Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית דלק במיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ולחובבי המיני בפרט.

להלן הבעיה אני מקווה שיעזרו לי לפתור אותה בפורום זה .

לאחר החלפת ה"בומבות" במיני דבר שעשה פלאים לגובה הרכב והגביה אותו באופן משמעותי ,

צצה לה בעיה חדשה שלא הייתה קודם לכן .

המיני פשוט לא רוצה להניע . , לאחר בדיקה ראיתי שדלק לא מגיע לפילטר דלק ( הוא שקוף ולכן אני יכול לראות את זה .

במיני שלי ישנה משאבת דלק חשמלית ולפי התקתוקים נשמע שהיא עובדת טוב מאוד , מה שכן חשדתי בה ולכן הרכבתי משאבת דלק מאותו סוג - חדשה , אך הדלק מסרב להגיע .

כמו כן על הדרך כבר הוחלפו כל הצינורת בין דלק מאיזור המנוע למשאבת דלק הקטע המחבר בין המשאבה לפילטר דלק ולקרבורטור . וזאת על מנת לשלול סתימה באחד הצינורות .

אבל הדלק לא רוצה להגיע לפילטר דלק ולאחר מכן למנוע.

יש לי כמה שאלות :

1. אין אני יכול לבודד את הבעיה שנוצרה ?

2. האם הפרש הגבהים שנוצר עליה של כ 4-5 ס"מ יכולה לגרום לכך שלמשאבת הדלק לא יהיה מספיק כוח לשאוב את הדלק מהמיכל ? אם הפרש הגבהים הזה משפיע מה ניתן לעשות ?

3. איך אני יכול לעקוף את המשאבת דלק ולהזרים דלק ישירות למנוע על מנת לנטרל בעיה זאת .

בתודה

וברכת שבוע נפלא

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

המלצה שלי תשתמש במשאבת דלק של סוברו

המיקום של משאבה חשמלית חייב להיות בחלק האחורי של האוטו מתחת למיכל

כיוון שהיא דוחפת ולא מושכת

בכל אופן המלצה שלי שים משאבה של סוברו

עולה 80 שקל התחליפית בערך ותעשה אצלך את העבודה מעולה

יש לה לחץ של קצת פחות מ 3 פיאיסאי

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אבל בסובארו המשאבה נמצאת קדימה...

בכל אופן הבומבות שהתקנת הן מקוריות לא?

בכל אופן לא צריכה להיות בעיה של שאיבה בגלל הגובה, מה יקרה אם אתה עולה\יורד במדרון??

היות ואתה אומר שהחלפת למשאבה תקינה אז הבעיה היא כנראה במיכל הדלק,

אני מהמר רק על סתימה או צינור דלק (מהמיכל למשאבה) פגום, בגלל שהצינור פגום הוא יונק אויר ולא את הדלק.

אם הצינור תקין אז יש כנראה סתימה(קשה להאמין אבל בכל זאת),אם יש לך קומפרסור אז תדחוס אויר בכיוון ההפוך (לתוך המיכל), אם קיים שסתום אז זה עלול לפגוע בו ולכן לא ממולץ.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
המלצה שלי תשתמש במשאבת דלק של סוברו

המיקום של משאבה חשמלית חייב להיות בחלק האחורי של האוטו מתחת למיכל

כיוון שהיא דוחפת ולא מושכת

בכל אופן המלצה שלי שים משאבה של סוברו

עולה 80 שקל התחליפית בערך ותעשה אצלך את העבודה מעולה

יש לה לחץ של קצת פחות מ 3 פיאיסאי

מאיפה המחיר הזה? אשמח לקנות אחת רק ליתר בטחון שיהיה בבגאז'

המשאבה החשמלית הזולה ביותר שמצאתי (סינית בלי אחריות) עולה 240 ש"ח, כמובן שלא קניתי...

לגבי המיני, יש לבדוק הגעת הדלק מהטנק למשאבה.

בשלב הראשון חבר צינור מגריקן דלק אל המשאבה וראה אם היא מושכת, אם לא ככל הנראה בעיה בקרבורטור (אם החלפת צנרת מהמשאבה עד לקרבורטור).

היתה לי בעיה דומה אחרי החלפת אטמים בקרב' שהוא פשוט נסתם, המשאבה לא יכלה לדחוף ולכן גם לא לינוק, פילטר הדלק נשאר נקי.

אם אתה מצליח להניע עם גריקן חפש את הבעיה מהטנק עד למשאבה.

בהצלחה.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

שלום ותודה לכל העוזרים

לאחר כתיבת השורות למעלה , החלטתי להחליף את הצינור מהמיכל עד המשאבה , ממש צינור חדש.

ולצערי הבעיה לא נפתרה .

כמו כן ברגע שאני מנתק את הצינור מהמיכל זורם דלק החוצה , כך שאין סתימה כלשהיא .

חזקתי את כל המחברים של הצינורות וזאת על מנת למנוע כניסת אוויר .

אך לצערי לא מגיע דלק .

לכאורה הכל נראה תקין וטוב , מה יכולה להיות הבעיה ? יש עוד רעיונות ?

בבקשה .

אני רוצה את המיני שלי בחיים , :-( עזרו לי .

בברכה

סוף שבוע נפלא

תסעדו ותשבחו .

מינימן

פורסם

ראשית תנסה להזריק דלק עם מיכל חיצוני "אינפוזיה".

כמו כן אני הייתי "מקצר" את הפילטר דלק ומנסה להניע בלעדיו. יכול להיות שהוא גורם לבעיה (מהשירשור לא הבנתי עם החלפת אותו או לא...)

