Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלילה, בסדר מופתי, יצאו 15 המכוניות שהיו בתצוגת מועדון החמש בגרנד קניון של חיפה. התצוגה היתה מאוד מכובדת ולדברי אנשי הקניון צפו בה אלפי אנשים. ביום שישי ממוצע מגיעים לקניון כ 15,000 קונים ! להזכירכם אנחנו הינו שם מיום ד' בלילה עד היום יום א' בלילה.

תודה לקניון חיפה ולעובדיו על האירוח.

תודה לאבי נוף, רמי דוידר ואיתמר שורקי על הארגון.

תודה לעדי גולדנברג ולאיתמר שורקי על "שעות השמירה" שעשו ביחד איתי .

תודה לכל החברים שתרמו את תצוגת המכוניות ואת זמנם בהבאת והוצאת המכוניות.

תודה לשומרים מטעם הקניון שעשו את מלאכתם, הבלתי אפשרית, נאמנה.

המכונית שלי היתה הגדולה (פיזית) מכולם ותודות לנתי הוכברג, חיים קופרמן, ויעקב מוסלר על שעזרו לי במעבר בין דלתות הקנין שהיו, בנקודה מסויימת רק בכמה מ"מ רחבות מספיק כדי לעבור בתנאי שאחזיק בידית פתיחת החירום של הדלת בזמן המעבר... יתר המעבר נע בין 5-10 ס"מ מכל צד עם סיבוב Z באמצע.

אני מקווה שמי שצילם יעלה תמונות מאוחר יותר.

שלמה דן גדרון

פורסם

במקרה הכי גרוע חבית של גריז או פטישון היו פותרים את הבעיה.

ברוכים היוצאים.

היו נזקים למכוניות מצד המבקרים, או שחל שיפור בחינוך הישראלי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
במקרה הכי גרוע חבית של גריז או פטישון היו פותרים את הבעיה.

ברוכים היוצאים.

היו נזקים למכוניות מצד המבקרים, או שחל שיפור בחינוך הישראלי?

לא דווח על נזקים , אנו מקווים שהקהל הישראלי באמת יבין שהמכוניות הן לתצוגה - "לראותם בלבד" .

בכל מקרה היה מהנה גם בשעות שהיינו ב"שמירה " .

תודה רבה למארגנים .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

הקהל היה ממש בסדר!

מתוך אלפי המבקרים שהיו שם היו כ 10 תקריות קלות של אנשים שעבור את החבלים וניסו להכנס לרכבים כדי להצטלם. חוץ ממקרה אחד או שניים של "מניאק" רציני לא היו בעיות.

בכל המקרים חברי המועדון במקום והשומר/ת התגברו בקלות על הענין.

המענין הוא שלא ניתן לחזות מראש מי הוא זה שיהיה חריג.

אין כל קשר בין המין המוצא או החינוך.

היו מכל המינים והסוגים ובד"כ הדמות שהיתה מפתיעה לרעה לא התאימה לציפיו; כלומר ב"סטריאוטיפ הטלויזיוני" לא היו בוחרים בדמות כזו שתחרוג מהנורמה.- נושא למחקר פסיכולוגי/חברתי.

שלמה דן גדרון

פורסם

כל הכבוד למארגנים, לאלו שסייעו בהכנסת והוצאת הרכבים, לאלו ששמרו ודאגו שהמכניות יראו בכל עת יפות ונקיות - זה מועדון במיטבו.

כנגד אלו שמתגנבים, אין מה לעשות הרבה, בד"כ טיפלנו בזאת ,בתערוכת אוטומוטור, בעדינות ובאדיבות אבל בנחישות ובטון של מנהיגות.

נתראה באירועים הבאים.

מצא משה

פורסם

תודה לקניון חיפה על האירוח .

תודה לאבי נוף שהפתיע והיגיע אתמול לחגוג איתנו את הוצאת הרכבים מהקניון,תודה לרמי דוידר ואיתמר שורקי על הארגון.

תודה גדולה לשלמה דן גדרון שהדיר שינה מעיניו וחרף נפשו ממש בשמירה על הרכבים, ועמד על המשמר בכל עת ודאג גם לנקות את הרכבים מעת לעת.

ותודה לכל המציגים.

עכשיו נשאר לחכות לתמונות...............

עדי גולדנברג 13399

פורסם

תודה רבה למארגנים למשתתפים וכמובן למזמינים.

היה ארוע וארוח מאורגן בצורה טובה מאד.

נהנתי לעזור בהכוונה ויציאה ללא שריטה גם היא הישג לאור המעברים אותם היינו צריכים לעבור.

למרות החששות ובזכות תוספת כח השמירה של חלק מהמציגים לא היו נזקים.

פרט לזרוע סמן איתות שנתלשה ממקומה ברכב הוותיק מכולם וחבל.

להתראות בשמחות

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

שלומי, מה עם התמונות שצילמתי ? :sleeping::sleeping::sleeping::sleeping: עד עכשיו כואבת לי האצבע מרוב הצילומים !!!:mm_blush: :mm_blush: :mm_blush: :mm_blush:

עדי גולדנברג 13399

פורסם
שלומי, מה עם התמונות שצילמתי ? :sleeping::sleeping::sleeping::sleeping: עד עכשיו כואבת לי האצבע מרוב הצילומים !!!:mm_blush: :mm_blush: :mm_blush: :mm_blush:

המצלמה של שלומי לא היתה עם פילים, או כרטיס זכרון. הוא סתם עשה רושם שהוא עסוק בצילום...

שלמה דן גדרון

פורסם
המצלמה של שלומי לא היתה עם פילים, או כרטיס זכרון. הוא סתם עשה רושם שהוא עסוק בצילום...

כנראה שאתה צודק... סתם נתן לי לסחוב 2 ק"ג מיותרים :lol: ונתן לי הרגשה שאני מצלם :roll:.

עדי גולדנברג 13399

• תוכן חדש...