Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש רדיאטור במצב תקין לג'יפ וויליס MB שנת 1942 שעובר כרגע תהליך שיפוץ אצלנו.

האם ניתן למצוא בארצנו אחד כזה במצב שמיש או שעלי לייבא מחו"ל בלבד אחד חדש\משומש.

תודה לעוזרים,

עידן.

פורסם

אני מעריך שא תמצא אחד תקין - ייבא אחד שלם מחו"ל.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ניראה לי שניתן לבנות רדיאטור שיתאים אצל יצרני הרדיאטורים בארץ כמו "בשן",

זה יעלה פחות מאשר לייבא.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

זה יעלה פחות מאשר לייבא.

הפעם אני לא מסכים עם העיצה - לגיפ' וויליס MB יש ערך כלכלי והיסטורי רב כאשר הוא מקורי. לרדיאטור המקורי יש מאפיינים מיוחדים שכדאי לשמור עליהם - לשם הדוגמא - בין וויליס MB לבין פורד GPW (שניהם גיפים ממלחמת העולם שלעין בלתי מקצועית נראים זהים) יש הבדלים ברדיאטורים, ומביני עניין וחובבי הזאנר יודעים לבחין בינהם בנקל.

לסיכום אני לא בטוח שהעלות של ייבוא רדיאטור מקורי (אפילו מייצור חדש) תהווה נתון בעל משמעות רבה בשיפוץ רכב בעל ערך היסטורי מיוחד שכזה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

דווקא רדיאטור לחפשייבא או משומש לאחר שמשקיעים כל כך הרבה כסף בשיפוץ רכב,יש כמה וכמה יצרנים בארץשעל פי מידות ניתן לייצר רדיאטור חדש ואיכותי אם תרצה המלצות אשמח לעזור לך,לטנדר שלי בניתי רדיאטור גם מחוזק וגם גדול יותר מבחינת השורות

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

זה יעלה פחות מאשר לייבא.

חיפוש קצר בפורום של "ג'פולוג" על הרדיאטורים של "בשן" יגרום לך לשנות את דעתך.

יש ביקורת לא חיוביות על איכות הרדיאטורים שלהם ואורך החיים שלהם.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

היה בשוקעתיק אחד כזה חדש ורצו 400 ש"ח

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם הדודים של הרדיאטור המקורי טובים, אפשר להחליף רק את רשת הקירור ולהשאיר את הרדיאטור כמו מקורי. זה נעשה בעבר בארץ ואפשר להגיע לאיכות טובה מאד של קירור. חשוב להקפיד על מכסה ללא לחץ!

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...