Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להחזיק את הפיאט שלי אני דווקא אוכל, החל מעוד חצי שנה - העלויות של רכב אספנות לא יהיו כבדות לי. אבל כרגע אנחנו רוכשים אוטו חדש, אין לי איפה להחנות את הפיאט בה אני בקושי נוסע (יש לה בעיה מכנית לא ברורה - אני מקווה שזה רק הקרבורטור ולא משהו בלתי הפיך), ואין לי כסף לתקן אותה.

מה עדיף?

למכור אותה, ולאכול את הלב מעכשיו ועד שאקנה אותה מחדש במחיר מופקע מזה שמכרתי לו, או להשבית אותה ולחפש מקום איחסון עד שיהיה לי כסף לתקן אותה? והרי גם מקום איחסון עולה כסף, על פי רוב.

ההתלבטות הזו קורעת אותי. מעניין לשמוע מה היתם עושים במקומי..

פורסם

לא הייתי מוותר על הרכב. הייתי מנסה למצוא מקום איכסון סביר (אם אפשר ללא עלויות).

פרסם מהיכן אתה בארץ, אולי יש מישהו שיוכל לעזור לך כאן.

בהצלחה.

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם

צודק. אני מר"ג, אבל יש גם שלוחות בכפ"ס ובראשון. יותר משחשוב המיקום, חשוב שהוא יהיה שייך למישהו שאוהד את הנושא. ושוב תודה.

פורסם

אני מאחסן פיאט 127 שנת ייצור 1979 (בעצם כמו שלך..) בפתח תקוה בחניון של מרכז מסחרי , לצערי בתשלום ..וכן תשלום מופרז לפי דעתי וכאילו לא מספיק גנבו לי כיסוי ומתעסקים עם האוטו כמעט כל הזמן אך מכיוון שאין לי פיתרון יותר טוב אז זה מה יש.

אני יודע על כמה אנשים שיכולתי לאחסן אצלם בחצר את האוטו אך מה לעשות אנשים היום רודפי בצע ושכחו מה זה לעזור לחבר, כולם רוצים כסף אפילו אם הרכב ממילא לא יפריע להם בחצר בכלל (מדובר בעיקר על מושבניקים וכ"ו)

פשוט לדעתי רודפי בצע כך אני רואה את זה.

בזמנו שפניתי כאן בפורום עם שאלה זהה פנו אלי כמה ש"תמורת תשלום " יסיכמו שהרכב יעמוד אצלם בחצר, אבל אני לא הסכמתי לשלם לאנשים בצע כסף בשביל זה שהרכב יעמוד אצלם בפינה נידחת בחצר שלהם .

העדפתי כבר לשלם לחניון תת קרקעי אפילו שידעתי שהרכב לא הכי בטוח שם

בינתיים נקווה שעד ינואר 2009 הוא יישאר שלם

צודק. אני מר"ג, אבל יש גם שלוחות בכפ"ס ובראשון. יותר משחשוב המיקום, חשוב שהוא יהיה שייך למישהו שאוהד את הנושא. ושוב תודה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
\אני יודע על כמה אנשים שיכולתי לאחסן אצלם בחצר את האוטו אך מה לעשות אנשים היום רודפי בצע ושכחו מה זה לעזור לחבר, כולם רוצים כסף אפילו אם הרכב ממילא לא יפריע להם בחצר בכלל (מדובר בעיקר על מושבניקים וכ"ו)

פשוט לדעתי רודפי בצע כך אני רואה את זה.

בזמנו שפניתי כאן בפורום עם שאלה זהה פנו אלי כמה ש"תמורת תשלום " יסיכמו שהרכב יעמוד אצלם בחצר, אבל אני לא הסכמתי לשלם לאנשים בצע כסף בשביל זה שהרכב יעמוד אצלם בפינה נידחת בחצר שלהם .

צביקה שלום

לפני כמעט שנה העלת שירשור ובו בקשת עזרה לאיכסון 127+127 ספורט.

הצעתי לך לאחסן אותן אצלי בחצר במושב, בחינם.

כל זאת לא בהודעה פרטית, אלא בגוף השרשור.

אדגיש - לא הכרתי אותך אז ואיני מכיר אותך כיום והצעתי באה לסייע לעמית לתחביב.

אתה בחרת שלא לממש את הצעתי, ושיקוליך עמך.

ולכן, ההתייחסות שלך כאן למושבניקים כרודפי בצע איננה נכונה ומעליבה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

מצטער אם נעלבת.. מן הסתם לא התכוונתי אליך... אלא אל אנשים כאלה ואחרים שהיו במקרה מושבניקים שהציעו עזרה תמורת כסף.... אבל לא התכוונתי להכליל ואם כך זה נראה אני מתנצל.

צביקה שלום

לפני כמעט שנה העלת שירשור ובו בקשת עזרה לאיכסון 127+127 ספורט.

הצעתי לך לאחסן אותן אצלי בחצר במושב, בחינם.

כל זאת לא בהודעה פרטית, אלא בגוף השרשור.

אדגיש - לא הכרתי אותך אז ואיני מכיר אותך כיום והצעתי באה לסייע לעמית לתחביב.

אתה בחרת שלא לממש את הצעתי, ושיקוליך עמך.

ולכן, ההתייחסות שלך כאן למושבניקים כרודפי בצע איננה נכונה ומעליבה.

שי

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

תודה לכל המגיבים, ותודה גם למי שערך את כותרת הנושא. מתנצל על אי העמידה בכללים.

צביקה, חלק מהפחדים שלי זה בדיוק מה שתיארת כאן. התנכלויות קטנות של אנשים נודניקים שסביר שיגזלו ממני את שנתי הטובה.

שי, האם ההצעה עוד בתוקף?

פורסם

צביקה עם כל הכבוד אתה לא יכול להכנס לכל אחד לכיס ולהתחשבן במקומו.

אתה יודע או לא, אבל למושבניקים יש מיסים לשלם, והם משלמים על השטח שלהם למעשה.

אם הם מוכנים לאפשר לך להעמיד את האוטו בתשלום עליך לקבל זאת או לא אבל לקרוא בגנאי לדעתי לא במקום.

אני לא יודע מה ההכרות שלך עם האנשים הללו ואיני רוצה להתערב בזה, אבל, לפעמים צריך להכנס לנעלים של אחרים בשביל

להבין גם אותם.

בנתיים אתה משלם לחניון שבעליו הוא "רודף בצע" ומרגיש בנוח עם כך...:roll:

זכותך, אך אני הייתי מעדיף לשלם למושבניק שהרכב שלי יהיה בטוח מאשר "לרודף הבצע" מהחניון

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

יש לך עוד כ-7 חודשים לאחסן את הרכב עד לסטטוס אספנות.

יחסית מדובר בזמן זניח.

בהנחה שתשלם עבור איחסון כ-2,000 שקלים לתקופה, השיקול שלך צריך להיות אם כדאי לך לשלם אותם או למכור ולקנות ביותר כסף את הרכב (אם בכלל יסיכימו למכור לך בחזרה).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...