Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום!

היום קיבלנו הזמנה ממפיקי "המופע המוטורי",תכנית הרכב של אלי אילדיס בערוץ 10 להשתתף בתכנית. ואנו בוחנים את האפשרות להשתתף.חבריםבעלי סובארו המעונינים להשתתף בתכנית ,צרו קשר עמנו בנייד .

תודה

מנהלי מועדון "סובארו קלאסי".

אלון אברהמוב.

משה אזולאי. 050-736-00-67

ה.פ יש לשלוח ל: M.Azulay או ל aloni002005

ליעוץ בנושאי סובארו.

http://www.tipo.co.il/zone/index.asp?zone=12352550906229

להצטרפות למועדון יש לשלוח מייל ל [email protected].il

פורסם

אני אישית מאוד ישמח לראות את סובאריות הפשע בתוכנית!!!

בבקשה המשיכו לעדכן בנושא.

יניב.

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם
אני אישית מאוד ישמח לראות את סובאריות הפשע בתוכנית!!!

בבקשה המשיכו לעדכן בנושא.

יניב.

לצערי מועדון סובארו הנוכחי כמעט ולא אקטיבי כמו שציפיתי.:-(.

פעם בכמה חודשים מפגש,ואם כבר אז נדחה למאה אלף פעמים.

בעלי סובארואים מעניינים וקלאסיים לרוב לא מגיעים,אז מה יוצא מזה?

מועדון סובארו קלאסי הנוכחי הוא פשוט מפגשי סובארואים פעם ב, וזוהי הפעילות היחידה.

כבעלים של 5 סובארואים,אני ממש מאוכזב מהמועדון ,ומצפה לרענון פעילויות וגם רענון בפורום הכמעט מת.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

סליחה???לא זוכר לכמה מפגשים מאלו שהבטחת שתגיע הגעת ועוד עם הבטחה שתצרף איתך חברים,ולא זוכר שאני רואה אותך בפורום שלנו,בקיצור אתה לא הכי מעודכן במה שקורה במועדון,תשתתף יותר ופחות להמציא......

פורסם

לצערי מועדון סובארו הנוכחי כמעט ולא אקטיבי כמו שציפיתי.:-(.

פעם בכמה חודשים מפגש,ואם כבר אז נדחה למאה אלף פעמים.

בעלי סובארואים מעניינים וקלאסיים לרוב לא מגיעים,אז מה יוצא מזה?

מועדון סובארו קלאסי הנוכחי הוא פשוט מפגשי סובארואים פעם ב, וזוהי הפעילות היחידה.

כבעלים של 5 סובארואים,אני ממש מאוכזב מהמועדון ,ומצפה לרענון פעילויות וגם רענון בפורום הכמעט מת.

עאדי.

כל השאלות טענות אכלו לי שתו לי לקחו לי אתה מוזמן לפתוח שרשור בפורום המועדון ב: http://www.autosport.co.il/viewforum.php?f=35

עאדי. עוד משהו:זה שאתה לא פעיל זה לא אומר שכל השאר לא.

משה

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
עאדי.

כל השאלות טענות אכלו לי שתו לי לקחו לי אתה מוזמן לפתוח שרשור בפורום המועדון ב: http://www.autosport.co.il/viewforum.php?f=35

עאדי. עוד משהו:זה שאתה לא פעיל זה לא אומר שכל השאר לא.

משה

לא פעיל אחרי 4 מפגשים שנדחו.

הצטרפתי בזמן האחרון שהספקתי מפגש אחד ואת השני נדחה ל 4 פעמים , ויום אחד או באותו של המפגש דוחים אותו פתאום.

תאמין לי הפעילויות והטיולים שאנו עושים באופן פרטי אני וכמה בעלי הרדטופים וסובארואים ישנים עולה על ה-כמה מפגשים של המועדון.

מה פעיל בפורום?

מישהו שואל שאלה ורק אחרי חודש מקבל תשובה.

אני אישית יש לי את ה(חבורת בעלי סובארואים שכן פעילה מספיק בלי להיות תחת כותרת או כינוי של מועדון ).

בהצלחה לכולם.

למכירה כל החלקים של :

פורסם

הצטרפתי בזמן האחרון שהספקתי מפגש אחד ואת השני נדחה ל 4 פעמים , ויום אחד או באותו של המפגש דוחים אותו פתאום.

תאמין לי הפעילויות והטיולים שאנו עושים באופן פרטי אני וכמה בעלי הרדטופים וסובארואים ישנים עולה על ה-כמה מפגשים של המועדון.

מה פעיל בפורום?

אני אישית יש לי את ה(חבורת בעלי סובארואים שכן פעילה מספיק בלי להיות תחת כותרת או כינוי של מועדון ).

בהצלחה לכולם.

חייב להודות שיש צדק בדבריו..

גם אני עוקב אחרי המפגשים שנדחים פעם אחר פעם,

צריך לעדכן יותר בנושא,ולא רק את חברי המועדון דרך טלפון.

יניב.

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם
חייב להודות שיש צדק בדבריו..

גם אני עוקב אחרי המפגשים שנדחים פעם אחר פעם,

צריך לעדכן יותר בנושא,ולא רק את חברי המועדון דרך טלפון.

יניב.

יש למועדון אתר בו אפשר להיתעדכן על כל האירועים והמפגשים. כתובת האתר: http://www.autosport.co.il/viewforum.php?f=35

שם ניתן להיתעדכן בכל האירועים מפגשים. וכו'..

השירשור הזה נועד למטרה מסויימת, והוא השיג אותה. ולא לטענות, תלונות, והאשמות, נגד מועדון סובארו קלאסי.

לאלה אפשר לפתוח שרשור חדש ב cars forum או באתר המועדון.

