Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע שרכב שיובא לארץ ע"י בעליו, לא יימכר בתוך כ-3 שנים[למנוע סחר ברכבים בלה בלה בלה],

האם ניתן לייבא איך וכמה מכוניות שאני מעוניין בהם לאחר שייבאתי רכב אחד?

----

פורסם
כל שנה קלנדרית רכב אחד.

שלילי, בתקופה של שלוש שנים ניתן ליבא רק רכב אחד על שם מוטב אחד בלבד.

ניתן כל חודש/שנה/עשור ליבא רכב על שם האשה, הבן, הבת בתנאי שיש

להם רשיון נהיגה.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
שלילי, בתקופה של שלוש שנים ניתן ליבא רק רכב אחד על שם מוטב אחד בלבד.

ניתן כל חודש/שנה/עשור ליבא רכב על שם האשה, הבן, הבת בתנאי שיש

להם רשיון נהיגה.

אז יאללה הגיע הזמן להתחתן :-)

אולי תביא גם כמה ילדים...

פורסם

מותר לייבא רכב אספנות אחד בשנה, ולמכור אותו כעבור שלוש שנים מיום השחרור מהמכס. ההסבר כדלהלן:

התקנה קצת עמומה. נאמר בה (אני מצטט מהזכרון) שמותר לייבא רכב אחד למטרות אישיות ולא מסחריות. במקום אחד נכתב שתוגבל העברת הבעלות של הרכב לשלוש שנים.

כאן מתחילה הפרשנות. האם "רכב אחד" זה אחד בכל החיים? אחד לשנה? אחד בכל קונטיינר? הפרשנות שאני קיבלתי, זה שמותר אחד בשנה קלנדרית, ולכן רשיון היבוא תמיד ניתן מיום הבקשה ועד ל 31.12 של אותה שנה. מ 1.1 של השנה שאחרי זה ניתן ליבא נוסף.

נמרוד

פורסם
מותר לייבא רכב אספנות אחד בשנה, ולמכור אותו כעבור שלוש שנים מיום השחרור מהמכס. ההסבר כדלהלן:

התקנה קצת עמומה. נאמר בה (אני מצטט מהזכרון) שמותר לייבא רכב אחד למטרות אישיות ולא מסחריות. במקום אחד נכתב שתוגבל העברת הבעלות של הרכב לשלוש שנים.

כאן מתחילה הפרשנות. האם "רכב אחד" זה אחד בכל החיים? אחד לשנה? אחד בכל קונטיינר? הפרשנות שאני קיבלתי, זה שמותר אחד בשנה קלנדרית, ולכן רשיון היבוא תמיד ניתן מיום הבקשה ועד ל 31.12 של אותה שנה. מ 1.1 של השנה שאחרי זה ניתן ליבא נוסף.

נמרוד

היי נמרוד,

אכן כפי שכתבתי, ולראיה, חבר שלי הביא תוך מספר חודשים (אך בשנה קלנדרית אחרת) שני גולדים.

מתי רואים אותך בצפון?

שבת שלום.

פורסם
מותר לייבא רכב אספנות אחד בשנה, ולמכור אותו כעבור שלוש שנים מיום השחרור מהמכס.

נמרוד

זו הסיבה שיש ביד 2 רכבים שעוד לא נחתו בארץ וכבר עומדים למכירה ???

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

סליחה על ההתעלקות

אבל, שאלה נוספת, האם אפשר לייבא רכב שמלאו לו עשרים שנה+- , אבל להכניס אותו לארץ בסטטוס אספנות?

אני יודע שהתקנה מחייבת רכב עד שנתיים או מעל גיל שלושים. אבל אולי אפשר לעשות רכב אספנות גם שלא מלאו לו 30 שנה?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...