Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתרון ישראלי

שמר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גבי לסט , יו"ר ארגון חברות הנפט ,העלה הצצעה גאונית לפתרון בעיית איכות הסולר בארץ.

הבעייה : הרבה תחנות מערבבות את הסולר שלהן עם נפט , ש"נהנה" ממיסוי נמוך בהרבה (ליטר סולר ,כ-2.5 ש"ח ,ליטר נפט ,קצת יותר משקל).

הפתרון היצירתי - להעלות את המס על הנפט.

כמה גאוני - דופקים את הצרכן ,אז שהצרכן ישלם יותר :mad:

נכון ,חלף זמן מאז יוצר המנוע מונע הנפט האחרון למכוניות ,אבל עדיין - במקום שהמדינה ,המופקדת על הפיקוח ,תגדיל את רמת וכמות הפיקוח - למה לא לגלגל את הבעייה לפתחו של הלקוח? :evil:

כ"כ מקורי.

מצד שני - האדון הנכבד היה פעם ניצב במשטרה -אז מה יש להתפלא? "מחפשים את המטבע מתחת לפנס" . מוכר מאיפשהו? :evil:

מניאקים , כל היחידה הזאת , מניאקים :!:

פורסם
"מחפשים את המטבע מתחת לפנס"

היית אתמול כתבה בגלובוס על מכוניות בכלליות ועל תאונות הדרכים בפרט.

מישהו ראה?

הציטוט למעלה זה ציטוט מדויק של טל שביט שהתארח בתוכנית והתייחס לניסיונה הכושל של משטרת ישראל לטפל בנגע תאונות הדרכים.

ועל זה באמת מגיע :mm_yeah:

כן ירבו כאלה תוכניות שיביאו את הנושא הזה לסדר היום.

אני רק מצטער שהתוכנית שודרה קרוב לחצות לא בפריים טיים.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

הציטוט למעלה זה ציטוט מדויק של טל שביט שהתארח בתוכנית והתייחס לניסיונה הכושל של משטרת ישראל לטפל בנגע תאונות הדרכים.

טל שביט , כבודו במקומו מונח , אבל את האימרה ,בהקשר לפעילות המשטרה , טבעו כבר מזמן מזמן בגליונות "טורבו" הישנים.

לא ממש זוכר אם זה היה אהרונוביץ' או שמא עו"ד שמחה ניר ,אבל לא טל (שגם הוא הצליח להפיק כמה וכמה כתבות נהדרות באותם ימים).

פורסם

שמר...

הצל"ש לא ניתן בגלל שנינות או מקוריות האימרה.

הוא ניתן בגלל העלאת נושא הטיפול הכושל של המשטרה בתאונות הדרכים לסדר היום.

:roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם
שמר...

הצל"ש לא ניתן בגלל שנינות או מקוריות האימרה.

הוא ניתן בגלל העלאת נושא הטיפול הכושל של המשטרה בתאונות הדרכים לסדר היום.

:roll:

Yeah .like anyone up there gives a fuck... :cry:

פורסם

שכחת רק דבר אחד(או אולי לא ידעת) לגבי גבי לסט.

מהי עיר ילדותו :?:

כן,נכון,זוהי עיר מגורייך :idea:

נכון גם אני מאותו הכפר,אך אני לעומתו לא אפיק "מרגליות" כמוהו.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לא גר ולא גרתי שם.

אבל לא תמיד יש קשר בין מוצאו של בן אדם (עדה/מקום מגורים/צבע/מין) לחוכמות שפיו מפיק... :?

ההצעה פשוט כ"כ אופיינית למשטרה - שזה הרתיח אותי...

פורסם
"מחפשים את המטבע מתחת לפנס"

היית אתמול כתבה בגלובוס על מכוניות בכלליות ועל תאונות הדרכים בפרט.

מישהו ראה?

כן ירבו כאלה תוכניות שיביאו את הנושא הזה לסדר היום.

אני רק מצטער שהתוכנית שודרה קרוב לחצות לא בפריים טיים.

במקרה יצא לי לפתוח TV לפני השינה ושמחתי ש"נפלתי" על התוכנית שאגב הייתה מעניינת מאוד בכל הנושאים, החל ממירוצי רמזורים והסדרת ספורט מוטורי מסודר וכלה בראיון עם שומי (שומאכר כמובן, למרות שכבודו של יצחק שום מונח במקומו) וגם באנשים המשעשעים שקישטו את מכוניותיהם (וחשבתי שבארץ אנשים משועממים 8) )

אכן חבל על השעה, התוכנית הייתה ראויה ליותר, אבל בעצם איך אתה מצפה שישמיצו את המשטרה כך בפומבי אם לא בשעות נסתרות...

:mm_yeah: לערוץ 1 על התוכנית, כן יירבו

L'amour Toujours

פורסם
לערוץ 1 על התוכנית, כן יירבו

למה :mm_yeah: ?

אמנם הייתה להם כוונה טובה, אבל התוכנית הייתה מתחת לכל רמה.

המנחה לא ידע שום כלום על שום דבר בנושא, אני לא ביקשתי שיהיה חובב רכב, אבל שיתנו קצת רקע שלא יראה דביל מושלם.

קפצו מנושא לנושא, בלי לתת לאף אחד מהאורחים לסיים משפט, או להעביר איזשהי נקודה.

היה סרט על רולס רויס, שני משפטים של טל ומשפט וחצי של הפרופ' הזה, ואז סתימת פיות וסרטון על מיני, שוב פעם שניים וחצי משפטים של האורחים, ואז כמה משפטים מטופשים של המנחה שמראים בדיוק כמה עמישראל בור וכמה השטיפת מוח של הממסד עובדת!

ההפתעה לטובה היה הפרופסור הזה!

פורסם

לא הבנתי על מה אתה מתלונן.

על רמת התוכנית?

או אולי על תרבות הדיון הישראלית?

בכל מקרה התשובה לשניהם היא:

זה מה יש.

לפחות נכון לעכשיו.

התפקיד שלנו זה להשפיע ולגרום לכך להשתנות.

שיהיה לנו בהצלחה, אנחנו נצטרך אותה.

• תוכן חדש...