Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה:

gluk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

OK, זה קטן, זה מוזר (או מכוער, או חמוד- תלוי איך מסתכלים על זה:-D), וזה בעל מנוע בנפח 544 סמ"כ וקירור מים! מה זה?:-):wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

והזוכה בחידה- עופר!:-)8) ואני מחפש מראה ימנית לכנף!:-) (שחורה, מקורות- לא "ניקל, כי היה בשנתון מוקדם יותר).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

TATA NANO ב-$2500?

http://tatanano.inservices.tatamotors.com/tatamotors/index.php?option=com_frontpage&Itemid=168

:loco:

עריכה:

טוב, כבר ענו, אבל אני חשבתי על הטאטא ננו, כי מציגים אותה כקלאסיקה מודרנית (מלבד היותה המכונית החדשה הזולה בעולם).

גלריית התמונות כאן.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

מה עשיתי לך תגיד לי מה?!?:shock::lol::twisted::-P ועוד ב-2500$!?

פורסם
מה עשיתי לך תגיד לי מה?!?:shock::lol::twisted::-P ועוד ב-2500$!?

כן, הזולה בעולם אי פעם, אפילו בהשוואה לפורד T, למיני ולחיפושית (שהיו מכוניות עממיות בזמנן).

nextpeoplescarki7.jpg

nextpeoplescarki7.22e77bec84.jpg

כשחושבים על זה, זה מהפכני.

עכשיו, אני מבין שמגיע מז"ט ורכשת עוד גרוטאה לאוסף :twisted: ?

אתה יכול להושיב 3 רקס על הגב של הליילנד. :lol:.

מזל שאני לא מאכסן לך את הרכבים יותר :wink:.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

תשובה מלאה לחידה:

DSCF0463.jpg

DSCF0459.jpg

DSCF0460.jpg

DSCF0461.jpg

פורסם
והזוכה בחידה- עופר!:-)8) ואני מחפש מראה ימנית לכנף!:-) (שחורה, מקורות- לא "ניקל, כי היה בשנתון מוקדם יותר).

God bless Google

8)8)8)8)8)

וברכות על הרכש החדש.

כשראיתי את כתב החידה, תהיתי אם יש שריד חי ושמחתי לראות שהתשובה חיובית.

כל פעם שעולה דיון בעניין הרקס, אני לא יכול שלא להיזכר בידיעה בעיתון על אותו ישראלי שעזב את הארץ לכמה שנים טובות ואיכסן את הרקס שלו בסלון דירת מגורים, וכשחזר הזמין מנוף להוציאה...

פורסם
God bless Google

8)8)8)8)8)

וברכות על הרכש החדש.

כשראיתי את כתב החידה, תהיתי אם יש שריד חי ושמחתי לראות שהתשובה חיובית.

כל פעם שעולה דיון בעניין הרקס, אני לא יכול שלא להיזכר בידיעה בעיתון על אותו ישראלי שעזב את הארץ לכמה שנים טובות ואיכסן את הרקס שלו בסלון דירת מגורים, וכשחזר הזמין מנוף להוציאה...

נכון ,אני גם זוכר את זה- זה היה בהרצליה

פורסם

תתחדש :multi: האוטו ניראה במצב מצויין,

אני מת על הדגם הזה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

תודה!:-)

מקווה לא לאכזב! האוטו הזה עמד ב-12 שנים האחרונות מתחת לבניין, ולכן נשמר יחסית טוב. כמובן, שלא חסרה חלודה במקומות הנסתרים בעיקר, בכ"ז- בן 30 עוד מעט! מנוע כבר הניע, ונשמע בסדר. כל המערכת דלק סטומה לגמרי (הנעתי עם מיכל חיצוני ומשאבה ידנית)- צריך פרוק וניקוי, כנראה... זהו, לבינתיים... אה, האוטו עמד על הבלוקים- מקווה, שהבולמים בסדר. כבונוס הכרתי איש מבוגר חביב מאד- בעל האוטו!:-)

• תוכן חדש...