Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסטנג 1967 GT500

idolil
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,רציתי לדעת איפה אני יכול לעשות טיפול לרכב שלי בארץ באזור המרכז או רעננה הכי רחוק.

אני מחפש מוסך שמבין ברכבים ישנים עם קרבורטור ויודע לכוון בלמים וכל זה...

תודה עידו

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פששש יש לך שלבי ?

כמה עלה לך להביא אותה לארץ ?

מה אתה רוצה ממנו?

תתחדש חבר וברוך הבא לפורום:lol:

בעיקרון כל מוסך יודע לטפל בברקסים ולגבי קרבורטור גש למכון קרבורטורים, יש כאן חבר בפורום את צביקה אבל הוא נמצא בנתניה.

אבל חכה להמלצות ממי שמטפלים כאן במוסטנגים.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
מה אתה רוצה ממנו?

מה הוא רוצה ממנו? הבן אדם בא וזורק לאויר שיש לו GT500... אני מאמין שאתה יודע שזה לא בדיוק מוסטאנג רגילה או אפילו מתקרבת לזה וגם בארה"ב הגדולה זה אוטו מאוד יקר אם המספרים תואמים אז כנראה שיש פה כמה אנשים שמופתעים שיש מכונית כזאת בארץ ועוד בשאלה נונשלנטית כזאת כאילו הוא שאל לגבי פורד פיאסטה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
מה הוא רוצה ממנו? הבן אדם בא וזורק לאויר שיש לו GT500... אני מאמין שאתה יודע שזה לא בדיוק מוסטאנג רגילה או אפילו מתקרבת לזה וגם בארה"ב הגדולה זה אוטו מאוד יקר אם המספרים תואמים אז כנראה שיש פה כמה אנשים שמופתעים שיש מכונית כזאת בארץ ועוד בשאלה נונשלנטית כזאת כאילו הוא שאל לגבי פורד פיאסטה.

ההתבטאות, לא נשמעת טוב.

זה מעורר אוטומטית תגובה.

יש דרך להגיד כל דבר, לדוגמא, "ואוו, מצטער שלא יכול לעזור אבל נשמח אם תיתן קצת פרטים על האוטו", במיוחד שמדובר במשתמש חדש לגמרי בפורום שזו ההודעה הראשונה שלו, בסך הכל קצת דרך ארץ אבל אולי אני טועה:?:

כן גם אני מופתע שיש מכונית כזו בארץ, אבל אם תיכנס ל "יד 2" תוכל לראות עוד כמה רכבים שיובאו לארץ והם עומדים למכירה עוד לפני ששוחררו מהמכס ואפילו כאלו שעומדות למכירה לפני שהן הגיעו כלל לארץ...

תופעת הייבוא הולכת וצוברת תאוצה ולדעתי לא רחוק היום שההיצע יעלה על הביקוש וכל המייבאים למיניהם יבינו שרכבי אספנות זה לא בדיוק ביזנס...

חוץ מזה מה יש לך נגד פיאסטה???:lol:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

אני מאמין שאני מכיר את האוטו הזה יותר טוב ממך

למה יש לך אשליה שבאמת יש לו שלבי?

על מלא מוסטנגים בארץ אומרים הנה שלבי , בסוף זה איזה גרוטעה מחלידה עם 6 צילינדר ובמקרה הטוב זה פסטבק

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

בפרדסים של איזור תעשייה רעננה נמצא שם מוסך

שמתמחה ברכבים אמריקאים ישנים.

שמו של מנהל המוסך ארז סנטו.

יהורם !

אין על מי לסמוך רק על אבינו שנמצא במילואים!!!!!!

פורסם

נכון באזור התעשיה ברעננה יש עוד אזור של מוסכים בצמוד לאזור תעשיה

רק המוסך של האמרקאיות לא בהנהלת ארז סנטו...

ארז הוא בעל מכון גירים.

לסדנה של האמרקאיות שייכת לבן אדם מאד תותח בתחום שקוראים לו איציק ראובני

אני ממליץ עליו בחום

0544779944

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

מסתובב ברעננה באמת משהו שנראה כמו רפליקה של "אלינור" רק עם מכסה מנוע קצת שונה ולא במצב של תצוגה אבל אכן רכב יפה (כל זה לפי דברי חבר שחבר שלו צילם את האוטו ואני מנסה כרגע להשיג את התמונות!)

פורסם

שלום לך,

לדעתי הכי טוב שתתיעץ עם מועדון פיול סלאטס הישראלי רובם מטפלים באותו מוסך.

אם אני לא טועה, פעם עברתי בכפר קאסם וראיתי שם מוסך umi ובתוכו ומחוצה לו היתה כמות נכבדת, או בעצם היו רק מכוניות שלפי דעתי שייכות לחברי מועדון פיול סלאטס הישראלי.

אז זו תהיה לך אינדיקציה מסויימת.

אני יודע שכפר קאסם נשמע קצת לא רציני, אבל המוסך הזה ספציפית הוא מאוד רציני, הצצתי פנימה וראיתי דברים המעידים על סטנדרטים גבוהים, כגון פריסת יריעות עור על הכנפיים כנגד שריטות על 2 הרכבים שעבדו עליהם באותו זמן ועוד...

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

אכן (!) מסתובבת לה באיזור רעננה רפליקת אלינור, ואכן רשום על הצד GT 500! השאלה היא האם זו GT 500 אמיתית?

תמונות להמחשה יעלו ברגע שאני יבין איך מעלים תמונות... מישהו?

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם
אכן (!) מסתובבת לה באיזור רעננה רפליקת אלינור, ואכן רשום על הצד GT 500! השאלה היא האם זו GT 500 אמיתית?

תמונות להמחשה יעלו ברגע שאני יבין איך מעלים תמונות... מישהו?

במקרה ראיתי אותה לפני כמה שעות, והופתעתי מאוד.

רפיקה שנראית במצב מעולה, שמורה ביותר!

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

• תוכן חדש...