Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש אחת שראיתי בפנקס אם אתה מכיר את המקום זה לפניי אור יהודה אם באים מת"א. בפנייה השנייה שמאלה אחריי שאתה נכנס ליישוב סע לאט תראה את הרכב תבדוק מי הבעלים אין לי מושג אם למכירה.

פורסם

אהלן,

לי יש אחת בשיפוץ ואחת לחלקים בלבד.

לא ידוע לי על מישהו שמוכר כרגע אחת לשיפוץ ואני די מכיר את רוב האלפאסוד בארץ (או ככה אני רוצה לפחות לחשוב...)

אני ממליץ שתדבר עם איציק מבית דגן, יכול להיות שהוא מכיר מישהו שיש לו.

052-4347776 03-9605294

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אם אתה מעוניין שלח לי הודעה פרטית ואני יקשר אותך למישהו שמתעסק עם שיפוץ אלפות ישנות ויש לו כמה אלפות סוד אולי הוא יהיה מעוניין למכור לך .

פורסם

יש עוד אחת שעומדת כבר שנים בשכונת שרונה ברחובות.

לפי מה שראיתי תוך כדי נסיעה הרכב במצב ריקבון מתקדם.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
בורזום, אם הספרינט שצילמת למכירה, הייתי שמח לקנות את הג'אנטים שלה.

היא בבעלות שני בחורים חרדים ממושב חרדי. בפעם אחרונה שבדקנו הם רצו עליה 5K - מטורף!

בכל זאת, הנה עוד קצת תמונות:

74852164.jpg

74852155.jpg

74852156.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אני חושב שאני מכיר את האוטו הזה לפי הדפיקה בבגאז'...

ראיתי אותו פעם. ספרינט במצב כזה שווה לדעתי אולי 1000 שקל, וגם זה יותר בגלל החלקים שאפשר להוציא ממנה ולא כרכב לנסיעה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...