכב למשך 4 שנים באזור עם הרבה לחות (ליד הים).

אז חבר'ה, אל תנסו את זה בבית :shock::wink:

Dscf0112_2.jpg

Dscf0110_0.jpg

Dscf0111_1.jpg

Dscf0111.jpg

Dscf0105.jpg

פורסם

קודם כל תיתקשר אלי!!!!

דבר שני: לפי מה שהבנתי מדרור איבדתה את הטמבון הקידמי שנתתי לך. אם כן אז זה אומר שאתה אדמם מפוזר חבל על הזמן!

ולפי מה שאני רואה מהתמונות של המנטה שלך הפחח שלך שם שם טונה של שפכטל פחחים, תגיד לו שיחסוך קצת וישאיר את רוב השפכטל לעצמו!

ובאמת הרכב שלך במצב ריקבון כמו שתיארתה לי, ועכשיו אני מבין למה רציתה לרדת מהמנטה שלך.

נ.ב

יכול להיות שאני מוכר את שני המנטות שלי עיסקת חבילה! במחיר של הפחחות וצבע שלך! אז תיבדוק מה יותר משתלם לך! והמנטות שלי כמו שראיתה במצב פי מליון יותר טוב. אבל אל תיתבעס מזה אני מאמין שהגלגל יתהפך!

ירין אלקיים!

פורסם
הרבה זמן לא עדכנתי אתכם לגבי מצב הרכב שלי ...

למי שזוכר פעם אחרונה שעדכנתי אתכם הייתי במצב גרוע, המוסכניק שלי הצליח לשכנע אותי שהרכב במצב גמור ואמר לי את הבשורה הרעה שהרכב לא יעבור טסט במצב הנוכחי שלו. אני תכננתי לסדר כמה דברים, להעביר אותו טסט ובעוד חצי שנה עד שנה להכניס אותו לטיפול מאסיבי. אבל לצערי גיליתי שהרכב רקוב עד היסוד, לאחר מכן הרכב עמד כמה חודשים במוסך עד שגררתי אותו לצפון לפחח שחברי הטוב דרור המליץ עליו, משהו שלא מפחד מפרויקטים רציניים ואפילו עשה לי מחיר נמוך מאוד ביחס לעבודה המרובה שיש על הרכב (המחיר כל כך נמוך שאני מתבייש להגיד אותו) ...

אני מצרף כמה תמונות של הרכב מהפחח, ברצוני להודות לדרור שמפקח על העבודה בצפון "הרחוק" ודואג לעדכן אותי בתמונות שפשוט גורמות לי להצטער ולבכות שאני לא שם לראות את הכל ...

מוזר שהיית צריך את המוסכניק שלך שיבשר לך שהרכב (ערימת החלודה) לא יעבור טסט.

פורסם

ירין חמוד שלי, עם כל הכבוד שיש לי אלייך מרוב הקומבינות שניסית להעביר על המנטות שלך לשתיהן אין טסט. חבל באמת שלא ישבת וסדרת קודם את המנטה שלך ורק אח"כ היית מתחיל את הפרויקט של מנוע 1900 סמ"ק ...

אבל בכל מקרה, כרגע אין לך את הכסף לקנות ממך את 2 המנטות אבל אם תחכה עד בערך פסח אני כנראה אצליח לארגן איזה סכום ואשמח לקנות אותם ממך למרות שאין לי מקום לאף אחת מהם (אבל עם זה אפשר להסתדר) ...

מה שאני כן יודע זה שדרור ישמח לקנות ממך את המנטה עם הרישיונות הטובים, עוד כמה ימים הוא יבוא לקחת ממך את הדלת תא מטען אז דבר איתו על זה ...

לא אבדתי את הטמבון הקדמי שלי, בזמן שהרכב היה במוסך כנראה שהמוסכניק שלי "חמד" בכמה חלקים, לדוגמא כשהרכב הגיע לפחח דרור ישר מרים לי טלפון ושואל אותי איפה ידית הבלם יד והקויל. לאחר מכן נזכרתי שהמוסכניק שלי שאל אותי אם אני רוצה למכור כי יש לו משהו עם קדט והוא רוצה את המנוע והוא מוכן לקנות ממני את כל האוטו בשביל המנוע, אני כמובן סרבתי אז הוא כנראה לקח כמה חלקים לקדט ...

המנטה שלך אכן במצב יותר טוב (למרות שצבע ממש לא יזיק לה), זה בגלל שהם לא עמדו 4 שנים באזור עם הרבה לחות ואיזה צעיר דפוק דאג להשאיר את חוטמו על הפח של הרכב, ואם זה לא מספיק אז כשהרכב עמד כמה חבר'ה מאוד משועממים פרצו לרכב ופשוט הרסו את כל הסלון ...

