Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

זה זמן מה אני שואל את עצמי "מה זה רכב אספנות". ולמה?

במיפגשים בימי שישי בהיכל נוקיה קיימת תופעה שאני לא מבין אותה והיא הופעת כול מיני רכבים חדישים בתצוגה של רכבי האספנות.

שלא תבינו אותי לא טוב אין לי כלום חלילה נגד מכוניות מפוארות או מיוחדות או חדישות !

מה שאני לא מבין זה דבר פשוט מאוד מה הם עושות ברחבת התצוגה של רכבי האספנות?

אני יודע את התקנון ואני יודע שיש התחשבות בשנתון הרכב ואו הצורה של רכבים בהתיחסות לאספנות ולא מדקדקים ביחס של 30 שנה. מקובל עלי ועל הרבה אחרים.

מה שלא מקובל ואני מאמין שגם הרבה אחרים יסכימו איתי זה התופעה של הופעת כול מיני מכוניות אם אלו ספורטביות או מיוחדות או מפוארות ברחבה ואני מיתכון לדוגמא מרצדסים חדישים יגוארים פורשה וכו'.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

ואתה היית מחנה את שרמונטיה ליד הערסים? :D

חוץ מזה הנהלת המועדון החליטה לפני כמה זמן שנכנסים לא רק רכבי אספנות אלא גם רכבים קלאסיים לדוגמה רודסטרים מודרניים.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

למיטב זכרוני תחת הלוגו של מועדון החמש כתוב:

''מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל''

מכאן נשאלת השאלה והאם קיימת הגדרה לרכב קלאסי או אספנות?

האם כל רכב הנושא את הלוחית ''רכב אספנות'' הינו רכב אספנים?

והאם רכב שהינו יקר/נדיר וחדש - הינו רכב קלאסי?

כל עוד לא הוגדרו הקריטריונים לכך - ישנה בעיה.

רכבים קלאסיים נדירים - שאינם אספנות, לא מביישים מפגשי רכב בארץ וגם בעולם!

לעיתים, (למרבה הצער) ישנם ''רכבי אספנות'' שמצב התחזוקה והנדירות שלהם

לא תמיד מביאים כבוד לתצוגה בה הם נוכחים..

אז מה עדיף?

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

יצא לי כבר לשמוע שם תגובות מעוברי אורח כמו "ואוו תראה".... "אה, זה רכב חדש, לא מעניין!!!".

אני אישית ואולי זה רק אני, מתרשם יותר (בלשון המעטה) מהרכבים הישנים ומרמת השיפוץ והאהבה שהושקעה בהם, החדשים באמת לא ממש מעניינים, אולי בעוד 30 שנה:lol:.

בכל אופן הרכבים לא חייבים להיות בני 30 ומעלה, גם רכבים מיוחדים ונדירים ממודל 88 (כמו הספרינטים) בהחלט מרשימים וזה לא אומר שאין להם מקום ברחבה...

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

אני בטוח שאני יכול להכניס את המיצובישי לנסר שלי כי היא תהיה עוד 30 שנה אספנות,

מאחר ואני מתכוון לקנות אותה מאבא ולאחסן אותה,

זה אומר שאני יכול להכניס את הרכב?

דווקא במקרה הזה אני חושב שצריך לערוך הצבעה[למרות שעדיין אני לא חבר מועדון], לגבי הכנסת הרכבים האלה פנימה,

אם הם מפחדים על הרכב מכל הערסוותים שנמצאים שם, שיבואו במונית.

אם הם באים כדי לנקר עיינים[מה שלא ממש מצליח כי משמאל ומימין יש קאדילאקים 40 מטר שנראים הרבה יותר טוב], זה לא המקום לדעתי.

----

פורסם
אני בטוח שאני יכול להכניס את המיצובישי לנסר שלי כי היא תהיה עוד 30 שנה אספנות,

מאחר ואני מתכוון לקנות אותה מאבא ולאחסן אותה,

זה אומר שאני יכול להכניס את הרכב?

דווקא במקרה הזה אני חושב שצריך לערוך הצבעה[למרות שעדיין אני לא חבר מועדון], לגבי הכנסת הרכבים האלה פנימה,

אם הם מפחדים על הרכב מכל הערסוותים שנמצאים שם, שיבואו במונית.

אם הם באים כדי לנקר עיינים[מה שלא ממש מצליח כי משמאל ומימין יש קאדילאקים 40 מטר שנראים הרבה יותר טוב], זה לא המקום לדעתי.

המיצובישי אולי תהיה אספנות, אך לעולם לא קלאסית וזה ההבדל העצום...

