Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע על שיטה טובה לדעת מתי הרמזור מתחלף

אני מתכוון מתי הוא מתחלף מאדום לירוק

(בצמתים הגדולות)

נראה אם מישהו יעלה על הסקופ שאני עליתי עליו.

(למי שלא הבין התגלית היא שיטה לדעת מתי הרמזור מתחלף)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מסתכל על הרמזור האחרון ועל של הולכי הרגל

אחרי ששל הולכי הרגל נהיה אדום אתה מחפש איזה רמזור ירוק, הרמזור הירוק מתחלף לאדום ושלך בדיוק מתחלף לאדום-צהוב ואח"כ ירוק

כאילו דההההההההה

יובל.

פורסם

יובל אמרת "כאילו דההה"

בדיוק , דההההה

סקופ זה משהו שלא כולם יודעים

ידיעה מרעישה

תגלית

את מה שאתה אמרת מלמדים בשעורי נהיגה

נראה לך שאני כול כך מנותק מהמציאות שאני לא ידע כזה דבר

ויכתוב שהוא סקופ?????

בכול מקרה

אני עדיין מחכה לניחושים רעיונות והצעות שלכם

אני מזכיר

רק בצמתים הגדולות

אתם יודעים המרכזיות בתוך הערים

אלו שיש בהם קבצנים

פורסם

אני לא מאמין

יש לנו זוכה (ידעתי שאסור לי לתת טיפ סמוי)

כן גברותי ורבותי

אכן סקום מדהים

שימו לב

הקבצנים עוברים בין המכוניות

וברגע שהם חותכים הצידה לעבר האי תנועה

הרמזור מתחלף

הם כנראה שיננו כמה שניות לוקח לרמזור להתחלף והם סופרים בלב

שיטה מעולה למי שעומד רחוק מהרמזור ולא רואה את הרמזור של הולכי הרגל

פורסם
יובל אמרת "כאילו דההה"

בדיוק , דההההה

סקופ זה משהו שלא כולם יודעים

ידיעה מרעישה

תגלית

את מה שאתה אמרת מלמדים בשעורי נהיגה

נראה לך שאני כול כך מנותק מהמציאות שאני לא ידע כזה דבר

ויכתוב שהוא סקופ?????

זה היה בצחוק כאילו דההה, היה סביר שיש לך משהו טיפה יותר חכם..... אבל סה"כ קבצן אין לו טעם לחיים ויש את אלה שפשוט ישארו לך מול האוטו שתדרוס אותם, מקסימום לא ימותו = מלא כסף מהביטוח

יובל.

פורסם

הקטע היותר גרוע בסיפור , שלפעמים הקבצנים האלה גורמים לרמזור אדום במכוון.

יש כפתור לחיצה כזה של הולכי רגל בצמתים בהם מותקנת מערכת אוטומטית, הם לוחצים עליו אחרי שהרמזור נהפך ירוק ואז גורמים לכך שהמחזור של הרמזור הירוק למכוניות יהיה הקצר ביותר.

פורסם
הקטע היותר גרוע בסיפור , שלפעמים הקבצנים האלה גורמים לרמזור אדום במכוון.

יש כפתור לחיצה כזה של הולכי רגל בצמתים בהם מותקנת מערכת אוטומטית, הם לוחצים עליו אחרי שהרמזור נהפך ירוק ואז גורמים לכך שהמחזור של הרמזור הירוק למכוניות יהיה הקצר ביותר.

לא חשבתי על זה... גאוני!

ועוד הם קבצנים... :idea:

Finger's gonna kill me.

פורסם

שמתי לב שאוטובוסים של "דן" תמיד עוברים בנתיב החוצה את הצומת כשהרמזור שלהם כבר התחלף באדום, כלומר כשלי כבר יש ירוק...

כלומר: אוטובוס של דן מתקרב לצומת = הרמזור עומד להפוך ירוק!!! 8)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

יש באחת הצמתים המרכזיות ברעננה (צומת רעננה\הרצליה\פארק),ביציאה מ"פארק רעננה",רמזור שבצידו הימני שעון (סטופר)בשיטת ספירה לאחור וכך יודעים כמה שניות יש עד לירוק.אם למישהו נראה שזה פיתרון,אז רק שתדעו שזה מעצבן עד יותר וגורם להתנהגות כפייתית בכל צומת (התחלתי לספור שניות בצמתים :silly: ).

פורסם

אלו האהובים עלי ביותר, במיוחד אם אני מצליח להפעיל אותם בדיוק כשאני עובר.

למי שלא מכיר אלו הרמזורים שקולטים חפץ מתכתי כבד כמו אוטו והופכים לירוק.

יש אחד כזה בפניה האהובה עלי ברעננה באזור התעשיה. אני עושה יוטרן, נוסע הכי מהר שאפשר, עושה את הפניה ימינה, עושה עוד יוטרן ועושה את הפניה שמאלה בכיוון ההפוך, ואז רואה אם אני מספיק להגיע לרמזור לפני שהוא מתחיל סבב חדש - אם כן אז אני "מפעיל" אותו והוא נעשה ירוק בשניה שאני מגיע...

אוי, משעמם ברעננה :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הם האוייבים החדשים שלי בתור נהג על דו"ג, כל פעם הם תקועים איפה שאני צריך לעבור עם הקטנוע. לפעמים הם איפלו מגיחים מאחורי איזה אוטובוס רק כדי לבחון את מהירות התגובה שלי על הברקסים :mad:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
הם האוייבים החדשים שלי בתור נהג על דו"ג, כל פעם הם תקועים איפה שאני צריך לעבור עם הקטנוע. לפעמים הם איפלו מגיחים מאחורי איזה אוטובוס רק כדי לבחון את מהירות התגובה שלי על הברקסים :mad:

או לבחון את כושר הספיגה של הקבצנים ...

• תוכן חדש...