Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המצאה שימושית קלטת לרכב MP3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מתאם מדיסקמן אמ פי ווקמן מה שזה לא יהיה שיש לו חיבור בננה רגיל לרדיו טייפ

עולה 20 שקל (-:

אהה וגם שכחתי לציין שהוא בשימוש לסירוגין כבר כמה שנים טובות (-:

פורסם

יקר ולא שימושי

ב40 דולר אתה קונה רדיו דיסק סוג ב שיתן לך איכות שמע יותר איכותית מהדבר הזה

ב 50 שקל אתה קונה קלטת שיוצא ממנה חוט שמתחבר לאמפי (שוב אין איכות מזהירה )

ישנם רדיוטיפים שיש כניסת AUX ואז צריך רק קבל בננה שני צדדים כמו ממחשב למסך

אבל רדיוטיפים הופיעו לדעתי רק בסוף ה 70 או תחילת ה 80 ככה שלרוב אין

ואת האמת לשים בפרונט רדיודיסק זה אחד הדברים המכוערים לדעתי (אז מסתבר שיש לי קצת רוח מקוריות )

אז מוותרים על התא כפפות ושמים שם משהו איכותי וזהו

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

באופל שלי יש רדיו טייפ קסטות עם כניסת:

CD In

כך שאני מחבר או את נגן ה - MP3 או את הסלולר שהוא בעצמו נגן MP3 עם G1

וכך אני יכול לשמוע גם את הקלטות שלי מלפני 15 ו - 20 שנה וגם את כל המוסיקה שחשקה נפשי

בפורמט מודרני כמו MP3

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

יש עוד משהו, שלדעתי הכי שימושי במיקרה שלנו: משדר-"מתאם", שמחברים למה, שרוצים (נגן MP, דיסקמן, פלאפון, וכ"ד), בוחרים תדר, והוא משדר ישירות לרדיו של האוטו! ראיתי כזה אצל מישהו, והאיכות לא רעה בכלל, והכי חשוב- לא מצריך שום שינוי, ויכול לעבוד עם כל מכשיר, גם הכי ישן באוטו, העיקר, שיש לו מקלט FM (אני בספק, שיש משדר כזה ל-AM, אחרת היה ניתן להשתמש בו אפילו לרדיו "תדירן").

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

משדר AM הוא בעייתי כיוון שבAM אתה משדר במקביל

כלומר אם 2 משדרים על אותו ערוץ אתה תשמע את שניהם

ב FM החזק שולט

מי שמשדר חזק יותר יהיה זה שיקלט

חיסרון של המקלט הזה הוא שהוא משדר במונו ולא בסטריאו אבל אולי זה התפתח מהפעם אחרונה שבניתי אחד

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אני מאמין, שמה, שיש היום- סטריאו כבר...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אהלן

רכשתי קלטת לאוטו עם כיבול חיבור לMP3

הקלטת בעקרון עובדת וגם שומעים אבל המערכת כאילו מנסה כל שניה להפוך צד בקלטת וככה כל השניה זה קופת ואי אפשר באמת לשמוע

למישהו יש מושג מה עושים?

המון תודה

עידו

פורסם

קורה גם לי (כלומר- קרה, כאשר השתמשתי בזה!)- יש מנגנונים שונים ברדיוטייפים שונים, שיש להם רכישות שונה- הרי הם מפעילים רוורס בהתאם לרגישות. אפשר לשחק עם הפיכת צד ל"קלטת", אפשר לנסות לחזק קצת את ההתנגדות בתוך הקלטת (או לשחרר- תלוי על מה מגיב הטייפ)...

פורסם

שלום רב.

יש לי בכל רכבי (גם חדשים) את המוצר הבא:

http://camera-x.shopy.co.il/products/171335

נמכר בהרבה חנויות, לדעתי המקום הנמצא הקישור הוא הזול ביותר נכון להיום.

המכשיר מתחבר לשקע המצת, ומשדר אל מכשיר הרדיו שברכב.

ניתן לקבוע כל תדר שרוצים במכשיר, ואת אותו תדר מכוונים ברדיו.

למכשיר, להבדיל ממכשירים מקבילים בשוק, יש אפשרות לחבר:דיסק און קי, מכשיר mp3, כרטיס זיכרון.

ושומעים אותם דרך הרדיו ברמקולים של הרכב, סטריאו.

ניתן לבחור שירים על ידי לחצנים שנמצאים על המכשיר.

ניתן להפעיל ולברור שירים גם על ידי שלט שמקבלים עם המכשיר.

אולם היתרון הגדול של המכשיר הוא, שאני מחבר אליו לשקע שבצידו את הטלפון הנייד שלי,

ואני שומע את הנייד על ידי מערכת ההגברה של הרדיו. דרך הרמקולים ברכב.

כתוצאה מכך - מתקבלת דיבורית באיכות מצויינת, ואין צורך להתקין דיבורית.

מומלץ.

בברכה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

קצת מתעלק על השרשור...

אבי, החלטתי להשאיר את הרדיו המקורי שנת 78' ברכב שלי.

היית ממליץ על המוצר הזה? הוא קל לתפעול? פשוט אישית נראה לי יותר הגיוני להתקין CD בתא הכפפות, אבל בעיקרון המכשיר שלך נשמע פתרון זול, קל ומעשי יותר.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
קצת מתעלק על השרשור...

אבי, החלטתי להשאיר את הרדיו המקורי שנת 78' ברכב שלי.

היית ממליץ על המוצר הזה? הוא קל לתפעול? פשוט אישית נראה לי יותר הגיוני להתקין CD בתא הכפפות, אבל בעיקרון המכשיר שלך נשמע פתרון זול, קל ומעשי יותר.

היי killerbinn

כפי שכתבתי, יש לי כמה כמותו (לא, איני מוכר כאלו בחנות, או קשור ליצרן ... :) )

אין מה לתפעל בו. פשוט תוקעים אותו לשקע המצת,

מכוונים תחנה אקראית במכשיר, למשל 93.7 או משהו דומה,

ואח"כ מכוונים את אותה התחנה ברדיו ושומרים אותה על אחד הלחצנים, וזהו.

למכשיר יש שקעים אליהם נכנסים כרטיס הזכרון, דיסק און קי, וכבל אוזניה של מכשיר MP.

לכבל זה ניתן גם לחבר את הטלפון הנייד.

פשוט מאד. עובדה - גם אני מצליח בקלות "לתפעל" אותו :-}

ממליץ בהחלט,

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

היי

משדר FM קניתי בארהב ממש בזול

דגיטאלי עם סריקת תדרים דבר נהדר

עובד היטב וכל דבר יכול להתחבר אליו

היתרון הענק בזה עוד רבותיי

כשנוסעים בסביבה שקטה ללא כבלי חשמל והפרעות בשיירה

טווח השידור של המשדר בפריסת כבל האנטנה מגיע גם למכוניות הקרובות .

כלומר כמה מכוניות ישמעו את המוסיקה שמנגן המשדר לרדיו (רק להודיע להם על התדר שבו כרגע משדר)

עובד היטב והרבה נהנים.

GUY

• תוכן חדש...