Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור קצר ותצפית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יציאה מהבית 08:15

דיסק של U-2 ברקע.

נסיעה מינהלתית לעבודה, היציאה מהמקום קשה, רגל מרימה לאט את הקלא"ץ עד לנקודה והשניה ברכות על הגז לא רוצה פרץ כוח חזק מידי. אני רוצה העברת כוח נכונה ויעילה. :twisted:

ואז אני מגיעה לכוח והמהירות הנכונה 1.5 קמ"ש..!! כן כן זה קשה לישמור מהירות כזו.

טוב אחרי 10~15 דקות ניגמר הדיסק של U-2 ועובר לדיסק חדש D.J TIESTO

אבל ליפני שמתחיל לנגן אני רואה שוטר הולך לפאסט 1.8T אם אגזוז רמוס ענק שתי יציאות חלונות כהים ווילונות שעומד בצד, המיסכן הוא הולך לקבל דוח, אבל לא אני ממשיך כדי ליראות מי המיסכן ותנחשו מה יושבת באוטו?

כן כן שוטרת!! :shock:

מיסתבר שה רכב מישטרתי לרייסים. הם כבר מנסים לעודד אותך לרייס ולתת דוח.

עצוב לאן הגענו.

טוב ממשיך בנסיעה כבר במהירות של 25 קמ"ש מידי פעם, כבר ניגמר TIESTO והדיסק עובר ל PIXIES עוד שתי שירים שבהם HEY ואני בעבודה .

איזה בוקר!

פורסם

מה הקטע העצוב ..

שמשטרת התנועה , מקבלת את התקציב שלה מהאגודה למניעת תאונות בדרכים .. ובגלל זה יש להם המון כסף לכאלו מכוניות ..

בזמן שהבילוש וכו' נוסעים במכוניות של 300K ... שעומדות למות .

זה מעצבן אותי ... כו.. .אמאק....

פורסם

זהו

אנחנו מתחילים לחיות כמו במהיר ועצני :mad::mad:

שולחים שוטרים סמויים למפגשים, קונים רכבים ומשפרים אותם כדי לגרום לרייס ואז לתת דו"ח

אבל למה למה דווקא פאסט 1.8T ??? :?

שילכו לפי הסטייל איזה אקליפס ירוקה :wink:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

אני יודע שאני קצת קשה קליטה...

אני מקווה שלא חשבתם שזה רכב של המשטרה (ראליבוי לא רשם שיש מספר אדום).

לפי הסטטיסטיקות (במיוחד ליאשה, מילים ארוכות) של הרכבים הפרטיים של השוטרים, רובם רכבי ערסים.

זה לא מפליא במיוחד בהתחשב בכוח האדם אצלם (מי אמר אליאס?).

אז הנה עוד שוטרת, שלאחיה/אבא שלה/כו$# של האמא שלה יש רכב ערסים לתפארת מדינת ישראל.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
אני יודע שאני קצת קשה קליטה...

אני מקווה שלא חשבתם שזה רכב של המשטרה....

אז הנה עוד שוטרת, שלאחיה/אבא שלה/כו$# של האמא שלה יש רכב ערסים לתפארת מדינת ישראל.

ברור!

חלקכם אולי זוכרים לפני קרוב לשנה מישהו כתב ב-YNET שראה שוטר באימפרזה GT בחיפה. סביר להניח שהתצפיות האלה אינן רכישות של משטרת ישראל אבל למשטרת ישראל יש שיטת תגמול כזו או אחרת לשוטרים שמבצעים משימות ברכבם הפרטי (נדמה לי הוצאות דלק פלוס כמה ג'ובות.) אז לא מן הנמנע שימצאו מורעלים שיש להם או שמכירים מישהו עם רכב ספורטיבי שיפתה נהגים לרייסים.

ובאותו עניין שמתם לב לכמות הגדולה של רכבי אלדן בשרות המשטרה לאחרונה?

גם כאן הוקצב תקציב לא מבוטל בנסיון להוליך שולל את הנהגים.

• תוכן חדש...