Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי ליראות היום BMW 518I 1.8 אוטומטית במצב של "כאילו" יצא מהחנות

הרכב במצב חיצוני/ פנימי פשוט מדהים..

יצא לי לדבר עם בעל הרכב שסיפר שהרכב היה בבעלות איש מבוגר מרעננה 21 שנה!!(הוא 2 עכשיו) והוא טופל רק במוסך מורשה .

לגבי המנוע -עבר 130000 כולה ועם היסטוריה מלא בחברה.

בעל הרכב טוען שהרכב נוסע מצויין ואפילו אוכל לו בעיר בין 8-9 לליטר(שזה לא רעה בכלל להתחשב בעליות של חיפה).

בהמשך השיחה התברר לי שהוא מעוניין לימכור בגלל שהוא הביא טנדר והוא לא רוצה להחזיק 3 מכוניות(יש לו עוד גולף).

אני פשוט הייית בשוק ואם לא הייתי חייל הייתי כבר נוסע על הרכב.

הרגשתי שאני חייב לספר פה לאנשים כי אם מישהו מעוניין ומחפש פרח קלאסי שכזה זו פשוט מציאה מטורפת בכבישי הארץ

אם מישהו מעוניין ביותר פרטים הוא מוזמן לישלוח לי ה"פ

** אני לא עושה פירסום לאף אחד אני פשוט פריק של BMW ואני הייתי שמח שמישהו מהקהילה שלנו(אנשים רציינים) יקח רכב כזה ושמור עליו כי פשוט חבל(אני בטוח שלא רק אני חושב ככה לפעמיים).

DSC08299.jpg

DSC08296.jpg

DSC08297.jpg

פורסם

אני מאוד אוהב דגם כזה של BMW. יום אחד אולי תהיה לי כזאת :wink:. זה E28, יש בארץ כמה M5.

קצת חבל שזה מנוע 1.8, מעניין היה אם זה היה לפחות 2 ליטר 6 צילינדר ועוד עם גיר ידני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...