Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מה לעשות אבל יש אנשים גם כאלה!!!

לפני כשנתיים הכנסנו למרכז הבלם ביפו מול מכון הדרום את ההידרווק של הלוטוס לשיפוץ.

אחרי הפרוק הודיע לנו שאין לא חלקים לשיפוץ ושהוא לא יכול לשפץ את ההידרווק.

קיבלנו ממנו את ההידרווק מפורק לגורמים בקופסאת קרטון שכול החלקים מטיילים והולכים לאיבוד.

אני ישבתי ואספתי את הכול לשקיות וקופסאות שחלילה לא נעבד משהו .

לקח לנו המון זמן והרבה חיפושים עד שהצלחנו לרכוש קיט שיפוץ מקורי מושלם בארה"ב.

אתמול ניגשתי למרכז הבלם אם ההידרווק והקיט על מנת שישפץ את ההידרווק.

שואל אותי מי פרק את ההידרווק בצורה כזו ? איזה חוצפן!!! אחרי ויכוח ארוך עשה לי טובה והסכים שהוא פרק אותו וסיכמנו שאני ישאיר את ההידרווק והיום אני אקבל אותו מורכב. באותו מעמד אני שואל אןתו אם הוא יכול למכור לי שתי גומיות עגולות [0 רינג]

קטנות בקוטר של 10 מ"מ כול אחת לקליפרים , התשובה היפה שלו פשוט יבשה אותי לגמרי פשוט הייתי המום!

אני לא מוכר חלקים תביא לי את הקליפרים אני אשפץ אותם קיבלתי ממנו חום ולמה ? הקליפרים גם היו אצלו בעבר והוא פסל את הבוכנות ובצדק, וגם איתם שלך אותנו להזדיין ואותו סיפור ובסוף מצאנו בוכנות חדשות בארה"ב. אני ממש לא צריך אותו בשביל לשפץ קליפר מאפן אבל מה הוא רוצה שאני וליעד נהפוך את העולם נשיג חלקים שאין לו והוא יקח את השמנת :shock: אבל לימכור לי שתי גומיות שלא עולות 5 אג" הוא לא מוכן.

יותר מיזה זה כבר שיא החוצפה לפני כשנה היתה לי בעיה אם בוכנה של אחד מהקליפרים של הרנו 15 שלי. הלכתי למרכז הבלם במטרה או לרכוש בוכנה חדשה או משומשת טובה וזה לאחר שיחה טלפונית! הגעתי אם הקאליפר והבוכנה אחרי שחיפש אמר שאין לו אבל הוא יכול לשפץ לי את הקאליפר באחריות, אמרתי בסדר אין בעיה תשפץ חזרתי אחרי שעה שילמתי 160 ש"ח ונסעתי הביתה .בבית אני מוציע את הקאליפר מהאריזה ואני רואה שהבוכנה הישנה שלי [הפסולה לשימוש] בפנים קיבלתי חום ממנו

למחרת התקשרתי למרכז הבלם ואני שואל אותו מה הוא שיפץ הרי הוא לא החליף את הבוכנה והתשובה שלו היתה על תדאג הכול בסדר תרכיב , מה אני אגיד זו התשובה הכי מעצבנת שיש :evil: מיותר מלהגיד שקיבלתי את החלסטרה ממנו!

אני לא הייתי רגוע והחלטתי שאני לא מאמין לא ופרקתי את הקליפר ואחרי מדידות התברר שהנמחק הזה חרט את הקף הבוכנה והוריד ממנה 1 מ"מ דבר שאסור לעשות פסול ומסוכן!!!

כמובן שלא הרכבתי את הקאליפר הזה ואחרי חיפושים רבים הצלחתי לרכוש בוכנות חדשות מצרפת והרכבתי את הקאליפר.

לסיכום: אני הרבה מאוד שנים במיקצוע אבל טיפוס כזה נמחק לא פגשתי מימי !!!

נחחק אין לי בעיה אם הכסף אבל יש לי בעיה אם האופי שלו ותפוסי ההתנהגות שלו ,גועל נפש אמיתי!!! אני מציעה שכול מי שנאלץ לגשת למרכז הבלם שיחשוב טוב טוב כי לא בטוח שתקבלו תמורה עבור מה ששילמתם

ועל עזרה אין מה לדבר.

המחיקות בוצעו על ידי בני הספל, מנהל הפורום

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני, אני מתפלא עליך ולא על "מרכז הבלם". אותך אני מכיר, על מרכז הבלם מעולם לא שמעתי ככה שאני אאמין לכל מה שתספר.

דפקו אותך פעם אחת - וחזרת.

דפקו אותך פעם שנייה - וחזרת.

דפקו אותך פעם שלישית - ואולי הפעם לא תחזור.

חשבתי שאתה לומד מהר :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בנדרלי בלמים בנתניה גש למוטי, אדם סבלני מקצועי ואם הרכב באזור הוא גם יעזוב את החנות ויבוא ליעץ בזמן העבודה.

הטריומף שלי בולמת היום כמו חדשה.

בני, אם אתה זוכר התקשרתי אליך לגבי המשאבה המרכזית ליעוץ, כי החליפו לי אותה והבעיה נשארה.

אז הגעתי למוטי והוא הגיע בעצמו למוסך פירק, בדק, אמר מה לעשות, לקח משאבות גלגל לשיפוץ והיום האוטו עוצר כמו ענק.

חבל רק שהוא נמצא בנתניה.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

מצטרף להמלצה על אהרון שולמן הבלם

איש נעים הליכות ,ובעל מקצוע מהמדרגה הראשונה (ובשבילך בני ,הוא גם "שבע")

רח אליאשברג בתל אביב ,לא רחוק מקרסו

פורסם

ההודעה נמחקה

אלוני, מה לעשות ובני קשישא חסר את חוש ההומור שלך.

וחוסר חוש ההומור של בני קשישא, גבר וכו' מוביל אותך להתראה לפני סילוק מהפורום כי עברת על כלל מספר 1.

ראה הוזהרת (ההודעה המחוקה נשמרה בידי מנהלי הפורומים)

בני קשישא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...