Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אם היתה מיסתקל היטב היתה רואה מיד שזו עגלה אמתית

אחרי פגיעות קשות ושיפוץ מאפן

מה שאהבתי זה את השמיכת פוח עלק ריפוד

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
אחרי הכל קונברטיבל...מה שעושה את כל ההבדל. מחיר טוב למכונית תןחה , אפילו שיש הרבה להשקיע.

בהצלחה

אריה

על זה אמרו חכמים ''פירגון לחבר''.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

לא יודע מי זה אייל אבל כל הכבוד לו.

אם הוא לא היה קונה אני הייתי מנסה לשים עליה יד:wink:

היא צריכה קצת "TLC", למשל, דחוף להחליף את ריפוד הפנים ודיפון הדלתות, כמו כן, דלת הנהג צריכה כיוון.

בטוח שצריך קצת לטפל במנוע אבל בסך הכל היא נראית מעולה למחיר שלה.

מעניין באיזה רמה היא תיחשב למכס ובכמה...

אני אישית הייתי מעדיף אחת שמבחינה מכנית עברה שיפוץ אבל צריכה צבע.

בכל מקרה לאייל, שיהנה ויתחדש, אני מקווה שזו לא עוד אחת מאלו שמיובאות לצרכי מכירה עוד בטרם הגעתן לארץ.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

תגידו, זה רק נידמה לי, או שרצחו מישהו באוטו הזה?:roll::twisted: -תסתכלו על השטיח של הנהג בתמונה- עכשיו ברור, למה הבעלים הקודם לא סיים את ה"תכניות הגדולות" על האוטו הזה!:lol::twisted:

אגב- 4000 דולר- זה מחיר מציאה בשביל כזה אוטו?:roll:

בכל מיקרה- שיתחדש הבחור, ומקווים לראות אותו בקרוב במפגשים!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תגידו, זה רק נידמה לי, או שרצחו מישהו באוטו הזה?:roll::twisted: -תסתכלו על השטיח של הנהג בתמונה- עכשיו ברור, למה הבעלים הקודם לא סיים את ה"תכניות הגדולות" על האוטו הזה!:lol::twisted:

אגב- 4000 דולר- זה מחיר מציאה בשביל כזה אוטו?:roll:

בכל מיקרה- שיתחדש הבחור, ומקווים לראות אותו בקרוב במפגשים!8)

רכב זה, (רמה 3.5 להערכתי) שווה - 9800 דולר

אז כן! זה מחיר בהחלט נמוך!

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

שתגיע במהרה ובשלום :)

מזל טוב לקונה.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

זה לא מחיר נמוך במיוחד ולא מציאה! אלו פחות או יותר המחירים של המכוניות האלה בארה"ב ויש כאלה המון. אנחנו בארץ מסתכלים עם הלשון בחוץ כי זו קאדילק פתוחה, שם זה לא מרגש אף אחד. בכל מקרה, כל הפירגון לבחור שקנה, שיהיה שיפוץ מהנה ובכיף, אם אתה מתכוון לשפץ אותה.

פורסם

מזל טוב ובהצלחה לאיל !

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תוכן חדש...