Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אישור תנועה זמני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקצת מידע...

היכן מוציאים? לכמה זמן התוקף? כמה עולה?

מה קורה אם עוצרת אותי משטרה בגין חוסר תקינות של הרכב בזמן זה ?

תודה.

פורסם
אשמח לקצת מידע...

היכן מוציאים? לכמה זמן התוקף? כמה עולה? נכון ללפני כחודש- 33 ש"ח. מוצאים במשרד רישוי. תקף ל-48 שעות.

מה קורה אם עוצרת אותי משטרה בגין חוסר תקינות של הרכב בזמן זה ? -בעיקרון אתה מתחייב לנסוע אך ורק ברכב תקין, אבל הרי, אתה נוסע לתיקון, אז הגיוני, שלא יהיה 100%. השאלה- מה התקלה? אם אין לך ווינקר, או הבלמים לא עובדים, יש הבדל, לא?:roll::wink:

תודה.

עניתי בכחול...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
עניתי בכחול...

תודה. קצת בעייתי כי רציתי סדר את הרכב במוסך ביום שישי ולהביא לטסט בראשון.

כנראה שאצטרך להוציא מספר אישורים.

פורסם

תביא בחשבון שמותר להוציא לכל היותר 3 אישורים בחצי שנה שבא אין לרכב טסט.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

נסה להוציא אישור נסיעה מיום שישי בשעה 7:30 בבוקר למשל, ואז תוכל לנסוע למוסך לתיקונים.

ביום ראשון תתייצב במשרד הרישוי בשעה 7, תיבדק, ותצא ממנו בשעה 9:00 שמח וטוב לב לאחר שעברת את הטסט,

ובינתיים (עד שתעבור שעה 9:00) גם תספיק לשתות פעמיים קפה ללא טעם מהמכונה האוטומטית. :-)

איני יודע היכן אתה גר, אך יש אפשרות נוספת.

להוציא אישור נסיעה לאותם זמנים, ואם אינך דתי, להעביר את הרכב טסט בשבת.

יש הרבה יישובים ערביים, כמו למשל טייבה, נצרת ועוד ועוד שמכון הטסטים סגור בהם בשישי ופתוח בשבת.

בהצלחה

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אישור התנועה הזמני לא תקף בשישי אחה"צ ושבת וכן בחגים, אבל כמו תקנות השעות האסורות לתנועה יש אולי שוטר תנועה אחד שיודע איך אוכלים את האישור הזה בין כה...

פורסם

עצר אותי שוטר על כביש החוף ,כשראה במסוף שלו שאין לי טסט על המוסטנג משנת 2001,הוצאתי את האישור הזמני שהיה לי ,והכל עבר עם חיוכים,ושיחה על הדודג' שהיה לו פעם ...ונסעתי להמשיך בטסט.

פורסם

אישור התנועה הזמני לא תקף בשישי אחה"צ ושבת וכן בחגים, אבל כמו תקנות השעות האסורות לתנועה יש אולי שוטר תנועה אחד שיודע איך אוכלים את האישור הזה בין כה...

מאיפה הבאת את זה?!?! -ככל הידוע לי- הדבר היחידי, שכן מופיע באישור- זו הצהרה, שהרכב חייב להיות תקין, וגם זה, כאמור לא נראה לי, שממש משנה, כל עוד לא תסע ברכב ללא בלמים, לדוגמה! אנחנו לא מדברים כאן על ה"אישור נסיעה לצורך התיקונים", שנותנים במכון טסטים, כשנכשלים בטסט, אלא באישור שלוקחים במשרד הרישוי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...