Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שמי ליאור ואני פוזל בזמן האחרון יותר ויותר לכיוון של רכב אספנות (אם אצליח לסמם את אשתי...).

אספתי לעצמי קצת מידע מכאן ומשם ורציתי לוודא לגבי כמה דברים:

1. יבוא אישי: ממה שהבנתי, אם אני קונה רכב מארה"ב שמיוצר בגרמניה לדוגמא, שעולה 3000$ ועלות ההובלה לארץ היא 2000$

אז החישוב הוא: ((3000 + 2000) * 130%) * שער הדולר. מה שיתן לי בערך 40000 ש"ח? אם כן אז זה ממש כואב.

2. Ebay: ראתי המון הפניות כאן מהפורום לכל מיני מכוניות שנמכרות באיביי, אך מצויין שהמוכר מוכר רק לארה"ב. האם נתון זה

נתון לשינוי או סופי? האם זה תלוי במוכרים ופשוט הם מחפפים במילוי הטופס?

3. פגושי מרצדס: לפי הבנתי, חוץ מהפנסים המגעילים, בארה"ב של שנות השבעים היו תקנות בטיחות שהכתיבו פגושים אין-סופיים.

האם ניתן (בארץ) למצוא פגושים מקוריים ארופיים? לדוגמא: sl 450 1977

תודה לעונים,

ליאור.

פורסם

מחיר הקנייה אינו רלוונטי,קיים מחירון קראוס המעריך את שווי הרכב לפי מצבו וברוב המקרים זהו המחיר הקובע+הובלה*130%

לגבי המכירה בארה"ב רצוי לשאול את המוכר באיביי חוץ מזה שתמיד רצוי להתכתב איתו לפני ולבקש את כתובת המייל שלו מחוץ לאיביי וכמובן ליצור עימו קשר דרכה כדי לוודא את אמיתות המוכר.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

תודה על התשובה.

מי קובע את המצב של הרכב? מישהו מטעם המכס מומחה מספיק בשביל לדעת? הקונה נמצא באותה עת מולו? ובאותו מעמד

ניתן לשאת ולתת איתו?

תודה,

ליאור.

פורסם
תודה על התשובה.

מי קובע את המצב של הרכב? מישהו מטעם המכס מומחה מספיק בשביל לדעת? הקונה נמצא באותה עת מולו? ובאותו מעמד

ניתן לשאת ולתת איתו?

תודה,

ליאור.

עד כמה שאני יודע, שמאי מטעם המכס, אני אישית עוד לא עשיתי יבוא ומה שאני יודע הוא מתוך שאלות ששאלתי וקיבלתי תשובות ומתוך המאמר של נמרוד רחמימוב בקישור מצ"ב.

אני חושב שהמאמר יענה לך על כל השאלות ויוסיף לך עוד כמה תשובות לשאלות שלא חשבת לשאול:lol::wink:

יומן יבוא: http://www.classiccar.co.il/narticles/activenews_view.asp?articleID=199

ויש כאן עוד כמה קישורים בנושא יבוא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1302 בהודעה השלישית של בני הספל.

אל תתחיל לקרוא עכשיו כי אח"כ לא תלך לישון:lol::lol::lol:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

ליאור שלום

הרכב שבקישור שציינת, עדיין לא הגיע למחירו הסופי.

הוא מחיר נמוך מאד - אולם המוכר אינו מסכים למכור אותו במחיר זה.

למוכר יש מחיר מינימום שקבע לעצמו, ואנו איננו יודעים מהו. (זה מצויין מתחת למחיר עליו עומדת כרגע ההכרזה).

עכ"פ, אם ביכולתך להביא רכב כזה לארץ בעלות סופית של 40000 ש"ח זה זול מאד, ולא כפי שכתבת:

"אז החישוב הוא: ((3000 + 2000) * 130%) * שער הדולר. מה שיתן לי בערך 40000 ש"ח? אם כן אז זה ממש כואב."

המחיר הממוצע שאנשים מגיעים אליו ביבוא רכב כזה נע בסביבות 100000 ש"ח ומעלה.

בברכה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי,

תודה על תשובתך.

הדוגמא שנתתי בקישור, לא קשורה למחיר, אלא לשאלה על פגושי המרצדס המגודלים שהיו נהוגים באותן שנים.

השאלה שלי היא אם אני מייבא רכב כזה, או דומה, האם קיימת אפשרות להחליף לפגושים "גרמניים" ממתכת.

כלומר, קיימת אפשרות טכנית כזו? חוץ מהבעיה להשיג כאלה פגושים.

אולי השאלה הזו נראית לחלק מהאנשים סתמית או טריוויאלית, אבל לי זה לא ממש ברור. :oops:

תודה,

ליאור.

פורסם

על הפגושים קרא פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196676&highlight=%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%99

ניתן להחליף את הפנס ואת הפגוש בקלות.

מחיר מבוקש של רכב כזה בארץ, נע בסביבות 120-130 אלף ש"ח, לפחות על סמך מספר מכוניות המוצעות כרגע למכירה שאני מכיר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...