Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך שנוף משתנה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר וזכיתי לחופשה קטנה ע"ח המערכת, ומאחר ואני יוצא לאבט"ש עוד מעט למת"ק רמאללה - יצאתי אתמול לסיבוב בנופי בת-ים. מי יודע מתי תהיה הפעם הבאה שאוכל לנסוע ככה בכיף בלי מחויבות על סל"ד נמוך...

בפעם האחרונה שעשיתי זאת זה היה לפני שלוש שנים, בסוף י"ב, עם הלאנטיס / אקספרס עם דלקן / יונדאי H100. הייתי מסתובב ברחובות בת-ים הצדדים ומחפש אחרי דברים מעניינים.

אתמול חיפשתי דברים מעניינים, אבל רציתי גם למצוא פיאסטה לפירוק.

התשוקה לברזל הפכה את בת-ים ממלכת ענתיקות לעוד פרבר תל-אביבי מוצף ב3/לאנסר/אימפרזה. אף רכב שראיתי לפני שנתיים לא ראיתי עכשיו. יכול להיות שחלקם עברו דירה אבל ההימור שלי הוא שהן כבר מזמן יצוקות בתור פיגום בביג'יין.

רכבים מעניינים כבר לא ראיתי, גם פיאסטות לא... איזו סטירה מצלצלת... יש למישהו קפסולת זמן שתחזיר אותי 15 שנה אחורה?

:cry:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
מאחר וזכיתי לחופשה קטנה ע"ח המערכת, ומאחר ואני יוצא לאבט"ש עוד מעט למת"ק רמאללה - יצאתי אתמול לסיבוב בנופי בת-ים. מי יודע מתי תהיה הפעם הבאה שאוכל לנסוע ככה בכיף בלי מחויבות על סל"ד נמוך...

בפעם האחרונה שעשיתי זאת זה היה לפני שלוש שנים, בסוף י"ב, עם הלאנטיס / אקספרס עם דלקן / יונדאי H100. הייתי מסתובב ברחובות בת-ים הצדדים ומחפש אחרי דברים מעניינים.

אתמול חיפשתי דברים מעניינים, אבל רציתי גם למצוא פיאסטה לפירוק.

התשוקה לברזל הפכה את בת-ים ממלכת ענתיקות לעוד פרבר תל-אביבי מוצף ב3/לאנסר/אימפרזה. אף רכב שראיתי לפני שנתיים לא ראיתי עכשיו. יכול להיות שחלקם עברו דירה אבל ההימור שלי הוא שהן כבר מזמן יצוקות בתור פיגום בביג'יין.

רכבים מעניינים כבר לא ראיתי, גם פיאסטות לא... איזו סטירה מצלצלת... יש למישהו קפסולת זמן שתחזיר אותי 15 שנה אחורה?

:cry:

אתה רוצה לחזור לשחק בארגז החול בגן ?

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אני גם מתגעגע לתקופות שבהם היו רכבים זרוקים בשדות ונטושים בחניות, הייתי בא לשאול על הרכב והבעלים היה אומר לי תיקח/תפרק מה שאתה רוצה, היום כשאני בנסיעה אני תמיד מיסתכל לצדדים לחפש גרוטאות אבל אין :roll:.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

כ20 שנה אחורנית, אני זוכר שהיה בפאתי נתניה (בין שכונת אזורים לטוברוק) מעין מזבלת פסולת, לא ממש של זבל אלא של ברזלים, פסולת בניין וכו'.

השטח היה מעין פרדס אקליפטוסים כזה עם שבילים לנסיעה, בתוכו נזרקו בעבר המון, אבל המון רכבים נטושים! רכבים שהיום הייתי מוכן לשלם עליהם הרבה מאוד כסף.

היום כבר אין שם כלום, גם לא פרדס:cry::roll:.. איך שנוף משתנה!

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

הלכתי יחד עם אחי לחפש פחמים לאלטרנטור.

הלכנו לת"א, לאזור המעניין של העיר, ולא לשנקין. ;)

כמה חנויות, כמה בתי עסק, כמה מהם סגורים או שהבעלים יושב לו עם איזה חבר וכוס קפה שחור המי יודע כמה שלהם מלווה בסיגריה, משחקים שש-בש.

כשאנחנו שואלים אם יש פחמים לאטרנטור כולם מביטים בנו עם חיוך שכזה שאומר "אני זוכר את התקופה שהיה לי כזה, לא משתלם להחזיק יותר את זה, למעשה, אני לא מחזיק כלום חוץ מאגזוזים, ניקלים וקפה שחור"...

את האמת, גם אני זור את התקופה הזו שהלכתי עם אבא שלי לחיפה לחפש פחמים, בערך בכל חנות היו פחמים, ובחנות השניה או השלישית מצאנו את מבוקשינו.

אחרי שמצאנו את מבוקשינו היסתובבנו טיפה והגענו לאיזה חניון עם כמה חנויות. אחי אומר לי "פעם זה בטח שוקק חיים, תיראה איזה ריקבון זה עכשיו..."

עצוב...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני אוהב להסתובב מדי פעם בשעות הלילה בשכונה המורחבת שלי,

תמיד אני מוצא שם איזה רכב ישן שלא עמד שם פעם אחרונה שעברתי באותו רחוב...

מדי פעם אני אפילו מגלה שמדובר באיזשהו אקזמפלר ייחודי או מיוחד, זה בכלל תענוג.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...