Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטען מצברים סולארי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על המוצר שווה?

http://www.solarpanel.co.il/

הערת ההנהלה: הודעות המשתמש 164TS נמחקו מכיוון שנראה שנכתבו על ידי משווק המוצר

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

לגיסי הייתה בעייה של פריקה ברכב והמצבר היה מתרוקן ולא מניע. הוא נסע לחשמלאי רכב שהרכיב רכיב אלק' על המצבר שברגע שהמצבר מוריד אחוז מסויים הוא מתנתק אוטמטית. בתוך הרכב יש שלט שבלחיצה עליו המצבר מתחבר שוב נעלמו העצבים והדלקה בכבלים תמורת 400 ש"ח.

פורסם

אפשר לקחת את זה מהם ישירות, ללא משלוח, ולשלם באשראי במקום? :roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מצטרף לגנאדי - יש אפשרות לקנות את זה באופן ישיר מבלי משלוח?

נשמע מבטיח, במיוחד עם עליית מחירי המצברים והרכב שלי שחונה מספר ימים לא מבוטלים בש"ג...:mm_cry:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

לפי הכתובת הם גרים כ- 1/4 ק"מ ממני. מחר אני אבדוק טלפונית אתם ואראה במה מדובר ואם אפשר לעשות קניה מרוכזת.

שלמה דן גדרון

פורסם

חבר קנה

אמר לי בשני מילים : חרא בלבן !

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

יש חברה ישראלית בשם battery brain שהמציאה מנגנון בעל אותו השם שמרכיבים על המצבר. (לפני בערך שנה הם שינו את השם ל-smart energy solutions. ברגע שהמתח יורד עד לרמה קריטית שמתחתיה אי אפשר להניע, המנגנון מנתק לבד את המצבר . http://www.amazon.com/Battery-Brain-BB-3-The/dp/B000SOVNYA לדעתי אפשר להשיג גם ביותר זול אם מחפשים טוב. נראה לי שלמנגנון הזה התכוון elKmino

המוצר הראשון שלהם הגיע בלי שלט אבל אם יש ברכב מנעול חשמלי למכסה מנוע אז זה עלול להיות בעייתי לפתוח אותו כדי לעשות reset למנגנון כי בעצם המצבר מנותק. המוצר הבא שהם הוציאו הוא בעצם אותו הדבר רק עם שלט רחוק סטנדרטי אבל הוא גם יותר יקר.

המקורי היה עולה בזמנו כ-25$ בארה"ב ולדעתי לרוב רכבי האספנות הוא מאד יתאים.

אין לי נסיון עם המנגנון הנ"ל אבל הכרתי את האנשים בחברה.

פורסם

אני לא מזמן קניתי את הפריט הבא:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=320240102353&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=011

הורג 2 ציפורים במכה אחת, גם מוסיף אמצעי הגנה נגד גניבות (למרות שדיי פשוט לעקוף אותו) וגם מונע מהמצבר להתרוקן וכל זה בעלות מגוחכת של פחות מ-100 ש"ח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפי הכתובת הם גרים כ- 1/4 ק"מ ממני. מחר אני אבדוק טלפונית אתם ואראה במה מדובר ואם אפשר לעשות קניה מרוכזת.

1/4 ק"מ תעשה ספורט ברגל :wave2:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=320240102353&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=011

הורג 2 ציפורים במכה אחת, גם מוסיף אמצעי הגנה נגד גניבות (למרות שדיי פשוט לעקוף אותו) וגם מונע מהמצבר להתרוקן וכל זה בעלות מגוחכת של פחות מ-100 ש"ח.

:mm_yeah:

f9eb_1[1].jpg

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם
חבר קנה

אמר לי בשני מילים : חרא בלבן !

פרט ונמק: יש כאן אנשים, שזה מאד מעניין אותם! מה הבעיה: אמינות, זרם נמוך מדי, מה בדיוק?:roll: כמו כן, האם אכן מדובר במוצר הספציפי הזה, או שבמשהו בעל תחונות דומות, אבל של יצרן אחר?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש לי לקוחה(לא קשור לרכב) שמשתמשת במטען כזה כבר שנתיים והיא מאוד מרוצה(אולי לא של אותה חברה שמשווקת בארץ)

פורסם

8 דולר בEBAY.

הוזמן אחד כרגע :)

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לוחות סולאריים קיימים בעולם היאכטות כבר שנים... לא המציאו פה שום דבר חדש... עכשיו - אם האוטו נוסע - אז אין בעיית טעינה. אם הוא חונה - בגודל כזה של לוח - אני מסופק... הוא גם חייב לעמוד בשמש חזקה המון זמן כדי להיות אפקטיבי...

רכב אספנות בשמש???? לא טוב....

גם הלוחות שמשתמשים בהם ליאכטות - (כמו אצלנו) הם בגודל חצי מטר על מטר בערך , אני לא זוכר כמה זה נותן - אבל ..

לא משהו....

I'd rather walk than drive a Japanese car

• תוכן חדש...