Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש חבר שרוצה לקנות כזאת מנוע 2000 ידניי אספנות

ורוצה לדעת איך הרכב....

והוא מפחד מהנפח הגדול ומהתחנות דלק בעיקר

ואיך הוא לנסיעה יום יומית....???

פורסם
יש חבר שרוצה לקנות כזאת מנוע 2000 ידניי אספנות

ואיך הוא לנסיעה יום יומית....???

אם חבר שלך קונה פיג'ו 504 אספנות, הרכב איננו מיועד לנסיעה יום יומית!

ואז, גם שאר השאלות לא כל כך רלוונטיות.

עודד

פורסם

יש לי אחת כזו נוסעת שנת 1978

הבן נוסע

504 הילוכים ליד ההגה

יש בעיה לחלקי פח לאמצאתי בעיה בנישאים אחרים

החלפתי מצמד לפני חודש

בלי בעיות

הרכב נסע נהדר הגה כוח

(צריך הרבה כוח לסובב אותו)

צריכת דלק גבוהה כ 1 ל9

יורקי

פורסם

לא היתה לי פיג'ו 504 אבל מספר דברים אני כן מכיר, בעבר יוצרו שני דגמים מנוע ה-1800 וה- 2000 כאשר הועדף הוא דגם ה-2000 סמ"ק, היו גם שלוש רמות גימור, ה-GL ה"המפואר" ו SR שאיפיין את מנוע ה-2000, ודגם L שאיפיין את מנוע ה-1800

הרכב מונע עם הנעה אחורית .

יתרונות:

רכב נוח מאין כמוהו, מנועים אמינים ברמה של פיג'ו 404 ,מושבים מאוד נוחים, נסיעה רכה,מנוע שקט.

חסרונות:

כמובן גיר אוטומטי (ברוב הדגמים) 3 מהלכים

ראש מנוע רגיש מאוד לקורוזיה ולשימוש במי ברז

הבעייה העיקרית, איכות גימור לא משהו, וחלודה.

צריכת דלק גבוהה בדגם האוטומטי .

כרכב אספנות לשימוש יום יומי זו בחירה שעשויה להיות מוצלחת,השאלה באיזה מצב תחזוקתי יתוחזק הרכב, ומה מצב הפח.

מזג האויר הישראלי עשה שמות ברכבים הצרפתיים, והחלודה תוקפת שוב ושוב,הריפדים ולוח המחוונים עשויים להיות מפוצצים מהשמש, החכמה למצוא רכב כזה שהיה מאוכסן באיפסון מקורה. לדעתי מצב גוף הרכב מהווה שיקול עיקרי בבחירת רכב כזה.

• תוכן חדש...