Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שבכל מוזיאון רכב בחו"ל הרכבים במצב תצוגה כמובן וללא טיפונת של חלודה (לפחות ממה שאני רואה בתמונות). מעניין אותי איך הם נשמרים ככה (גם רכבים שבני 50-60 ויותר). עושים להם מדי פעם פחחויות וצובעים או שפשוט אולי יש משהו במיזוג אוויר שם....או שזה משהו אחר?

פורסם

אם תבקר במוזיאון הרכב בתפן תראה שבעצם אין כניסת אור חוץ מאור הפנסים התלויים למעלה. כשביקרתי לא היה מיזוג אויר אך למרות זאת נגיד ואתה בונה מוזיאון מכוניות ישנות מומלץ ואף חובה להשתמש בחומרים שמונעים כניסת לחות למוזיאון. נקודה התורפה הכי גדולה של המוזיאון תהיה הדלת של הכניסה בגלל: 1. כניסת אור 2. כניסת לחות וקור.

בכל אופן המוזיאונים בחו"ל ובארץ [אומנם פחות] ישמרו במידה מסויימת על הרכבים ויעשו פוליש או ווקס לפחחות ולשלדה בטח יצביעו בצבע נגד חלודה.

מקווה שעניתי לך.

נמרוד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בדיוק כמו שרכבים בירושלים כמעט ולא מחלידים היות והלחות שם נמוכה מאוד, אז הם לא מחלידים גם במוזיאונים. מוזיאונים רציניים (רמז, לא זה שבתפן, אם כי הלחות שם יחסית נמוכה) הם תמיד ממוזגים, ואז אחוז הלחות באויר פשוט לא משמעותי. כמובן שלפני הכניסה למוזיאון, הפחחות שנעשית היא רצינית, ולא עם תפרי ריתוך לא צבועים וכו'.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...