ונסיים בפתגם חחכם: "כשאתה מםנה אצבע מאשימה יש שלוש שמופנות אליך"- אז קודם תבדוקו מה אתם יכולים לעשות בשביל לשנות את המצב..

201.jpg

חג מימונה שמח לכולם-משה אזולאי.

Moshe Azulay

פורסם

האבסורד פה ששני המגיבים שאינם נמנים עם חברי המועדון הם הם שמגיבים,מה שגורם לי לחשוב יחד עם ההערה של עאדי (חברים בעלי סובארו???)שאיזשהו גורם אינטרסנטי שיתכן ואני יודע מיהו מסתתר אחרי כל העניין.....

מפה אני לא יגיב יותר אם מפאת חוסר הרצינות להגבת שני אנשים שאינני מכיר כלל,אם מפאת כך שגם אם היו חברים במועדון לא זה המקום להגיב ולא לשם כך נפתח השרשור,אם מכיון שלא אתן לאותו הגורם צד שלישי לחכך ידיו בהנאה,אנצטרה אנצטרה אנצטרה.....

פורסם

חבל שהגענו למצב הזה.

בתקופה האחרונה מפגשים נידחו רק בגלל מזג אויר ושום סיבה אחרת.

וכמו כל מועדון,לוקח זמן עד שהוא גדל,אבל בשנים שהמועדון קיים הוא רק גדל ומשתפר,

ולראיה האתר המדליק והמושקע!

עאדי ידידי למה שלא תזמין את חבריך להיכנס לאתר וכך להגדיל אותו ואת הפעילות בו

וכולנו נרוויח מזה

פורסם

מה פעיל בפורום?

בהצלחה לכולם.

בגלל זה נעלבת? בגלל שנדחה מפגש כמה פעמים כי היה (או היה חשש ל) מזג אויר גשום.

נכון, גם אני לא אהבתי את ביטול המפגש ההוא באותו היום, אבל על זה להחרים את המועדון נו באמת.

המועדון הוא לא בעלים של איזה סובארו שאתה רוצה לקנות שאומר לך "תבוא מחר" "לא מתאים היום" ואתה עובר לרכב הבא, המועדון הוא לכיף שלנו ובשבילנו אם "תנפנף אותו" אין לו תחליף.

חודש לוקח לקבל תשובה? תוך כמה זמן קיבלת תשובה מחברי מועדון (אפילו שזה היה בפורום הזה) כשביקשת עזרה במציאת חלונות להרדטופ? אני אישית כתבתי לך שאני מוכן לנסוע איתך למקומות בצפון שיוכלו לעזור לך, אני ספרתי 5 חברי מועדון שעוד באותו היום הגיבו וניסו לעזור.

יש לך טענות? תגיע למפגש ודבר על זה, זו הדרך הנכונה.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
האבסורד פה ששני המגיבים שאינם נמנים עם חברי המועדון הם הם שמגיבים,מה שגורם לי לחשוב יחד עם ההערה של עאדי (חברים בעלי סובארו???)שאיזשהו גורם אינטרסנטי שיתכן ואני יודע מיהו מסתתר אחרי כל העניין.....

מפה אני לא יגיב יותר אם מפאת חוסר הרצינות להגבת שני אנשים שאינני מכיר כלל,אם מפאת כך שגם אם היו חברים במועדון לא זה המקום להגיב ולא לשם כך נפתח השרשור,אם מכיון שלא אתן לאותו הגורם צד שלישי לחכך ידיו בהנאה,אנצטרה אנצטרה אנצטרה.....

בהיותך אחד ממנהלי המועדון,היו לך גם תירוצים בשני המפגשים האחרונים שבגללם לא הגעת ,נכון?

מנהל מועדון שדואג לשיפור מתמיד צריך להיות הראשון בכל פעילות שמתקיימת.

לא הספקת להכיר אותי בגל שלא הגעת למפגש ההוא אז, וכולם התאכזבו מכך.

מנהל המועדון והבעלים של הסובארואים הכי מעניינים היה צריך להיות נוכח באירוע הזה,למה בעלי יאונה וטנדר שהם לא הכי נדירים התיצבו ואתה לא?

חבריי נכנסו לאתר ואמרו לי שהפורום שם ''קפוא''.

רק בעת מפגש הוא פעיל לכמה תמונות וכמה תודות ותגובות.

הכי פעיל והכי מחמם את רוח המועדון שלכם הוא רז ,שדואג ומצלם ועושה את האקשן תמיד.

ומשה-אין לי טענות נגדך,להפך,נסית לעזור והיה לי כיף להכיר אותך,מנהל מועדון סובארו מגיע עם יונאדי אקסנט שלו ומשאיר את הסובארו 79 בבית.

יום טוב לכולם:wink:

למכירה כל החלקים של :

פורסם

אני לא חבר במועדון ואין לי אפילו סובארו, סתם נכנסתי לשירשור מתוך סקרנות ואין לי שום אינטרס !

אבל אני חייב להגיד לכם שחבל!!

תהנו מהרכבים והמועדון ואל תכניסו פוליטיקה !

ואם יש למישהוא משהו להגיד (נכונים או שלא אני לא יודע), יש דרכים אחרות להגיד.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

רשימה נסגרת.

בעלי סובארו המעוניינים להצטרף לפנות אלי עד מחר ב 12:00 לקבלת פפרטים.

משה.

Moshe Azulay

פורסם

היה נפלא, את הסיפור אני משאיר לאלון ומשה.

אני ממש עייף, תמונות מחר, בינתיים קבלו שורה של סובארו קופה נעלמת לתוך הלילה ועוד תמונה של קסטום שנראת כאילו אתמול יצאה מהמפעל.

לילה טוב :sleeping:

IMGP0968a.jpg

IMGP0969a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תוכן חדש...