Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זהו: היום באתי לסוחר הברזל שלי, ומה אני רואה: מישהו הביא על הגרר טרנזיט 85' (MK2) יפה ומושלמת! יותר מזה- כל הפנסים באוטו חדשים לגמרי! וכמעט ואין חלודה! באתי התעניינתי- הסתבר, שהבן אדם מחולון, והאוטו הפריע לשכנים, אז מכר אותו לברזלים! וקיבל 500 ש"ח... כשרציתי לקחת אותה אני במקום- הברזלנים ממש לא אהבו את זה, לא הספקתי, וכבר הרסו אותה עם העכביש... יותר מזה- כשרציתי לפרק את הפנסים ואת השמשה- החמור עם העכביש הרס קודם את השמשה (לא בכוונה, פשוט לא עניין אותו כלום, ולא שמע, ששעה צעקתי לו), ואחר כך זרק את האוטו על הראש של ה"מגדל", ככה, שדבר היחיד, שבסוף בצלחתי לפרק- היה פנס אחד אחורי, שגם נשבר לי קצת בעת הפרוק (וכאמור- היה חדש לגמרי!!!)! לא דבר מרגיז?!? -נכון, שזה לא בדיוק הדגם, שאני מחפש, אבל רבבק- האוטו היה שלם ויפה, ולא חלוד, שלא לדבר על כך שהיה לו מנוע יחסית חדש (לטענת הבעלים, למה שישקר, כשכבר הרסו את האוטו), וכל השמשות, שמקבילות לדגם היותר ישן, שאני מחפש המון זמן!!!:evil::evil::cry::-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אתמול עברתי בדרום תל אביב ליד גבית הכלא עבו כביר או משהוא כזה קצת לפני עומדת טרנזיט תכלת ממש על הכביש הראשי

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

גנדי , מרגיז מרגיז ,

מה תגיד שראיתי מוריס 10 עם כל המכלולים מכני וכשבאתי לפרק ניקו את המגרש .

חוסר מזל ,

אני מקווה שבסוף תמצא אחת כזו .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

תודה! זהו, שבעיקרון זה לא הדגם, שאני אוהב ומחפש, מה עוד, שהאוטו הכחול הזה דורש עבודה וחסרים חלקים- הבאסה, שההוא היה שלם לגמרי ונוסע...:? רק לנקות (וגם זה לא הרבה)- ולנסוע! בעיקרון- אני מחפש את הקודם, ועוד ארוך... אבל אלו החיים... אגב, מישהו אתמול הביא וולוו שלם לגמרי מתחילת ה-80, היום הוא כבר מעוך...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מיצטער לשמוע,

מעניין אותי איך אנשים מביאים רכב בנסיעה ומוכרים אותו תמורת לא יותר מ-1000 ש"ח, מה לא שווה להם לנסות לפרסם אותו למכירה ואולי להרוויח יותר ?

אגב יש אחד כמו הכחול אצל ברזלן בכפר קסם, שאלתי אותו אם הוא רוצה למכור חלקים והוא אמר שהוא מוכן למכור את כולו קומפלט בלבד, עד כמהשהצלחתי לראות (הסתכלתי מרחוק והוא מוסתר בין עצי זית) הרכב במצב מעולה ולטענת הבחור הוא הגיע בנסיעה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

תתפלא, אבל ראיתי מלא כאלה, שהאוטו מגיע בנסיעה ונזרק! יש רכבים, שאין להם שוק, אדם מראש יודע, שלא יצליח למכור הרבה זמן, ומעדיף משהו ביד מיידית! או, כמו שבמיקרה של הבחור הזה- הוא לא תכנן למכור בכלל, כנראה, שהאוטו היה לו למחסן, והשכנים פשוט שגעו אותו, אז הוא נשבר.:? אני כמעט בטוח, שוולוו משלשום הגיע בנסיעה גם כן! ולפני זה היה אסקורט "אריקה" שהגיע בנסיעה והוריד מספרים במיגרש! מה לעשות- עם עליית מחירי הברזל, נהיה לאנשים שווה למכור רכבים ישר, זה חוסך זמן ומחירה בטוחה- כבר לא שווה לרוץ בשביל עוד 1000 ש"ח +-!:cry: וזו הסכנה הממשית לאספנות בעתיד- אף אחד לא ישמור יותר את הרכב הישן, מרגע, שיהיה שווה לו למכור לברזל...:cry::evil:

פורסם
כבר לא שווה לרוץ בשביל עוד 1000 ש"ח +-!:cry:וזו הסכנה הממשית לאספנות בעתיד- אף אחד לא ישמור יותר את הרכב הישן, מרגע, שיהיה שווה לו למכור לברזל...:cry::evil:

גנדי , אל תדאג לאספנות העתיד ,

רכב טוב ומעניין לא יעלם מהנוף הישראלי .

חוץ מזה שניתן היום לייבא הכל אז מה הדאגה ?

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

אולי זה אני, אבל אותי הרבה יותר מעניינים רכבים, ש"נולדו" בארץ ושרדו את כל החוויותיה... ובכל מיקרה- מבחינתי- "רכב מעניין" יכול להיות כל דבר, שבא לי באותו הרגע!:-)

פורסם

אמרתי לך - המזל (והחוסר מזל) שלך, זה שאתה מתעניין רק ברכבים שאף אחד אחר לא מתעניין בהם... :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אכן- מזל וחוסר מזל... מצד אחד- זה לא עולה הרבה. מצד שני- אף אחד לא מתייחס לזה- עובדה, אף אחד, אני מאמין, לא היה מנסה להרים עם מלגזה על הגג מרצדס שנת 60, או משהו בסיגנון...:cry:

פורסם

עם כל הצער שבדבר,זה דבר טיבעי והגיוני.

אורך חיים ממוצע של מכונית נע בין 15 ל 20 שנה,וברגע שנידרשת הוצאה כבדה,החזקת המכונית הופכת להיות בלתי כלכלית בעליל.

זה השלב שבו המכונית ניגרטת,או כפי שהיה בעבר,היתה נימכרת לבני דודינו מעברו השני של הקו הירוק.

גריטת מכוניות מקובלת בכל העולם שנים רבות,וזה סה"כ דבר חיובי - צי הרכב הופך להיות צעיר יותר,בטוח יותר ומזהם פחות.

גם היום,לקנות מכונית משנת 84' או 85' ולחכות שתהפוך לאספנות לא ממש נישמע ריאלי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...