Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר - מיסוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע מה המיסוי על מצברים? (מכס, מס קנייה).

האם מותר להביא כל סוג מצבר (מארצות הברית במקרה שלי)?

תודה וחג שמח

תמיר

פורסם

מצבר דורש בדיקה במכון התקנים - ברדק גדול מאוד שלא שווה את הכסף והזמן שיש להשקיע בשביל בכלל להתעסק עם זה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

מה זאת אומרת? אם אני רוצה להביא לעצמי מצבר אחד אני צריך בדיקת התקנים? ממתי צריכים בדיקת התקנים למוצר בודד לשימוש עצמי?:roll::shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מדובר במאסה של עופרת - משקל שלא

יצדיק משלוח אווירי שיעלה לכל הפחות 150 דולר!

ומה עם מכס?

לא שווה ולא כלכלי!

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

ואם בן אדם רוצה (ויכול) להביא את זה בעצמו? -מצבר "קטן" לרכב רגיל לא שוקל יותר מ-10-15 קילו! מצד שני- אינני בטוח, שייתנו להכניס אותו למטוס- נחשב ל"חומר מסוכן"!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ואם בן אדם רוצה (ויכול) להביא את זה בעצמו? -מצבר "קטן" לרכב רגיל לא שוקל יותר מ-10-15 קילו! מצד שני- אינני בטוח, שייתנו להכניס אותו למטוס- נחשב ל"חומר מסוכן"!

אין סיכוי שיעבור בגלאי מתכות!

עם הפאניקה שיש היום בשדות התעופה - יכולים

עוד לפנות את כל הטרמינל!:shock:

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
אין סיכוי שיעבור בגלאי מתכות!

עם הפאניקה שיש היום בשדות התעופה - יכולים

עוד לפנות את כל הטרמינל!:shock:

גינאדי, נראה לי שבסוף נצתרך לשחרר אותך בערבות....

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אני כבר העברתי משהו, שנראה הרבה יותר מפחיד במשקף...:lol: ועבר בשלום, "אף עובד שיקוף לא נפגע בעת הבדיקה"!:-D:-P אבל שוב- מצבר נחשב ל"חומר מסוכן", ככל הידוע לי, ולא מאמין, שיתנו לעלות אותו למטוס סתם ככה בתור מטען יד. וכל דרך אחרת באמת הופכת את העסק ללא כדאיי בעליל. ככה, שהתשובה לבחור, ששאל- הדרך היחידה שלך להביא מצבר, שיהיה כדאי לך- סביר להניח, שרק עם האוטו (ואז אולי ניתן יהיה איכשהו להרכיב גם מצבר נוסף), או עם מטען גדול, ששולחים לארץ ממילה.

• ספונסר פורום
פורסם

קימים בשוק היום שני יבואנ מצברים מארהב שיכולים לעזור לך

UMI - יבואני ACDELKO שמיוצר על ידי DELPHI

טלרון מצברים - יבואני מצברי אופטימה

המס על יבוא מצברים תלוי בגורמים רבים והינו 45% בממוצע

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

לפני שנים ייבאתי מצבר 6 וולט לאופנוע ישן, מאנגליה. הבחור הסביר לי (אז היו רק פקסים ומכתבים...) שלא ניתן לשלוח המצבר מלא, ולכן הוא שולח אותו יבש, כאשר את האלקטרוליט אצטרך להוסיף כאן בארץ. כלומר מה שהוא שלח היה גוש פלסטיק קטן, עם עופרת בפנים. יבש כמו מדבר.

פורסם
מדובר במאסה של עופרת - משקל שלא

יצדיק משלוח אווירי שיעלה לכל הפחות 150 דולר!

ומה עם מכס?

לא שווה ולא כלכלי!

אי אפשר להעביר מצבר בשילוח אווירי - לא רק שלא כלכלי, אף חברת תעופה לא מוכנה לעשות את זה.

מכס זה הקטע הפחות יקר פה יחסית העלות רק 100% :) .

ד"א מכון התקנים לא דורש אישורים על מצבר אחד - פשוט מביאים את הטופס שהחברה צריכה לתת עם נתונים של המצבר והכל בסדר. מעל 120 מצברים נדרשת בדיקה של מכון התקנים ואז זה באמת לא כלכלי.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...