Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חומצה למצבר?

gluk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אפשר להשיג?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני יודע, שבד"כ שמים מים מזוקקים, אבל במיקרה הזה מדובר במצבר, שעומד כ-12 שנה והתייבש לגמרי. ברור לי לגמרי, שלא ייצא ממנו כלום, אבל סתם בא לי לעשות ניסוי, רק בשביל הקטע...:oops: אז נראה לי, שבמיקרה הזה מים בטח ללא יעזרו כבר...:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זה יהיה כמו כוסות רוח למת

גם אם תשים חומצה חדשה זה לא יעבוד

התאים כבר כגמורים וזה לא מצבר חדש

חוץ מזה שלסוללות יש פריקה עצמית

תשים מצבר חדש קצת יקר היום אבל אין מה לעשות

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

יקר זה לא מילה

עוד מעט יגנבו לנו את המצברים ולא את המכונית

מה שכן לפני שנה קניתי מצבר תוצרת תורכיה האמת עד עכשיו הוא בסדר גמור

כל שאחריות המצבר גדולה יותר כך המחיר שלו יקר יותר

פורסם

מה שאתה יכול לעשות זה לקנות חומצה גופרתית למצברים (אלקטרוליט) למלא את המצבר ולבדוק את את המתח שלו.

במידה והמתח הוא פחות מ 4.5 וולט כאן אפילו פריקה עמוקה לא תעזור.

נראה לי פשוט יותר לקנות מצבר חדש.

בברכה,

רודי

פורסם

תלך למגרש ברזל ומרכב נורמאלי יחסית תוריד מצבר ותעשה ניסוי תחליף חומצות. אני בודק את המצברים שם ע"י קיצור הקטבים אני כבר 3 שנים לא קונה מצברים.

פורסם

תמיד תוכל לקחת ממצבר ישן.

אבל בזהירות, בזהירות, בזהירות!!! לבש כפפות, כיסוי עיניים וסינור גומי וזהירות!!!!

שלמה דן גדרון

פורסם
מה שאתה יכול לעשות זה לקנות חומצה גופרתית למצברים (אלקטרוליט) למלא את המצבר ולבדוק את את המתח שלו.

במידה והמתח הוא פחות מ 4.5 וולט כאן אפילו פריקה עמוקה לא תעזור.

נראה לי פשוט יותר לקנות מצבר חדש.

נו, ומה אני שואל: איפה קונים חומצה הזו?:roll: חברים, לא הבנתם אותי: אני לא צריך את המצבר הזה כרגע, ובטח לא ליקנות חדש- אני סתם עושה ניסוי עם משהו, שבמיקרה נפל לי לידיים! ממש לא מעניינת אותי התוצאה מבחינה "פרקטית"- שוב, זה רק ניסוי מסקרנות!:twisted: אני חשמלאי בין היתר, ואת כל הדברים אני יודע, רק לא יודע, איפה אפשר להשיג את החומר? אחרי זה המצבר כנראה יהפוך לקישוט. אגב, שאלה נוספת: איך נראה לכם, שאוכל לפרק אותו, להוציא את כל ה"תוכן" שלו ולהרכיבו חזרה "ריק" עם מינימום נזק חיצוני?

פורסם

אם כול זה רק לשם השעשוע או הניסוי, הייתי יורד מהנושא. חומצה גופרתית היא אחד הדברים הכי מסוכנים ומאכלים שיש על פני כדור הארץ (וגם במאדים יש, בשפע...). מה גם שאני די בטוח שאף סוחר מוסמך לא ייקח הסיכון וימכור לך. הבעיה היא שאם תיגרם תקלה לא תוכל לעשות כלום. אני מדבר על נזילה או שפיכת החומצה.

פורסם
יקר זה לא מילה

עוד מעט יגנבו לנו את המצברים ולא את המכונית

מה שכן לפני שנה קניתי מצבר תוצרת תורכיה האמת עד עכשיו הוא בסדר גמור

כל שאחריות המצבר גדולה יותר כך המחיר שלו יקר יותר

וואלה יוסי אתה צודק ב100%.

לפני חודש פרצו (פתחו את הדלת אם מפתח אחר) לסובארו DLשל אבא שלי ומה גנבו??????

רק את המצבר.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
אם כול זה רק לשם השעשוע או הניסוי, הייתי יורד מהנושא. חומצה גופרתית היא אחד הדברים הכי מסוכנים ומאכלים שיש על פני כדור הארץ (וגם במאדים יש, בשפע...). מה גם שאני די בטוח שאף סוחר מוסמך לא ייקח הסיכון וימכור לך. הבעיה היא שאם תיגרם תקלה לא תוכל לעשות כלום. אני מדבר על נזילה או שפיכת החומצה.

נתחיל מזה שזה לא כמו שאתה מציג את זה, אני עבדתי הרבה עם חומצת מצברים (כולל נגיעה בידיים חשופות בחומצה) והדבר היחידי שקרה לי זה היה שפשוט טיפה נאכל לי המכנס, שום כוייות ושום כלום.

ובקשר למכירה אין שום בעיה לקנות חומצה ואף מוכר לא יסרב למכור לך אותה.

בברכה,

רודי

פורסם
נתחיל מזה שזה לא כמו שאתה מציג את זה, אני עבדתי הרבה עם חומצת מצברים (כולל נגיעה בידיים חשופות בחומצה) והדבר היחידי שקרה לי זה היה שפשוט טיפה נאכל לי המכנס, שום כוייות ושום כלום.

ובקשר למכירה אין שום בעיה לקנות חומצה ואף מוכר לא יסרב למכור לך אותה.

אני מניח שעבדת עם תערובת המשמשת למילוי למצברים, אשר באמת מכילה חומצת גופרית. אבל הבחור מעונין בחומצת גופרית נקייה, וזה משהו שלא כדאי להתקרב אליו ושוב, די קשה להשיג. באחריות ומניסיון אישי. תאמין לי, אם תיגע בחומצה גופרתנית בידיים חשופות - לא היו נשארות הידיים בכדי לכתוב כאן.

• תוכן חדש...