Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהגעתי הבוקר למשרד התחבורה ברחוב המלאכה, נאמר לי שאין להם טפסים במקום ואין להם זמן להסביר את אופן מילוי הטפסים.

הפנו אותי לאינטרנט. לאחר עיון בטפסים אני הלכתי קצת לאיבוד, האם יש מישהו שניתן לדבר איתו בטלפון או לחילופין להתכתב עמו שיכול לעזור לי במילוי הטפסים (לאחר מספר ימי ניסוי של תקשורת דרך הטלפון ואינטרנט ללא הצלחה עם משרד התחבורה).

אני מנסה ליבא רכב אספנות משנת 1966.

תודה על העזרה.

[email protected]

פורסם
לאחר שהגעתי הבוקר למשרד התחבורה ברחוב המלאכה, נאמר לי שאין להם טפסים במקום ואין להם זמן להסביר את אופן מילוי הטפסים.

הפנו אותי לאינטרנט. לאחר עיון בטפסים אני הלכתי קצת לאיבוד, האם יש מישהו שניתן לדבר איתו בטלפון או לחילופין להתכתב עמו שיכול לעזור לי במילוי הטפסים (לאחר מספר ימי ניסוי של תקשורת דרך הטלפון ואינטרנט ללא הצלחה עם משרד התחבורה).

אני מנסה ליבא רכב אספנות משנת 1966.

תודה על העזרה.

[email protected]

אתה יכול לפנות אלי חופשי בטלפון ואעזור לך: 050-2595070 (גידי)

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

גידי רק תסביר לבחור לקחת כדורי סבלנות הם בצבע הכחול

ולא בתכלת כמו שאתה לקחת:) הכחולים יותר חזקים

נפגש מחר ביי אחי

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• תוכן חדש...