בהצלחה,

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

אולי החיבורים או המשאבה הפוכים ולכן המשאבה עובדת הפוך ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

שלום לכולם

לא החלפתי את פילטר הדלק . כנראה שאני יעשה את זה מחר .

לגבי אינפוזיה , אם אני ישפוך קצת דלק לקרבוקטור הדבר לא יגרום לבעיות כלשהם ?

אני יעדכן מחר בערב

תודה וברכת שבוע טוב

מינימן

פורסם

איפה המשאבה שלך נמצאת ? תתחיל בזה

אם היא מקדימה והגבהת את האוטו (שאני לא מבין מה הרעיון , אבל שיהיה )

יהיה לה יותר קשה כי גם ככה דוחפת ואין הפרשי גבהים

בסוברו המשאבה נמצאת ליד המיכל ( מתחתיו )

מבחינת מחיר זה מה שאמרו לי שזה עולה לפני שנה בערך ואחרי זה חבר הביא לי אז לא קניתי

אולי המחיר עלה או שהמחיר שגוי

בכל אופן היא נראת כמו ביצה צבועה בפסיבציה

אצלי היא עבדה מצויין במוס כל עוד לא פתחתי מצערת מלאה ואז היה חוסר דלק

אצלך אין מצב בעולם שזה יקרה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

1.

מחר תבדוק את המשאבה.

קורה שהמשאבה מתקתקת אבל הדיאפרגמה בתוכה קרוע או מנותקת והמשאבה עושה "רושם טוב", אבל לא קורה כלום.

כדי לבדוק את המשאבה חבר את צינור הדלק לבקבוק (של שתיה קלה) ותראה אם המשאבה שואבת דלק.

ממשאבה חשמלית צריכה להיות זרימה קבועה וטובה של דלק. למיני מספיק גם שפריץ קטן.... לי יש משאבות סובארו במנועים של חמישה ושישה ליטר ואין שום בעיה.

2. תבדוק אם לא הרכבת את הפילטר הפוך. בפילטר יש חץ של כיוון זרימה, עם שסתום "אל חזור". אם הפילטר מורכב הפוך, הוא לא יאפשר זרימה של דלק.

3. גם אם הפילטר מלוכך הוא לא יאפשר לדלק לזרום.

4. יתכן ונתקע לך שסתום בתוך הקרבורטור. תבדוק אם יש שמן בקרקבורטור. (בורג פלסטי בראש בקבורטור עם בוכנה).

5. לא ברור אם התקלה התחילה כך סתם, או שהתעסקת עם מערכת הדלק ואז נוצרה הבעיה. אם התעסקת עם מערכת הדלק אז חזור על כל מה שעשיתה ובדוק שנעשה נכון. אם לא זו סתם סתימה או תקלה במשאבה ותמצא אותה.

בהצלחה.

שלמה דן גדרון

פורסם

פשוט אבל גורם הרבה בעיות!

1. בדוק שיש דלק במיכל... למלא עד לסוף!

2. בדוק שאין וואקום במיכל הדלק צריך להיות חור קטן או צינורית למניעת ווקום לבדוק שהם לא סתומים!

3. החלף פילטר דלק וודא כיוון הרכבה על פי החץ!

4. נקה פילטר אוויר...לא קשור אבל תמיד שווה!

חבר מיכל קטן עם דלק לפני פילטר הדלק, הרם אותו מעל גובה המנוע והדלק (התנע) את הרכב, אם הרכב מניע יש בעייה בהעברת הדלק לקרבורטור-סתימה או משאבת דלק תקולה!

בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם

ולחובבי המיני בפרט

אז כמו שהבטחתי את הבעיה נפתרה:

לכל מי שלא מכיר את המיני : להלן מסלול הדל עד למנוע ( לפחות אצלי במיני)

1. מיכל דלק -> צינור דלק גמיש -> ניכנס לצינור מתכתי (הצינור דלק והצינור המתחתי מחוברים בבנד ברזל) -> הצינור מגיע לאיזור הקידמי של הרכב -> מחובר בעזרת בנד מתכת לצינור גומי -> נכנס למשאבת דלק -> פילטר דלק -> כניסה לקרברטור .

ראשית דבר ניתקתי את כל המסלול וחיברתי את מיכל הדלק עם צינור דלק לכניסה למשאבה בלי הפילטר , מה שגרם לדלק לזרום והרכב היניע (דבר מרגיע ) אז הוחלט להחליף את הצינור המתכת לצינור גומי שימשך עד למשאבת דלק , החזרתי את פילטר הדלק והרכב היניע בלי בעיה , הבעיה נפתרה . הרכב היניע ושימחה התמלאה בליבי .

אבל לא מספיק לפתור את הבעיה צריך להבין מה עומד מאחוריה.

אז צינור המתכת פורק והתגלת הבעיה , סדק קטנטן באמצע הצינור ,שכמעט ולא נראה לעין , שגרם לכניסת אויר ובכך לא לאפשר לדלק להגיע , ולגרום למשאבה לעבוד על ריק. ( לא ראיתי נזילת דלק מהאיזור הזה .)

לקחתי את הצינור , יצרתי אחד חדש לפי הכיפופים הדרושים הרכבתי אותו כמו שצריך להיות , חיברתי את כל צינורות הגומי לדלק .

והמיני חזרה לחיות ולנסוע .

בהזדמנות זאת רציתי להודות לכל העוזרים והעוזרות בנושא .

תודה

מינימן

• תוכן חדש...