Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן להחליף דגם מנוע ברכב באופן חוקי?

לדוגמא מנוע סובארו בפורד או VW במרצדס וכו'?

השאלה הנה לרכבים בכלל ואספנות בפרט.

כמובן שההחלפה מתבצעת עם כל ההתאמות הדרושות לכך בתא המנוע.

אם לא האם ישנם חריגים?

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

שכחת לציין גם, שזה היה "פעם", והיום אין שום סיכוי, שגם זה היו מאשרים...:roll::?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
שכחת לציין גם, שזה היה "פעם", והיום אין שום סיכוי, שגם זה היו מאשרים...:roll::?

רגע, ראיתי כמה רובר (חדשות יחסית) המוצהרים עם מנוע וגיר של הונדה...

לא מכיר את הרובר אבל האם זהו המנוע שאמור להגיע עם האוטו או שבוצע שינוי.

ולמה החוק המטופש הזה?

אם אני מצליח להשיג רכב שאין מצב למצוא לו מנוע, אז אין סיכוי לשקם אותו:x

חבר מועדון 13925

פורסם

הרכב מגיע כך במקור. כלומר, בחברת רובר בנו את הרכב עם מנוע מתוצרת הונדה. הדבר לא נדיר, גם בקרייזלר ניאון יש מנוע של מיצובישי ויש עוד כמה דוגמאות. הרכב נבנה לחיות עם המנוע הנ"ל על כל הכרוך בכך ע"י מהנדסי החברה ולא כשיפור מקומי.

לאיזה רכב אתה רוצה להשיג מנוע?

פורסם
הרכב מגיע כך במקור. כלומר, בחברת רובר בנו את הרכב עם מנוע מתוצרת הונדה. הדבר לא נדיר, גם בקרייזלר ניאון יש מנוע של מיצובישי ויש עוד כמה דוגמאות. הרכב נבנה לחיות עם המנוע הנ"ל על כל הכרוך בכך ע"י מהנדסי החברה ולא כשיפור מקומי.

לאיזה רכב אתה רוצה להשיג מנוע?

תודה על ההסבר, לא משהו מוחלט, רק השתעשעתי באיזה רעיון.

ד"א החוק הזה לא קיים בארה"ב?! שם ישנם רכבים עם מנועים מכל גוון וצבע.

חבר מועדון 13925

פורסם
רגע, ראיתי כמה רובר (חדשות יחסית) המוצהרים עם מנוע וגיר של הונדה...

לא מכיר את הרובר אבל האם זהו המנוע שאמור להגיע עם האוטו או שבוצע שינוי.

ולמה החוק המטופש הזה?

אם אני מצליח להשיג רכב שאין מצב למצוא לו מנוע, אז אין סיכוי לשקם אותו:x

לגבי הרובר ליאור ענה כבר. הם עבדו בשיתוף עם הונדה.

למה חוק הזה? -...:? כמו הרבה דברים אחרים בארץ... ולמה מותר לך לנסוע בכביש מעולה רק 90 (ולפעמים אפילו פחות) קמ"ש? אתה רוצה עוד דוגמאות לטמטום? -דווקא במיקרה של החוק הזה יש היגיון מסוים, כי מראש באים בהנחה (לצערי, ברוב המיקרים זה גם יהיה נכון), שהשינוי, שיעשה באוטו לצורך התאמת מנוע, לא יעשה ברמת הבטיחות המספקת/לא יילקחו בחשבון כל ההשלכות של מנוע חזק יותר וכ"ד. ולכן הם מראש לא מוכנים אפילו לפתוח פתח לכל זה. כמובן, שלו למישהו באמת היה אכפת- ניתן היה להגיע לפשרה, לדוגמה: אם אתה רוצה להחליף מנוע (ולא רק מנוע)- תחוייב בבדיקה מאד רצינית, שיעשה אותה מהנדס מומחה ולפי פרמטרים מסויימים, מה שסביר להניח, שהיה "מסנן" 90% מלא-רציניים מראש. אבל מי ייתעסק בזה בארץ?:?

ולגבי הארה"ב- אני מתאר לעצמי, שגם שם יש איזשהם סטנדרטים, רק שהם הרבה, אבל הרבה יותר גמישים מכאן. רק לדוגמה- ככל הידוע לי, ואולי אני טועה- אין שם בכלל "טסט" במובן, שיש בארץ- יש רק "בדיקת עשן" פעם בשנתיים, או משהו כזה... האמת- אני ממש לא בטוח, שהייתי רוצה, שזה היה ככה גם בארץ! תארו לעצמכם, מה היה נוסע בכבישים כאן, לו לא היו חייבים להעביר את הרכב טסט!:shock::evil::shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גלוק תודה על התשובה המפורטת.

מסכים ומסכם שהבעיה היתה ונשארה התרבות המוטורית בארץ הקודש.

חבר מועדון 13925

• תוכן חדש...