Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה...

מדובר ברכב אאודי A3 מודל 98 1800 טורבו ידני.

הרכב התחיל לקרטע, במוסך אמרו שיפוץ ראש מנוע.

נעשה שיפוץ ראש מנוע הרכב התחיל לעשן, אמרו צריך גם שיפוץ טורבו.

הטורבו נשלח לשיפוץ, והרכב עדיין מעשן כמו נרגילה.

למישהו יש מושג מה העניין פה?

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

העיקר ששילמת הון תועפות והבעיה לא נפתרה.

מה שהייתי מציע זה לחזור לאותו מוסך ולומר לו באופן חגיגי שיש עליו את כל האחריות לתקן את התקלה ולפתור אותה על חשבונו כי הוא כבר חלב אותך מספיק.

אם יש לך חשבוניות /קבלות שמור אותם ובמידה והמוסך יסרב שקול הגשת תלונה באיגוד המוסכים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תוכן ההודעה נמחק ע"י הנהלת הפרום.

במידה ולא יודעים לא חייבים לכתוב שטויות.

להבא ההודעה תימחק לחלוטין ללא הסברים.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

אם אבחנת המוסך לגבי ראש מנוע הייתה נכונה אז מה שקרה כנראה הוא זה:

הורידו ראש מנוע ולא בדקו :א)את המרווח של הרינגים.

כנראה שהיה צריך לבצע שיפוץ מהותי מעט יותר מעבר לראש עד חצי אוברול ומה שאתה מתאר זה מצב של שריפה /אכילת שמן דרך גומיות /מובילי שסתומים/טבעות בוכנה שחוקות.

אפשרות נוספת: לא החליפו גומיות שסתומים (קשה להאמין אבל לך תדע) ובגלל שהן יבשות לגמרי יש אכילת שמן.

אם עוד לא שילמת המצב טוב יחסית מבחינתך כיוון שיש לך כושר עמידה מול המוסך- עד שלא תיפתר התקלה לשביעות רצונך והרכב ישוחרר מהמוסך תקין מצדך הוא לא יראה אגורה שחוקה.

אולי זה ימנע ממנו לעבוד בשיטת "מצליח" בעתיד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

כמה זמן עבר מאז שיפוץ הטורבו?

לעיתים לאחר שהטורבו נפרץ,כל מערכת הפליטה וצנרת הגדישה והאינטרקולר מלאים בשמן,זה לוקח כמה ימים עד שהעשן מפסיק.

אורן

פורסם

מעשנת כמו נרגילה - שים פילטר... :)

ממה שקראתי, באמת נראה כי המדובר בשריפת שמן דרך הרינגים/גומיות. למזלך לא שילמת - שים לב שלא יחייבו אותך בסוף בגין עבודות כפולות - עליך לשלם אך ורק עבור העבודה שבאמת עזרה ויתכן ששיפוץ הטורבו, למשל, יהיה בסופו של דבר "על חשבון הבית".

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

הטורבו שופץ לפני כשבועיים בערך, אבל מאז הרכב לא נסע.

איך אני יכול לאמת את זה שהצינורות באמת מלאים בשמן? והוא ישרף לאט לאט?

פורסם

אורן לפי מה שאתה אומר ,טורבו שהתקלקל יכול לעשות נעילה הידרוסטטית?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• ספונסר פורום
פורסם

יכול ברמת העיקרון,בפועל,עדיין לא נתקלתי בתופעה שכזו,לרוב,טורבו לא פורץ ברגע אחד,אלה כמה ימים של טיפטוף אל תוך הצנרת,במיוחד אם הוא נפרץ בצד הפליטה.

אורן

• תוכן חדש...