Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתעניין בייבוא רכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר עיון וחיפוש באתרים שונים,ללא תוצאות,צריך את עזרתכם בנושא הנל.

כפי שאתם יודעים אני חובב רכבי אספנות,ורכבים בכלל.

כבר תקופה מסוימת שאני מחפש רכב, אשר ישרת אותי ליום יום (עקב מכירת הרכב-יונדאי גטס).

הכיוון שלי הוא רכב ישן,הרבה קורים לי " דפוק , מטומטם" למה אתה צריך את הכאב ראש הזה,אבל מסתבר שהנאה שלי היא לנהוג ברכבים ישנים.

אני נוטה יותר לייבוא רכב,מכיוון שעשיתי בירור קטן לדוגמא:

1.ראיתי במודעה ביד-2 מישהו שמעוניין למכור את הקורבט שלו ב-120,000 ש"ח,

ובשיחה אם חבר ממועדון החמש, שלא בעיה להשיג רכב כזה לאחר ייבוא כולל כל התשלומים בסביבות ה-70,000 ש"ח,אני יודע שישנם סוגים רבים של דגמים,אבל עדיין ההבדל עצום.

נכון שהכיוון שלי בכלל לא נוטה לקורבט אלא לרכב הרבה יותר פשוט.

חשוב לי גם לציין שישנם הרבה רכבי אספנות ממש נחמדים,שהייתי מעוניין לקנות כן בארץ,ולחסוך את כל ה"כאבי ראש" האלו,אבל הם מוגדרים" כרכב אספנות",ואני צריך רכב,אשר ישרת אותי בכל שעות היממה.

אולי בזמן הזה מישהו מכיר? או שמע? על רכב אשר לא מוגדר כאספנות למכירה בארץ? (אין לי רכב ספציפי-פתוח להצעות)

אשמח מאוד להסבר על ייבוא רכבים,מה הזמן? איך מחפשים?כמה הדיוק לגביי הרכבים שהם מציעים?

יש מישהו אשר עושה את כל התהליך הנ"ל?

לגביי התקציב, בינתיים נשאיר את זה פתוח.

להצעות רכבים אשמח שתפנו אליי לפרטי או לפלאפון 057-8146360

תודה מראש

"אל תלמד את אבא לעשות ילדים"

סוסיתא כרמל דוכס 1971

סובארו ליאונה 1600 (DL ) ידני...

פורסם

בקשר לייבוא רכב גם הוא יהיה רשום כאספנות הרי זה התנאי ליבוא ואין פה בעיה או העדפה גם זה לא נוסע בין 7-9.

בקשר למחיר הרכב בארץ. בגדול מחיר הרכב + הובלה תכפיל ב 2.

פורסם
שלום

לאחר עיון וחיפוש באתרים שונים,ללא תוצאות,צריך את עזרתכם בנושא הנל.

כפי שאתם יודעים אני חובב רכבי אספנות,ורכבים בכלל.

כבר תקופה מסוימת שאני מחפש רכב, אשר ישרת אותי ליום יום (עקב מכירת הרכב-יונדאי גטס).

הכיוון שלי הוא רכב ישן,הרבה קורים לי " דפוק , מטומטם" למה אתה צריך את הכאב ראש הזה,אבל מסתבר שהנאה שלי היא לנהוג ברכבים ישנים.

אני נוטה יותר לייבוא רכב,מכיוון שעשיתי בירור קטן לדוגמא:

1.ראיתי במודעה ביד-2 מישהו שמעוניין למכור את הקורבט שלו ב-120,000 ש"ח,

ובשיחה אם חבר ממועדון החמש, שלא בעיה להשיג רכב כזה לאחר ייבוא כולל כל התשלומים בסביבות ה-70,000 ש"ח,אני יודע שישנם סוגים רבים של דגמים,אבל עדיין ההבדל עצום.

נכון שהכיוון שלי בכלל לא נוטה לקורבט אלא לרכב הרבה יותר פשוט.

חשוב לי גם לציין שישנם הרבה רכבי אספנות ממש נחמדים,שהייתי מעוניין לקנות כן בארץ,ולחסוך את כל ה"כאבי ראש" האלו,אבל הם מוגדרים" כרכב אספנות",ואני צריך רכב,אשר ישרת אותי בכל שעות היממה.

אולי בזמן הזה מישהו מכיר? או שמע? על רכב אשר לא מוגדר כאספנות למכירה בארץ? (אין לי רכב ספציפי-פתוח להצעות)

אשמח מאוד להסבר על ייבוא רכבים,מה הזמן? איך מחפשים?כמה הדיוק לגביי הרכבים שהם מציעים?

יש מישהו אשר עושה את כל התהליך הנ"ל?

לגביי התקציב, בינתיים נשאיר את זה פתוח.

להצעות רכבים אשמח שתפנו אליי לפרטי או לפלאפון 057-8146360

תודה מראש

היי,

אתה מבקש ללמוד את כל התורה על רגל אחת.

היו וקיימים עשרות שרשורים בנושא רכבי אספנות ויבוא רכב.

עקוב אחריהם ותבין. השאלה שלך מאוד כללית,

הן מבחינת ההעדפה, הן מבחינת הרכב ובמיוחד מבחינת התקציב שעומד לרשותך.

אין רכב אספנות שעונה על הדרישות: ''ישרת אותי יום יום'' - צפה לטיפול מעמיק ולתקלות.

ומה זה ''רכב אספנות נחמד''?

תהייה יותר נקודתי וננסה לעזור לך.

לילה טוב

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

• תוכן חדש...