מבחינה מכאנית אני לא יודע בדיוק מה המצב של המנטה שלך אבל כל עוד אין לה טסטס זה לא בסדר מבחינתי, כי בערך בפסח הרכב הולך לחזור לכביש ובגדול, במצב של כמעט תצוגה (מבחינה חיצונית, מבחינה מכאנית יש כמה דברים לבדוק).

ולמוטי, אני חשבתי לצפות את הרצפה בקצת זפת, לעשות קצת יישורים של הפח ולסדר כמה דברים מכאניים ואז לעשות לה טסט כי תאמין לי שבבני ברק יש הרבה סובארו במצב חלודה בערך כמו הרכב שלי נוסעות עם טסט !!!

אני ממש לא חאפר, פשוט הייתי צריך רכב לחצי שנה עד שנה, בזמן הזה לחסוך סכום רציני ואז לסדר אותה כמו שצריך. אז במקום זה העמדתי אותה כמה חודשים במוסך, שלחתי אותה לצפון ובקשתי מהפחח שלא ימהר אתה ואם יש לו עבודות נוספות במקביל לרכב שלי שיקח אותם כדי שיהיה לי זמן לאסוף את הכסף שהוא דורש ...

פורסם

תרשה לי לאחל לך בהצלחה עם המנטה, אני ממש שמח בשבילך ובשבילה, וגם יפה שלא ירדת מזה ישר איך שקיבלת בשורה רעה!

באמת מצב הרכב על הפנים, אבל כשרופא בא לטפל בחולה ורואה שמצבו על הפנים - הוא לא מתייאש, נכון? כי זאת חובתינו, מה לעשות...

שים לב שתיקוני שילדה מתבצעים כמו שצריך, כי זה באמת חשוב. תעדכן אותנו בהמשך!

בהצלחה, מקס.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

לדעתי באמת חבל על העבודה.

פחחים זולים בד"כ עושים עבודה זולה.

פותחים ג'ארה גדולה של שפכטל, ואודרוב מתחילים להפוך את מה שנשאר מהאוטו לעבודה נאה בקרמיקה.

זה יראה נורמאלי אולי לחודשים עד שכל האוטו יתחיל להסדק מהחלודה שלמטה.

חבל גם על הקצת כסף שאתה משלם לו.

עדיף לך למצוא באדי נורמאלי יותר שלפחות יהיה לך בסיס טוב יותר.

בכל מקרה עבודת פחחות אמיתי כוללת חיתוך עצבני בדיסק כל מקום של פח נגוע וריתוך חתיכות פח חדשות במקומו.

במקומות נגועים ביותר, כמו רוב האוטו במקרה שלך, צריך פשוט להחליף את כל המשטחים בחדשים.

בהצלחה בכל מקרה.

פורסם

כל המחזיר רכב אחד לכביש כאילו הציל עולם ומלאו .לכן יש לי רק ברכות עבורך

מדוע לא פירקו את השמשות בעת הפחחות בכדי להגיע לגימור טוב יותר? רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הגיעו עוד תמונות ...

כפי שרשמתי בהודעה למעלה, אני בנאדם מאוד פרפקציוניסט ובמיוחד בפפחות אני לא מתפשר על פחות ממצויין ...

בתמונות האלו תוכלו לראות בברור את כל החלקים שרותכו, כפי שהפחח הבטיח לי (ועכשיו יש הוכחות) הוא לא השתמש אפילו בטיפה של חומר מילוי, כל החלקים רותכו והחומר הלבן שרואים זה צבע יסוד ולא חומר פחחות !!!

חדשות טובות נוספות שקבלתי היום זה שהפחח כל כך התלהב מהרכב שלי שהוא לא מספיק לעבוד עליו, אמרתי לו שיעבוד לאט כי אין לי את כל הסכום לשלם לו אבל כנראה שהוא התלהב מהרכב שלי ומהצורה שלו והוא מתקדם מאוד מאוד מהר בעבודה ...

Dscf0066.jpg

Dscf0065.jpg

Dscf0064.jpg

Dscf0063.jpg

Dscf0062.jpg

Dscf0115.jpg

פורסם

אני ממש שמח שאתה נותן את כולך להחזיר את הרכב לכביש לא משנה מה ומה מפתים אותך לרדת מהפרויקט...

שאלה מדוע לא שחטת את הרכב לגורמים ושלחת את השילדה לניקוי חול וציפוי אבץ?

אומנם הפחח שם חומר על החלודה או טלאי... אבל זה ימשיך לאכול את שהרכב פשוט יתפרק.....

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...