Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם השנה התקיים הראלי המסורתי של מכוניות האספנות והאופנועים ,

זו השנה ה-11 ברציפות.

הראלי עבר בין יישובי עמק יזרעאל , והסתיים במנגל ענק ,בביתו של חברנו בני זהר בטבעון,

והופעת אמן מדהים , מגן דהרי , האופנוען בדרכים.

לתמונות

להתראות בשנה הבאה

Yellow65Club

בקרו אותנו ב- Facebook

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך הוא יכול להיות מסורתי כבר 11 שנים אם המועדון שלכם הוקם בשנה שעברה או זו שלפני (אני לא זוכרת ממש...)?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
איך הוא יכול להיות מסורתי כבר 11 שנים אם המועדון שלכם הוקם בשנה שעברה או זו שלפני (אני לא זוכרת ממש...)?

הראלי הינו ראלי מכוניות אספנות ואופנועים בצפון , פתוח לכל המועדונים באשר הם ,

וכך היה גם בעבר ,

יום של קירוב לבבות .

דוגמאות מהפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=33165&highlight=%D7%99%D7%95%D7%9D+%D7%94%D7%A2%D7%A6%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%AA

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=113654&highlight=%D7%99%D7%95%D7%9D+%D7%94%D7%A2%D7%A6%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%AA

Yellow65Club

בקרו אותנו ב- Facebook

פורסם
גם השנה התקיים הראלי המסורתי של מכוניות האספנות והאופנועים ,

זו השנה ה-11 ברציפות.

הראלי עבר בין יישובי עמק יזרעאל , והסתיים במנגל ענק ,בביתו של חברנו בני זהר בטבעון,

והופעת אמן מדהים , מגן דהרי , האופנוען בדרכים.

לתמונות

להתראות בשנה הבאה

היה כיף להתארח אצל בני זהר מטבעון חבריי שהגיעו איתי נהנו מעשרות מכוניות האספנות והאופנועים שגדשו את הראלי, האוירה היתה מדהימה האוכל היה בשפע ותודה למשפחת זהר על הארוח והכנסת האורחים.

פורסם
היה כיף להתארח אצל בני זהר מטבעון חבריי שהגיעו איתי נהנו מעשרות מכוניות האספנות והאופנועים שגדשו את הראלי, האוירה היתה מדהימה האוכל היה בשפע ותודה למשפחת זהר על הארוח והכנסת האורחים.

רע לי.

התמונות מראות 11 מכוניות לא כולן קלאסיות ולא כולן עתיקות. למה לא העלתם את כל התמונות של עשרות המכוניות?

אנו רוצים להנות גם כן.

שלמה דן גדרון

פורסם
רע לי.

התמונות מראות 11 מכוניות לא כולן קלאסיות ולא כולן עתיקות. למה לא העלתם את כל התמונות של עשרות המכוניות?

אנו רוצים להנות גם כן.

צריך לפנות ל-אביבית !

שתעלה יותר תמונות.

עדי גולדנברג 13399

פורסם
רע לי.

אנו רוצים להנות גם כן.

האם רע לך כי לא השתתפת או מרגש הקנאה?

כנראה שלא עברת על כל התמונות , תספור עוד פעם,

אשתדל להעלות עוד תמונות וגם את הסרט מהערוץ המקומי כדי לשפר את הנאתך.

יום טוב!

Yellow65Club

בקרו אותנו ב- Facebook

פורסם
רע לי.

אנו רוצים להנות גם כן.

הקטנוניות והשמחה לאיד (שמקומה כלל לא ברור) אמורות לתרום משהו לפורום בפרט או לעולם האספנות בכלל?

פורסם

בני זהר, שוב פעם פתחת יוזר חדש...? :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
הקטנוניות והשמחה לאיד (שמקומה כלל לא ברור) אמורות לתרום משהו לפורום בפרט או לעולם האספנות בכלל?

לא נראה לי שזה תורם, אבל עצוב שזה מגיע ממחזיק בעמדה בכירה מסויימת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רע לי.

אנו רוצים להנות גם כן.

רע לי - כי לא פורסמו התמונות של כל יתר עשרות כלי הרכב היפים.

אתם כנראה רגישים מאוד ונעולים בקונספציה שכולם מזלזלים בכם.

כל מה שבקשתי זה לציין את מצבי דהיינו, שלי רע כי לא פרסמתם את התמונות ונימקתי את זה בזה שרוצים להנות.

מכאן באה התגובה של רועי צוקרמן על "קטנוניות ושמחה לאיד" אפילו שאין בתגובה שלי רמז או סימן לקטנוניות או שמחה לאיד.

ההיפך אני רוצה ורציתי לראות את ההצלחה של האירוע.

על מה אני צריך לשמוח לאיד? האמנם יש משהוא שאני לא יודע עליו?!

-אם יש שתפו אותי/אותנו בסיבה לשמוח.

ניטשה חושב שהוא מחנך הדור ואומר בתגובתו "נראה לי שזה לא תורם..." אבל היום במקום אחר ניטשה מכנה את אחד החברה מהתצוגה בגרנד קניון "כמו אחרון הצ'חצ'חים".

כנראה שזו התיחסות תורמת וראויה לחבר.

אם אתם לא מסוגלים להבין משחק מילים של "ראלי" ו"רע לי" בפרט כאשר מיד אחרי כן יש הסבר שרע לי כי לא פורסמו עוד תמונות- אז שוב פעם רע לי שכל כך הרבה אנרגיות שליליות מתפרצות כך סתם.

אני עדיין רוצה לראות את יתר התמונות ואשמח אם תפרסמו אותם.

אבל אף אחד לא טרח להעלות את התמונות של יתר המכוניות שהשתתפו בראלי או מה לעשות:

רע-לי!!!.

שלמה דן גדרון

פורסם

צר לי, אבל זו התממות. אם שני אנשים עם (מעט) הבנה בקריאת טקסטים קיבלו את דבריך כפי שלא התכוונת,

כנראה שהיית צריך לשקול טוב יותר את הניסוח. מההודעה המקורית ניכר זלזול ושמחה לאיד באופן ברור ומפורש.

לראיה, תראה לאיזה הסבר ארוך ומפורט הזדקקת רק כדי להסביר משפט וחצי.

מעבר לכך, לא זכורות לי תלונות דומות כלפי אירועים של המועדון, בהם הכריזו - נניח - על השתתפות של כ-60 כלי רכב,

ובסופו של דבר עלו תמונות של 10-15 כלי רכב בלבד.

האם באמת קשה לכבד אחד את השני (על אירועיו)? בשביל מה טוב הזלזול הזה?

פורסם

+1

צריך להיות ממש תמים בשביל לא להבחין בזלזול ובצינות...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אני מציע מועדון חדש PVC56789

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...