Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מצאתי את הבטה הזו למכירה באי-ביי במיאמי-ארה"ב.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&sspagename=STRK%3AMEBTOX%3AIT&viewitem=&item=170212076302&_trksid=p3984.cTODAY.m238.lVI

ללא רישוי, ללא טיטל, ממוכר בעל 0 פידבק שנרשם לפני שבועיים.

מוגדרת ע"י המוכר כרכב לחלקים בלבד.

דגם אמריקאי - מנוע 1.8 חלש, פגושים מכוערים.

בתמונות - יפייפיה.

דעתכם על רכישת רכב ללא טיטל ממוכר ללא היסטוריה בלא בדיקה פיזית של הרכב?

זה נראה מסוכן מאוד, מנגד בנתיים (אולי בגלל זה), המחיר נמוך. נראה לכמה יגיע לקראת סגירת המכירה.

האם ניתן לייבא רכב לארץ ללא טייטל?

והכי מעצבן, חזרתי לפני שבועיים משבוע במיאמי, האוטו שוכב אצלו כנראה שנים, לא יכל להקדים המכירה בטיפה :-(

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

הבטה במיאמי במצב כללי ממש טוב (למרות שמבחינת פח אין לדעת), אך ללא רישוי אין מה לעשות איתה ולהעביר חלקים לבטה אחרת יהיה קשה מכיון שצריך בסיס טוב ואת זה לצערי אין בארץ

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

הבטה במיאמי במצב כללי ממש טוב (למרות שמבחינת פח אין לדעת), אך ללא רישוי אין מה לעשות איתה ולהעביר חלקים לבטה אחרת יהיה קשה מכיון שצריך בסיס טוב ואת זה לצערי אין בארץ

פורסם

הבטה במיאמי במצב כללי ממש יפה (למרות שמבחינת שלדה לא ניתן לדעת), חשבתי על הרעיון של לייבא אותה למטרת חלקים אך נטשתי את הרעיון כי אישית יש לי את מה שאני צריך

פורסם

לייבא לכביש.

בארץ אפשר לייבא הכל חוץ מ-נשק/קורקינט בנזין/טנקים למינהם/מטוסי קרב למינהם/רובי אוויר/חרבות[צריך להיות מקומבן על זה]/דלק גרעיני ועוד 1001 דברים.

אבל את זה לחלקים אתה יכול להכניס.

----

פורסם

זו הבטא הכי יפה שראיתי בחיי,

אני לא יודע מה סדר גודל המחירים של הלנציות האלו בחו"ל אבל אם זה נחשב זול הייתי הולך על זה אפילו מייבא אותה לחלפים,

ומעביר הכל לבטא ישראלית או שהייתי מאשר אותה לכביש בצורה שהמבין יבין.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

המוכר כותב במפורש:

''רכב לחלפים בלבד - ללא ניירות!''

אז מה?

ממתי אפשר לקבל רשיון יבוא על רכב שאין לו ''טייטל''?

הים מלא דגים ואתם מחפשים דגים במדבר? חסר הזדמנויות?

לדעתי הרכב מתאים לאזרח אמריקאי לחלפים בלבד.

הצעה שלי - לרדת מזה.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

האם ייבוא של רכב לחלקים גם מצריך טייטל ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
האם ייבוא של רכב לחלקים גם מצריך טייטל ?

ראשית, לא ניתן ליבא רכב ללא ''טייטל''.

שנית לא ניתן ליבא רכב לחלקים.

מתלהט ויכוח בין המכס על רמת הרכב ברגע היבוא,

רכבים ברמה 6 שנראים ערמת ברזל לא נכנסים לארץ גם במידה

ויש להם רישוי, על אחת כמה וכמה רכב לפירוק שאין לו רישוי.

שבוע טוב

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

קראתי וקראתי, וככל שאני מבין לא כתוב בשום מקום שאין לרכב טייטל. כתוב שמדובר ב salvage vehicle כלומר כזה שהיה מעורב בתאונה או גניבה. רכב כזה, אם יש לבעליו המסמכים, יכול לקבל salvage title , ולהיות מיוצא מארה"ב. לגבי רשיון יבוא על טייטל כזה אין לי מושג - שווה לבדוק.

מה שהיה מרתיע אותי ברכב הספציפי הזה זה הסתירות ואי הוודאויות הרבות. מדובר במוכר טרי ללא מוניטין, רכב שנראה נהדר אבל נמכר לחלפים, גירסאות שונות לגבי תקינות המנוע ועוד. גם התמונות מרוחקות מידי כדי לדעת בוודאות מה מצב הגוף, ואין התמקדות באזורי החלודה שאופיניים לרכב זה. אם יש לך מישהו שיכול לבדוק פיזית את האוטו, לתהות על קנקנו של המוכר, ולראות למה מדובר בסלבג' - אולי זה שווה. באמת אין הרבה בטות שנראות כך.

נמרוד

פורסם

מה שהיה מרתיע אותי ברכב הספציפי הזה זה הסתירות ואי הוודאויות הרבות. מדובר במוכר טרי ללא מוניטין, רכב שנראה נהדר אבל נמכר לחלפים, גירסאות שונות לגבי תקינות המנוע ועוד. גם התמונות מרוחקות מידי כדי לדעת בוודאות מה מצב הגוף, ואין התמקדות באזורי החלודה שאופיניים לרכב זה. אם יש לך מישהו שיכול לבדוק פיזית את האוטו, לתהות על קנקנו של המוכר, ולראות למה מדובר בסלבג' - אולי זה שווה. באמת אין הרבה בטות שנראות כך.

נמרוד

ובדיוק בגלל כל זה אני חושש.

יותר מדי פעמוני אזהרה מצלצלים לי בראש, אבל מנגד שם מצויות גם ההזדמנויות הגדולות...

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...