Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש חלק מאלומניום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם הרכב שלי לא אספנות, אבל אחרי 11 שנים על הכביש האלומניום שבמנוע כבר לא זוהר כמו פעם ואני רוצה לחדש אותו.

ראיתי פרוייקטים בחו"ל אבל הם עשו תהליך קצת מוזר ובנוסף לאנגלית הקשה שלהם לא הבנתי כלכך מי נגד מי.

בעיקרון אני רוצה לעשות סוג של שיוף להורדת שכבה ראשונה של ליכלוך והגעה לצבע "ניקל", ואחרי זה לשייף לרמה של משטח חלק ללא שריטות.

יש הצעות מאיפה להתחיל ובאיזה ניירות שיוף להשתמש? אולי יש חומרים אחרים?

ראיתי בערוץ "אגו" שיש איזה רוטב ברבקיו (לא זוכר מה השם שלו), שפשוט מבריק ניקלים ושומר אותם חדשים, מישהו יודע אם זה יעזור?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עזוב את השיטות המוזרות שרואים בטלוויזיה. לפניך 2 אפשרויות: האחת, למצוא עסק או מישהו שיבצע לך התזת גרגירי זכוכית או קליפות אגוז. הגימור שיתקבל יהיה סאטין מבריק. אפשרות שניה היא לעבוד קשה: לרכוש את הסבון המיוחד ב- 2 רמות חיספוס עבור ליטוש אלומיניום, ביחד עם המלטשות המתאימות (כדורי בד עבור מקדחה, הם מסתובבים מהר וביחד עם הסבון מבצעים הליטוש). הגימור שיתקבל יהיה מבריק מאד. אם אני זוכר נכון, תמצא זאת אצל "גמל-שריד", אבל אולי אני טועה. אל תשכח שההברקה היא השלב האחרון. לפניה יש להעלים ולהשטיח שריטות ושאר פגמים עם ניירות לטש.

פורסם

נייר שיוף = נייר לטש.

מתחילים עם גס עד שהשריטה נעלמת, יורדים לאט לאט בגסות עד לרמה של 1000 , אני חושב. תתיעץ עם הספק של הניירות. תגיד לו לאלומיניום. לאחר מכן אין מנוס מהליך הליטוש שתיארתי.

פורסם

לא הבנתי אם זה מצופה ניקל או לא?

אם כן, אני ניקיתי מראות ניקל עם ספריי לנירוסטה של סנו(נתנו פה פעם את השם) ועם ברזלית עדינה, יצא כמו חדש.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
לא הבנתי אם זה מצופה ניקל או לא?

אם כן, אני ניקיתי מראות ניקל עם ספריי לנירוסטה של סנו(נתנו פה פעם את השם) ועם ברזלית עדינה, יצא כמו חדש.

זה אלומניום שעם שיוף נכון אפשר להגיע איתו כמעט למצב של ניקל

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

רק כך בחשבון שאלומניום מתחמצן מהר,

ולמעשה אם החלק לא יעבור ציפוי כלשהו הוא לא יבריק מהר מאוד...

בד"כ זה אנודייז אבל לדעתי צריך להיות צבע שקוף לאלומניום.

תבדוק את נושא הציפוי וההגנה לפני שאתה מתחיל עם הפוליש אחרת הכל יהיה לחינם.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
רק כך בחשבון שאלומניום מתחמצן מהר,

ולמעשה אם החלק לא יעבור ציפוי כלשהו הוא לא יבריק מהר מאוד...

בד"כ זה אנודייז אבל לדעתי צריך להיות צבע שקוף לאלומניום.

תבדוק את נושא הציפוי וההגנה לפני שאתה מתחיל עם הפוליש אחרת הכל יהיה לחינם.

עד שיוחלט איזה טיפול נגד קורוזיה יינתן, אפשר למרוח החלק עם שמן מנוע נקי או עם גריז סיליקוני, כשהאחרון הוא טיפול לצמיתות, ואם תחזור עליו מס' פעמים בשנה החלק יישאר מבריק.

פורסם

הכוונה שלי הייתה שעד שלא ימצא פתרון אין טעם לעשות את הפוליש,

ולא מהסיבה של הקורזיה שתופיעה אחרי התהליך אלה כפתרון לבעיית הקורזיה...

אני עשיתי פוליש כבר לחלקי אלומניום בשביל להתלהב, עכשיו הם מצופים גריז ומחכים לציפוי כלשהו..

כנראה שאני אלך על אנודייז.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

מברשות ברזל - להסרת קורוזיה, צבע ושאר חולרע דבוקה, במס' גדלים כדי להגיע לכל "חור", להשגת משטח עבודה נקי. גלגלי ליטוש צנטריפוליים של בד שמיר. לאלומיניום גס מומלץ מס 60 ולאחריו 80, נותן שכבה חלקה כמעט לחלוטין. לאחר מכן נייר מים, החל ממס' 1200 ומעלה בראשי ליטוש אקסצנטריים (אין בתמונה) או בדפים לליטוש ידני, להברקה.

• תוכן חדש...