Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם הזמנתי ספויילר של R32 לרכב

אתמול קיבלתי את המכתס לשחרור הפריט

הפריט עלה לי 60 דולר סך הכל כולל משלוח המוצר נקנה מ-ebay וזה כי המוכר הוא מכר מחול,

הדפסתי את הקבלה מאי בי,קבלה=דף פירוט התשלום באתר

האם עלי להצהיר שהחלק אכן לרכב?האם יעשו לי על זה בעיות כשאני אבקש לקבל אישור משרד התחבורה לחלק?(הליך חדש של המכס)

הספויילר ממש קטן ביחס לאחרים

חוץ מזה שהו לא נראה ספויילר אני יכול להמציא שזה איזה מגב לנקוי משטחי דשא סינטטי ולא חסר סיפורים

מהיא הדרך הכי קלה לשחרר את הפריט מהמכס והאם העצות שלי יעזרו לי במשהו?

מתחנן לעזרה מהאנשים הטובים שפה,בפורומים אחרים לא ענו לי ואני אובד עצות

e0bf_1.JPG

פורסם

הפריט עלה לי 60 דולר סך הכל כולל משלוח המוצר נקנה מ-ebay וזה כי המוכר הוא מכר מחול,

האם עלי להצהיר שהחלק אכן לרכב?האם יעשו לי על זה בעיות כשאני אבקש לקבל אישור משרד התחבורה לחלק?(הליך חדש של המכס)

חוץ מזה שהו לא נראה ספויילר אני יכול להמציא שזה איזה מגב לנקוי משטחי דשא סינטטי ולא חסר סיפורים

e0bf_1.JPG

תשובות איך לשקר את המכס סביר להניח שלא תקבל מהאנשים הטובים אליהם אתה מכוון את השאלה.

סביר להניח שבמכס שמעו כבר את כל התירוצים האפשריים שאנשים ממציאים ואתה בטח לא מעוניין להסתבך עם פקיד/פקידה שחושבים שמנסים לעבוד אליהם ושהם מחזיקים חלק שאתה מאוד רוצה. מה גם שיכול להיות שגם הם משוטטים בפורום מכוניות וקוראים את ההודעה שלך.

תפעל לפי הכללים ותחיה בשלום עם עצמך.

*קבל אישור ממשרד התחבורה.

*פקסס את האישור למכס יחד עם הקבלה על הקניה.

*נסח מכתב בו אתה מבקש להעביר את הפריט לסניף הדואר הקרוב לביתך.

*הכן כסף מאחר ועל פריטים מעל 50$ צריך לשלם מס.

*חבר את הספוילר לרכבך.

*סע סיבוב Show Off.

תתחדש

ארז

ארז רונן

פורסם
לא יבקשו כלל אישור משרד תחבורה על חתיכת מקל מפלסטיק,

הם אומנם לא גאונים אבל יש גבול לטימטום

תכין 50% מכס וסע לשלום

אין גבול לטימטום. כשחיכיתי לתורי במכס בחור שלפני נשלח להוציא אישור על מאפרה לרכב אספנות.

ארז רונן

פורסם
חח ארז תודה :) אני אנסה לחפש את התופס שצריך לשלוח אליהם אבל אין לי מושג מאיפה להמציא אותו

כשאגיע הביתה אשלח לך טופס.

ארז רונן

פורסם

אם אתה גר בקרבה יחסית לבית המכס, סע לשם בלי כל אישור.

למה לנסות לפתור בעיה שעוד לא התעוררה? גש למכס וקווה לטוב.

במקרה הגרוע תצטרך לחזור שוב, אבל אולי תקבל אותו מיד.

לי אולי היה מזל חריג, אבל מעולם לא נתקלתי בבקשת אישור משרד התחבורה, וייבאתי לא מעט חלקים.

לגבי ערך המשלוח, מנסיוני, הפקידים "מחליקים" ללא תשלום גם חבילות שעוברות במעט את סף 50 הדולר.

בכל מקרה, אל תשקר להם.

בהצלחה

פורסם

אני שיחררתי חבילה של 800 ש"ח מהמכס מבלי לגשת לשם בכלל.התקשרתי לשם וביקשתי שישלחו לי את החבילה לסניף דואר שקרוב לבית שלי, נתבקשתי לפקסס להם חשבונית או מסמך שמראה את ערך המוצר + מכתב בקשה להעברת החבילה לסניף הדואר שאני רוצה.

במכס ידעו שיש חלקי חילוף לרכב בחבילה ואת המכס הם חישבו לי ללא עלות המשלוח מארה"ב שעלה לי עוד 95$.

אחרי פחות משבוע שיחררתי את החבילה מסניף הדואר ליד הבית שלי וניפרדתי מ350 ש"ח.

תעשה אותו דבר, זה פחות עבודה בשבילם והם מעדיפים להעביר חבילות לסניפי דואר קטנים.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

עוד לפני שחשבת שהמס יודעים אם לא יודעים במה מדובר אז אני יכול להרגיע אותך הם יודעים הכל.

אפילו שחושבים שהם לא יודעים הם יודעים ועדיף לא להמציא להם המצאות וללכת בדרך הישר.

