Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא איך מנחיתים כזה דבר .

או איך בדיוק הוא נוחת איפה והיכן כי אם זה יפגע ברכוש או באנשים חס וחלילה זה לא יהיה בכלל מצחיק.

פורסם
השאלה היא איך מנחיתים כזה דבר .

או איך בדיוק הוא נוחת איפה והיכן כי אם זה יפגע ברכוש או באנשים חס וחלילה זה לא יהיה בכלל מצחיק.

לא צריך להתאמץ להנחית אותה. פשוט ''להפיל'' אותה

ישירות על הראש של אחמאניג'אד...

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
חחח אהבתי

האמת כמעט והאמנתי שזה יכול לקרות.

עד שראיתי את המשך הפרקים הבאים.

ירון מאיר

חחח כן גם אני האמנתי עד שראיתי ת'המשך..:

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

ראיתי פעם פטנט נחמד להיפטרות מרכב בתוכנית TV כלשהיא: חברה מסחרית כלשהיא ביפן ערכה "מסיבת פרידה" לבעלי רכבים המעוניינים להיפטר מהם, שכללה ניסור הגג והסרת המנוע המנוע ולאחר מכן צניחה חופשית לבעל הרכב + חברים כשהם ישובים ברכב ממטוס + צילום. הצלם צונח חופשי ומצלם את החברה עושים פוזות ברכב תוך כדי צניחה וקרוב לקרקע נוטשים את הרכב ופותחים מצנחים. הרכב (בתכנית סובארו ליאונה מסוף ה70) מתכווץ משמעותית בהגיעו לקרקע ומה שעבר לי בראש זה "מה קורה אם הרכב יתהפך באויר?" בכל מקרה גם דרך מקורית.

פורסם

יפה חבל על הזמן :mm_yeah::mm_yeah:

(:bad-word::brickwall: הילדים)

עופר

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

פורסם

ת'אמת- מהתחלה חיפשתי מנוף, לא היה לי ספק...:roll::lol::wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ראיתי פעם במפצחי המיתוסים פרק העוסק בהרמת בן אדם באמצעות בלונים,

הם הצטרכו פי 5 כמות בלונים מזו כך בשביל אוטו ששוקל פי 10 יהיה צריך...

:roll:

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אז זהו , גם אני ראיתי את הפרק במכסחי המיתוסים,

מזכרתי שניתן להרים בן אדם, אבל לא זכרתי את הכמות של הבלונים.

מה גם שבתוכנית היו בלונים ענקיים ולא רגילים כאלו.

ירון מאיר

• תוכן חדש...