מהו רכב קלאסי? ישנה הגדרה שאומרת ש"רכב קלאסי הינו רכב בן 15 שנה לפחות, אשר נשמר או שופץ תוך שמירה על מאפייניו המקוריים מבחינת המכלולים והמראה" אבל... ידוע גם שכמעט כל פרארי שיוצאת מהמפעל מוגדרת אוטומטית כקלאסית (נראה אתכם אומרים לפרארי אנזו שהיא לא יכולה להכנס למפגש נוקיה....) כך שהבעייתיות קיימת בהחלט...

הגדרת WIKI לרכב קלאסי, או יותר נכון, הניסיון להגדרה... http://en.wikipedia.org/wiki/Classic_car

מה הוא רכב קלאסי לדעתכם?

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

לחברים שלום

מי שקרא את עיקרי החלטות ישיבת הועד מיום 31 מרץ (פורסם בפורום הסגור) נתקל בוודאי בהחלטה הבאה

קביעת הגדרה לרכב קלאסי שאינו אספנות, של חברי מועדון בכניסתם לאירועי ומפגשי המועדון: הוחלט שצוות הכולל את בני הספל, מתניה הלוי, קובי מילוא ונחום קדמיאל יגבשו הצעה לאור הנסיון וההגדרות של מועדונים בחו"ל.

הצוות גיבש המלצות ואלה יוגשו לאישור הוועד ויתפרסמו.

בני הספל

דובר מועדון ה-5

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הלו!:shock::idea: לנסר תהיה ועוד איך קלאסית, לדעתי לפחות, בדיוק כמו שהיום הפכו לקלאסיות אסקורטים וקורטינות, ואני די בטוח, שלפני 30 שנה, ואף פחות, אף אחד לא העלה על הדעת, שזה הולך לקרות!

אז נכון- מכוניות "זולות" ו"עממיות" לעולם, כנראה, לא יגועו לרמה של "הקלאסיות" של פרארי ויגואר, בדיוק כפי, שגם היום, כאשר הן חדשות, הן לא מגיעות לעלות של גלגל של אותם רכבי היוקרה- אבל אין זה עושה אותן בעיניי לפחות, לפחות קלאסיות ומייצגות את התקופה שלהן, וזה מה שבאמת חשוב בעיניי! אני אישית יכול להעיד, שאותי הרבה יותר משמח לראות למשל פורד אסקורט מלפני 30 שנה, ממרצדס חדשה, והאמת- גם ישנה... מה לעשות- ככה זה. וזה לא, שאני לא אוהב או לא רוצה מרצדס- סתם, מכוניות יותר "פשוטות" פשוט עושות לי את זה יותר! וזו גם הסיבה, שיש לי את כל האוסף של "גרוטאות" שלי, ולא מרצדס. גם זה יגיע, אבל לא בסדר העדיפויות כרגע...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ואתה היית מחנה את שרמונטיה ליד הערסים? :D

חוץ מזה הנהלת המועדון החליטה לפני כמה זמן שנכנסים לא רק רכבי אספנות אלא גם רכבים קלאסיים לדוגמה רודסטרים מודרניים.

ואת מאד אוביקטיבית ....:-P

פורסם

כל עוד מחיר המכונית יהווה קריטריון כניסה למפגש המועדון, מכוניות שאינן קלאסיות ימשיכו להיכנס,

ומכוניות שיהיו בעתיד קלאסיות אבל מחירן נמוך ("פושטיות") יראו את המפגש מבחוץ.

סדרי עדיפויות כנראה.

פורסם
כל עוד מחיר המכונית יהווה קריטריון כניסה למפגש המועדון, מכוניות שאינן קלאסיות ימשיכו להיכנס,

ומכוניות שיהיו בעתיד קלאסיות אבל מחירן נמוך ("פושטיות") יראו את המפגש מבחוץ.

סדרי עדיפויות כנראה.

תסלח לי על הבורות אבל אני לא מבין את הקשר!

חברות במועדון עולה סכום פעוט יחסית לשנה ולא נראה לי שיש מישהו שלא יכול להרשות לעצמו את המחיר הזה.

אפשר לוותר על ישיבה במסעדה פעם אחת בשנה בכדי לממן את החברות, (אם הצגת הרכב במפגש ממש חשובה לך)

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
המיצובישי אולי תהיה אספנות, אך לעולם לא קלאסית וזה ההבדל העצום...

ואני חשבתי שיש לי רכב קלאסי :brickwall::brickwall::brickwall::brickwall::brickwall:

DSCF2268.JPG

DSCF2272.JPG

DSCF2280.JPG

עדי גולדנברג 13399

• תוכן חדש...