Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תזכורת לכל המעוניינים להמשיך במסורת של מועדון השרון, כל חברי המועדון מכל קצווי הארץ ,שלא נוסעים למיני ישראל , מוזמנים להגיע בשבת החל משעה 10:00 בבוקר לקפה ארומה בצומת רופין. כנהוג חניה מסודרת לרכבים שלנו מאחורי בית הקפה במגרש החניה.

אבי שרייבר

פורסם

בזמן שמעודדים חברים לבוא, להציג/ לבקר במיני ישראל מה ההגיון לעודד לא להגיע???

נראה לי הגיוני יותר לדחות בשבוע...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
תזכורת לכל המעוניינים להמשיך במסורת של מועדון השרון, כל חברי המועדון מכל קצווי הארץ ,שלא נוסעים למיני ישראל , מוזמנים להגיע בשבת החל משעה 10:00 בבוקר לקפה ארומה בצומת רופין. כנהוג חניה מסודרת לרכבים שלנו מאחורי בית הקפה במגרש החניה.

אבי שרייבר

שלום לכולם,

תזכורת נוספת לכל אלו שאינם נוסעים למיני ישראל ומעוניינים להפגש ולהמשיך את המסורת!

בברכת שבת שלום,

אבי

פורסם

אבי שרייבר שלום. סליחה שאני מעיר לך, מדובר לא על מועדון השרון אלא מפגש של מועדון החמש בשרון וזה לא לעיניין שחבר ממועדון החמש מפרסם ומעודד אירוע נוסף שמתקיים באותו הזמן בדיוק.

אני מבקש ממך להסיר את ההודעה.

דרור בריל

• מבאס 1

דרור בריל - יו"ר מועדון החמש

פורסם

רגע אז מחר יש מפגש בצומת רופין?

איזה מכוניות באות? ספורט או אספנות?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

התארגנות רופין הינה חוסר טאקט ויש מקום לדחות אותה למועד קרוב .מה הלחץ לעשות זאת דוקא באירוע מתוכנן של המועדון? באם הכוונה ל"עזור"לאלה שמתנדנדים לגבי אירוע מיני ישראל אין ספק שהצלחתם.התאריך אינו קדוש וניתן בהחלט למצוא תאריך אחר.

פורסם
אבי שרייבר שלום. סליחה שאני מעיר לך, מדובר לא על מועדון השרון אלא מפגש של מועדון החמש בשרון וזה לא לעיניין שחבר ממועדון החמש מפרסם ומעודד אירוע נוסף שמתקיים באותו הזמן בדיוק.

אני מבקש ממך להסיר את ההודעה.

דרור בריל

דרור בריל הנכבד,

איני מבין איפה אתה מוצא כאן עידוד למפגש אחד על חשבון האחר?!

מפורשות נכתב שהתזכורת למפגש הנ"ל מיועדת לאלו שלא נרשמו למיני ישראל ומיועדת לכל חברי המועדון מכל קצות הארץ. מה גם שמיני ישראל מוגבל ל-50 מקומות בלבד ובמועדון יש כמה מאות חברים, יתרה מזאת התזכורת שלי פורסמה רק לאחר סיום ההרשמה למיני ישראל.

עפ"י דעתך הכתובה לעיל , מעבר לאותם 50 רכבים שיהיו במיני ישראל, כל שאר חברי המועדון עדיף שישארו בביתם מאשר יפיצו את בשורת המועדון במיקום אחר בארץ.

יתכן שנדרש כאן רוחב אופקים וראיה מערכתית רחבה שאינם נמנים על מעלותיך , כדי לדעת ולהבין שבאותו היום מועדון החמש יכול לקיים כמה ארועים במקומות שונים ברחבי הארץ והכל לטובת מועדון החמש.

הייתי מצפה ממך כחבר ועד נבחר, לעודד ארועים כאלה ולהודות לי על שאני מזכיר את האפשרות לעוד מקום בו מועדון החמש יכול להציג נוכחות לציבור הרחב.

ההתכנסות בצומת רופין בשבת ראשונה של כל חודש החלה כארוע יזום של סניף השרון של מועדון החמש ובעקבות ההצלחה והתאוצה שצבר הוא הפך להיות ארוע של כלל המועדון, בו מתכנסות כמה עשרות מכוניות בכל פעם.

לו היית מטריח עצמך ומגיע למפגש הנ"ל או למפגש השרון או לכל מפגש אחר שאינו בהיכל נוקיה, היית נוכח במו עיניך כמה תורמים כינוסים אלו להפצת תודעת מועדון החמש בקרב האוכלוסיה בארץ.

לאור הכתוב לעיל איני מסיר את קריאתי למפגש מחר בצומת רופין למרות פנייתך אלי ומקווה שיגיעו עשרות רכבים וחברי המועדון על מנת להפיץ הלכה למעשה את תודעת המועדון.

בברכת חברים ושבת שלום,

אבי שרייבר

• רעיון טוב! 1
פורסם

אבי,

באמת שאני לא מבין את "השרירים" שאתה מפגין במקום לדחות בשבוע...

שבת שלום,

ראובן

• מבאס 1

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אני ממש לא מבין את הבעיה שיהיה עוד פעילות למועדון באיזור שונה לחלוטין בארץ.

מה רע בזה? יש חוק יש תקנה?

תאריך קדוש מה זה?

מפגש בוקר ברופין החל הרבה לפני שתוכנן הטיול למיני ישראל .

עד כמה שידוע לי ולשמחתי יש יותר מ50 רכבים שנוסעים ומעוניינים להציג את עצמם לפני הקהל ומה לעשות שלמיני ישראל יש ביקוש רק ל50 רכבים כי זה היכולת למקום שיש להם .(שמתוך ה50 כבר שלפני שהציגו את המודעה נלקחו 10 מקומות או יותר של המכובדים שיושבים בהנהלה ) :roll:.

ואין כאן תחרות או עידוד לשם דבר זה נירא מגוחח שאתם מגיבים על זה בכלל, הרי אנחנו מיצגים את אותו המועדון ולא מועדון אחר.

אז חברים מלומדים ויקרים

כמה שיותר מפגשים יאיר את השם של מועדון החמש ולא את השם שלי.

אז קצת להתקדם לשנות ה2000 ולא להתקע בשנות ה60.

• מעניין 1

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

אני בהחלט לא מבין איפה הבעיה.

יש 2 מפגשים, אחד במיני ישראל ולא כל אחד יכול להגיע אליו.

ויש מפגש ברופין לאלו שלא יכולים להגיע עד לטרון ובכל זאת לא בא להם להישאר בבית...

למה לעשות מהומה על לא מאומה?

כל אחד ילך לאן שבא לו ואחרי המפגשים נדע אם זו היתה טעות או לא.

50 הרכבים שיגיעו למיני ישראל מוצגים בפני הקהל שברובו אינו חבר מועדון או בעל רכב אספנות, הקהל הזה ממילא לא יגיע לרופין...

• רעיון טוב! 1

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תוכן חדש...