Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אתם אוהבים ענתיקות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היופי שבפשטות

מכוניות עם נשמה ועם זהות!!

כמובן נוסטלגיה

כמו כן כשמן הן :הן קלאסיות !!

מיוחדות ומהנות!!

ויש עוד הרבה ...

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

שלום לך ידידי

1 . העיצוב העגול - הרכבים בישנים הם יותר עגולים - לא כולם אבל רובם .

2 . הרעש של המנוע - הרכבים הישנים יותר מרעשים .

3 . השיפוץ העצמי .

4 . המבטים האין סופיים שמסתכלים אליך בכל רמזור ( יש לי מיני - וכל נסיעה שואלים אותי אם אני מסטר בין )

5 . רכב נדיר - תחשוב כמה אנשים אתה מכיר שיש להם מיני מיינור לדוגמא - לעומת כמה אנשים שיש להם מאזדה 323 לדוגמא .

בקיצור הנאה שנמשכת לדורות - בכל המשמעויות של המשפט .

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם
ה- עוד מבט אחורה אחרי שיצאת מהאוטו לאחר נסיעה.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah: 3

בדיוק!

הכיף שיש לך כשאתה מסתכל עליו, כשאתה חושב על הבעיה הבאה שאתה צריך לתקוף, ומתחיל לעבור בראש על מה לפרק ומה תצטרך.

ההיכרות האינטימית עם הרכב, העובדה שכל בעלים של רכב דומה ישר הופך לחבר.

זה פשוט דבר קטן בחיים השחורים שלנו שגורם לך אושר. לעזעזל - אני כמעט כל יום שותה את הקפה של הבוקר מול האוטו וזה עוזר לי להתחיל את היום...

פורסם

נסה לחשוב למה אהבת את החברה הראשונה שלך השניה השלישית ולמה נפרדתם-אחד אוהב שמנות, השני אוהב ממושקפות כל אחד והסטייה שלו- מכונית מעבר להיותה כלי תחבורה היא משדרת משהו על בעליה ,תיראה כמה אנשים מוכנים להוציא על הרכב שלהם.. מתי בפעם האחרונה ראית פורום של בעלי מקררים או מישהו שמתפאר בביצועי המקרר שלו? רכב זה העבר ההוה והעתיד של בעליו, הוא מזכיר נשכחות הוא מספק עיסוק נותן סיפוק ומשדר משהו על בעליו-אל תחשוב שלבעל הפיאט 500 יש בעיה מתחת לתחתונים. אבל גם לבעל המוסטנג 650 כ"ס אין. בקיצור רכב יחודי ששיפצת במו ידך ואתה מכיר לפרטיו אין לאף אחד אחר חוץ ממך-הסיבות לאהבה שונות ומשונות אבל התוצאה היא שקובעת-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ענתיקותינו אינן באמת הרכוש שלנו.אנו סך הכל שומרים עליהן עד שיעברו לדור הבא ,כי כמעט ללא ספק הן ישרדו אחרי שאנחנו נהיה בעולם שכולו טוב אבל בלי ענתיקות.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

במחשבה שניה יכול להיות שיש ענתיקות שם בעולם שכולו טוב,כי שמעתי מיודעי דבר שאלוהים רוכב על הארלי.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

זו השאלה שאני שואל את עצמי כול יום .מה הבעיה שלי . אני שואל את עצמי .האים זו אזו סוג של הפרעה. האים עוד אנשים חובים את אותם ריגושים . כול רכב ישן שאני רואה ברחוב או סתם רכבים שזרוקים בכול מני מקומות נידחים אני מתמלא התרגשות כאילו ראיתי אישה יפה החיטובים האצילות שהזמן לו פוגם בהם. ממלאים לי את את הראות במשב של נעורים .יש לי יחסים מיוחדים עים הרכב שלי זה חיבור שאני נותן ולא מצפה לתמורה. אף על פי שהסיפוק והגמול מאוד גדול . כמו ביחסים בן חברים טובים או ליפעמים כמו בין נער לנערה . אין ספק זו אהבה. מה דעתכם ירדתי מהפסים או שגם אתם באותה מחלקה.

HARLEY-DAVIDSON XLCH 1974 1000 SPORTSTER

KAWASAKI Z1000 1980

פורסם

למרות שהוולוו שלי שרוטה וחבוטה (לפחחות עוד לא הגעתי) אין כמו ההרגשה לסובב את המפתח אחרי שבועיים שלושה שהמכונית לא זזה והיא מניעה בנגיעה ראשונה...

זאת כמובן בגלל שאין צרכני חשמל שירוקנו את המצבר...

מה שלא יהיה אני תמיד יכול לסמוך עליה כאשר אני זקוק לה....

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ערב טוב ידידי אהבה לענטיקות היא פשוט מחלה מאוד קשה שמאוד קשה להיפטר ממנה אבל מקבלים אותב באהבה מעבר לזאת לאוטו חדש יש ריח של פלסטיק לענטיקה יש ריח של אוטו זה בקיצור

כתובת דואר אלקטרוני

[email protected]

בעל FORD MERCURY COMET 74

ו FORD MUSTANG 67

פורסם

יש כאלה שאוספים בולים

יש כאלה שאוספים בובות

יש כאלה שאוספים ג'וקים.

כל אחד והתחביב שלו.

חוץ מזה, ענתיקות זה אחד בתחביבים הזולים :wink:

מי שבחר להמשיך לחיות - שלא יתלונן שרע לו!

• תוכן חדש...