בנוסף יש צורך לשלם להם ולא להגיע ליותר מידי עימותים.

החוק קובע שאתה צריך לשלם מעל 50 דולר משלמים מכס ולכן אתה מחוייב בתשלום.

הכי טוב לשלם ולשחרר את הפריט.

ידיעתך.

בהצלחה.

פורסם

היום שחררתי חבילה ענקית הגיע שמשה לאיזטה שלי בקרטון ענק

על 110 יורו כולל משלוח שילמתי 285 שח

לא לפני שפתחתי שם את החבילה כי המוכס לא האמין שבקרטון כזה גדול יש רק שמשה

DSC00402.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
אין גבול לטימטום. כשחיכיתי לתורי במכס בחור שלפני נשלח להוציא אישור על מאפרה לרכב אספנות.

זה הייתי אני... אותי שלחו ה$#^#$&^ האלה להביא אישור משרד התחבורה על "חלקים לרכב" (כפי שרשום על הקופסא), כשתכולת הקופסה היא מאפרה וזוג פסי ניקל לדלתות הרכב!!!

בשל העובדה שבכל מקרה הייתי צריך לנסוע למשרד התחבורה בכדי להוציא אישור על חלקים אחרים, הוצאתי אישור משרד תחבורה על החלקים וכן על מאפרה ושני פסי ניקל לעיטור דשבורד (הבחור ממשרד התחבורה לא הבין למה אני צריך אישור והבענו הסכמה הדדית בנושא... תוך שהוא חותם על האישור..)... מה אני אומר לכם, הרגשתי שכספי משלם המיסים סוף סוף משתלמים! (NOT)...

כשהגעתי חזרה למכס והגשתי את הטפסים, ראיתי באיזו רצינות תהומית מחפשת אותה מוכסת תחת איזו קטגוריה נכנסת המאפרה בתקנות המכס, כל זאת כדי לשחרר אותי לביתי עם פטור ממכס, לאחר כשעה וחצי שם, על חבילה שמראש צורפה לה חשבונית של 6 לירות שטרלינג....

יומיים למחרת שוב הייתי במכס, כדי לשחרר חבילה נוספת בשווי 20 אירו המכילה מפסקים חשמליים לרכב, פטורה ממכס, רק כי כתוב עליה חלקים לרכב....

ככה זה כשחיים באפריקה :roll:

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

את כולם שולחים למשרד התחבורה...זה רק איום כדי שתסגור עניינים ותשלם בלי להתווכח,בקשר למה שהבחור כתב בהתחלה ,למה להעיר את המתים ממקומם,וליצור בעיה שאין בעיה...עלה 50 דולר ?שלם 100 או מאתיים ש"ח [אם יבקשו בכלל]וסגור עניין ,אל תנסה להיות יותר חכם מהאפיפיור .:roll:

פורסם
זה הייתי אני... אותי שלחו ה$#^#$&^ האלה להביא אישור משרד התחבורה על "חלקים לרכב" (כפי שרשום על הקופסא), כשתכולת הקופסה היא מאפרה וזוג פסי ניקל לדלתות הרכב!!!

בשל העובדה שבכל מקרה הייתי צריך לנסוע למשרד התחבורה בכדי להוציא אישור על חלקים אחרים, הוצאתי אישור משרד תחבורה על החלקים וכן על מאפרה ושני פסי ניקל לעיטור דשבורד (הבחור ממשרד התחבורה לא הבין למה אני צריך אישור והבענו הסכמה הדדית בנושא... תוך שהוא חותם על האישור..)... מה אני אומר לכם, הרגשתי שכספי משלם המיסים סוף סוף משתלמים! (NOT)...

כשהגעתי חזרה למכס והגשתי את הטפסים, ראיתי באיזו רצינות תהומית מחפשת אותה מוכסת תחת איזו קטגוריה נכנסת המאפרה בתקנות המכס, כל זאת כדי לשחרר אותי לביתי עם פטור ממכס, לאחר כשעה וחצי שם, על חבילה שמראש צורפה לה חשבונית של 6 לירות שטרלינג....

יומיים למחרת שוב הייתי במכס, כדי לשחרר חבילה נוספת בשווי 20 אירו המכילה מפסקים חשמליים לרכב, פטורה ממכס, רק כי כתוב עליה חלקים לרכב....

ככה זה כשחיים באפריקה :roll:

ליאור.

אני לא מבין את הטמטום:evil:

בכל מקרה, למה לא לבקש מהמוכר לא לציין חלקי רכב?

בעיקר כאשר מדובר בדברים קטנים.

אני הזמנתי ball joint ים לטריומף ולא היה כתוב על החבילה כלום, היא הגיעה עד לדואר הקרוב לביתי דרך royal mail

בכלל לכל החלקים שהזמנתי לטריומף (סמלים, ניקלים ושאר ירקות) תמיד זה עבר חלק והגיע עד לדואר אליי הביתה, מעולם לא נתבקשתי לשלם מכס...

נראה מה יהיה עכשיו עם הגומיות לדלת, גם כאן ביקשתי רק לרשום seal ולא לציין רכב.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תוכן חדש...